![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Imi permiteti sa (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Saracele, sper macar ca numai in casa isi fac poze din astea si nu ies pe strada in halul in care sunt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...prima e Prada, a doua wunderkind... da sa mor io, prada 2008 e.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Imi permiteti sa (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Saracele, sper macar ca numai in casa isi fac poze din astea si nu ies pe strada in halul in care sunt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Din pacate pe unele le stiu din vedere si chiar daca pe strada toata ziua nu se imbraca asa, in club negresit costumatia e de genul asta :| |
|
|
![]()
|
|
Vioara e din colectia 2008 de la Viktor & Rolf... in rest sa stiti ca nu au propuneri naspa, da aia e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...rau.
Anje, nimic nu stim. Nu sintem trendi-flendi ... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wow Angel!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Daca scopul lor era sa iasa in evidenta, atunci cu siguranta au reusit.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, nu zic nu, sa se aranjeze, dar una e sa te imbraci de club si alta e sa te imbraci de facut trotuarul. Asta nu mai e senzualitate, e vulgaritate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trist!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si inca cate fete sunt care se imbraca asa f multe (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
eu sunt sigura ca se imbraca doar ca iasa in evidenta, nu mai zic ce parere au baietii de vestimentatia lor daca ati auzi ati muri de ras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
-- Blugi cu talie inalta,
-- Blugi cu paiete, imprimeuri, franjuri, -- Bluze/rochii paietate, -- Fuste prea scurte, gen in pozele de mai sus. -- Fuste/rochii gogosar. Le urasc pur si simplu! Vai doamne, sunt atat de in trend, dar eu sincer nu vad nimic trendy in ele. Niciodata nu m-as simti eleganta intr-o asemenea rochie. Pentru mine moda inseamna in primul rand frumos, nu doar un curent preferat intr-un anumit moment/sezon. Daca pentru unii designeri moda inseamna numai si numai sa iasa in evidenta si sa socheze nu conteaza cum... Ei bine, pentru mine conteaza conceptul de "frumos" mai mult decat "total diferit de restul". -- Ciorapi negri asortati cu fusta alba/crem/deschisa la culoare, sau cu pantofi albi/crem/deschisi la culoare. Mi se par combinatii total lipsite de gust si de simtul esteticului. -- Amestecarea stilurilor. Nu-mi place sa amestec elegant cu sport. Prefer rochia de seara pentru nunti si pantaloni scurti pentru iarba verde, costulul 2 pieces pentru birou etc. Nu-mi place sa port pantaloni scurti cu pretentii de haina eleganta. Pentru mine pantalonii scurti, chiar daca sunt un model mai deosebit, sunt o haina sport prin excelenta, si ii port unde situatia imi permite. Mai vad femei cu pantaloni scurti pana la genunchi, de stofa, cu cizme pana la genunchi cu toc... Amestecarea asta a stilurilor nu e genul meu. Si altele... |
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa adaug la lista pantalonii aceia cu fundul lasat, salvarii care s-au purtat anum asta (ati vazut in SATC2... am pus poza mai jos- sint izmenele purtate de catre Samantha)
Genul ala de pantaloni mi se pare o gluma proasta... (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/asaa.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:02 PM |
|