IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Cindy
post Dec 16 2007, 09:16 PM
Post #341

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

frumoos..cred ca o sa ma tenteze si pe mine sau macar pe Mosul..(IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 17 2007, 01:14 AM
Post #342

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Ala80 @ Dec 15 2007, 08:12 PM) *
Bebe, ce ti-ai luat pana la urma?
Uite Hypnose-ul pe genele mele:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/14122007130.jpg)

Ala mi-am luat unul marca sephora, pe genele mele arata la fel ca alea scumpe, chiar mai bine as zice... la tine cred ca materialul genetic e bun, nu cred ca rimelul e 'de vina' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 20 2007, 12:50 PM
Post #343

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

preferatul meu este diorshow, are peria cam groasa si cam lunga dar face niste gene de imi ajung pana la sprancene, cateodata chiar ma enerveaza ca-mi ating ochelarii de soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum cateva luni tb sa-mi iau in mare viteza unul nou, imi uitasem dior-ul acasa. ideea era sa-l folosesc de cateva ori si gata. dar m-am indragostit de el! bourjois - "yes to volume no to clumps". in magazin nu aveau tester si m-am speriat cand l-am deschis, in loc de perie avea un pieptanas mic mic, total opus diorshow-ului (perie mare si deasa). dar s-a dovedit extrem de usor de aplicat, intr-adevar separa genele f bine. plus ca timpul de aplicare s-a injumatatit, nu necesita f multa atentie, aproape ca-si face singur treaba! rezista bine, nu cade de pe gene, cred ca ma reprofilez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by Altheea: Dec 20 2007, 12:51 PM

+Quote Post
dizzye
post Dec 22 2007, 10:53 PM
Post #344

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

QUOTE(Altheea @ Dec 20 2007, 12:50 PM) *
preferatul meu este diorshow, are peria cam groasa si cam lunga dar face niste gene de imi ajung pana la sprancene, cateodata chiar ma enerveaza ca-mi ating ochelarii de soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum cateva luni tb sa-mi iau in mare viteza unul nou, imi uitasem dior-ul acasa. ideea era sa-l folosesc de cateva ori si gata. dar m-am indragostit de el! bourjois - "yes to volume no to clumps". in magazin nu aveau tester si m-am speriat cand l-am deschis, in loc de perie avea un pieptanas mic mic, total opus diorshow-ului (perie mare si deasa). dar s-a dovedit extrem de usor de aplicat, intr-adevar separa genele f bine. plus ca timpul de aplicare s-a injumatatit, nu necesita f multa atentie, aproape ca-si face singur treaba! rezista bine, nu cade de pe gene, cred ca ma reprofilez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tocmai ieri am primit un yes to volume no to clumps..si diferenta intre el si diorshow este evidenta.. diorshow-ul defineste fiecare geana in parte, nu le lipeste, doar le ingroasa, are practic efect de gene false micute la primult strat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super super

+Quote Post
Altheea
post Dec 23 2007, 11:33 AM
Post #345

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(dizzye @ Dec 22 2007, 10:53 PM) *
tocmai ieri am primit un yes to volume no to clumps..si diferenta intre el si diorshow este evidenta.. diorshow-ul defineste fiecare geana in parte, nu le lipeste, doar le ingroasa, are practic efect de gene false micute la primult strat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super super

exact! parca ar fi gene false, de aceea il folosesc mai mult seara. ziua nu stiu...parca sunt mult prea evidente. am incercat si diorshow unlimited dar nu-mi prea place, e pentru lungire si n-am stiut, iar eu vreau in primul rand sa-mi ingroase genele.

+Quote Post
Cindy
post Dec 23 2007, 02:17 PM
Post #346

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu mi-am luat acum de la No7 pt lungime si curbare si imi place. Separa destul de bine genele, efectul de lungire si curbare variaza intre discret si mai dramatic, in functie de cat folosesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place la el ca este smudge resistant si chiar nu imi lasa deloc urme dupa peste 12 ore, spre deosebire de L'Oreal care este groaznic din punctul asta de vedere, dar si altele (cred ca si YSL-ul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )

This post has been edited by sweet_girl: Dec 23 2007, 02:18 PM

+Quote Post
dizzye
post Dec 23 2007, 11:38 PM
Post #347

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

QUOTE(sweet_girl @ Dec 23 2007, 02:17 PM) *
Eu mi-am luat acum de la No7 pt lungime si curbare si imi place. Separa destul de bine genele, efectul de lungire si curbare variaza intre discret si mai dramatic, in functie de cat folosesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place la el ca este smudge resistant si chiar nu imi lasa deloc urme dupa peste 12 ore, spre deosebire de L'Oreal care este groaznic din punctul asta de vedere, dar si altele (cred ca si YSL-ul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )

parerea mea este ca l'oreal-ul, in afara de o politica f buna de marketing, nu prea are cu ce sa se mandreasca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 23 2007, 11:43 PM
Post #348

Musafir

QUOTE(dizzye @ Dec 23 2007, 11:38 PM) *
parerea mea este ca l'oreal-ul, in afara de o politica f buna de marketing, nu prea are cu ce sa se mandreasca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

sunt total de acord

+Quote Post
rafaela
post Dec 26 2007, 06:38 PM
Post #349

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bacau
Member No.: 2,030

Eu folosesc Maybelline - Define-a-lash si sunt foarte multumita de el!!!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 9 2008, 02:12 PM
Post #350

Musafir

De cateva zile, am inceput Virtuose-ul de la Lancome si ma declar f satisfacuta de el. Pensula curbata da un efect interesant genelor. Inca nu stiu care-mi place mai mult dintre L'Extreme si Virtuose. Va spun cand ma decid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post

58 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:35 PM