![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
bia Miss Dior Cherie e dulce l am incercat odata m a atras in special sticluta e deosebita de celalat nu stiu cum e . Multumesc, Divi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa ma duc sa le incerc. Aveti idee daca se gaseste la noi parfumul Pacha? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Am mai descoperit (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/misscheriedior.jpg) si (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/verawangpricess.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) miss dior cherie imi place f mult, acum am scotocit prin geanta sa-l mai adulmec putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . il am de vreun an si ceva si tot nu m-am plictisit de el, si-a pastrat locul in my top 5: 1. Coco Mademoiselle - Chanel - pt mine e....definitia parfumului 2. Dior - Pure Poison , purtabil oricand, vara, iarna, zi sau seara 3. Euphoria - Calvin Klein 4. Miss Dior Cherie 5. Clasique - Jean Paul Gaultier de ceva vreme ma tot uit lung la Ferre. nu stiu, am ajuns la o varsta cand imi plac parfumurile clasice, mai feminine. inainte eram innebunita dupa cele fresh si nu vroiam decat parfumuri verzi...se pare ca pe parcurs se mai schimba gusturile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
E dulceag si Princess, e mai nou aparut... intre timp am descoperit si Coco Mademoiselle si sunt de acord e superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , cred ca mi-l aduce mosul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (unde mosul=eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
E dulceag si Princess, e mai nou aparut... intre timp am descoperit si Coco Mademoiselle si sunt de acord e superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , cred ca mi-l aduce mosul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (unde mosul=eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) da da daaa, nu o sa-ti para rau, promit solemn! acum ca mi-ai dat ideea ca mosul....mai am un degetel din mademoiselle....hmmm |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am decat Chanel no 5, o sa-mi bag nasu' si-ntr-un Coco sa vad daca ma fascineaza ca nu mai stiu cum miroase. Incep sa ma obisnuiesc cu Hot couture si parca imi place mai mult ca la inceput.
Azi am primit un parfum Mont Blanc, dulce, cu note orientale. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/montblanc-1.jpg) As dori un parfum care sa ma invaluie in fascinatie... o sa-mi pudrez nasucu' prin duty free cu ceva, poate descopar minunea. Multa lume e innebunita dupa Wish de la Chopard, unii zic ca seamana cu Angelul lui Mugler. Parfumurile astea 2 sunt parca ceva mai dure, cu un miros ce iese din sfera comunului. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wish-ul se confunda usor cu Angel-ul. Eu una nu mai sunt asa de prietena cu aromele astea tari. Cand simt prin metrou, mi se face rau.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
parca m-am plans saptamana trecuta pe la toate topicele unde-am scris cum am stat eu 5 ore in aeroport si-am invatat marfa din duty free pe de rost? deci nu mai repet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am mirosit si eu faimosul Angel, nu mi-a placut. Imi plac parfumurile floral fresh. deci un soi de fresh putin indulcit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Wish e ca o varianta mai slaba a lui Angel, am trecut si eu prin perioada Angel dar nu a durat decat 50ml (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . tot de la chanel m-ar tenta Allure sensuelle, aduce destul de mult cu madmoiselle numai ca e mai dulce parca, un pic spre oriental.
si cele orientale imi plac f mult, Opium e piesa de baza in colectia mea pt seri de iarna, ca si Cinnabar de la Estee Lauder. Le folosesc mai rar, uneori imi place sa pun putin in apa cand fac baie. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mie nu-mi plac nici Wish, nici Angel. Sun mult prea tari pt gustul meu...pardon, pt nasul meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am avut si mi-a placut Deep Red de la Hugo Boss. Mai am un pic de Coco Mademoiselle, dar nu-mi cumpar altul cand il termin, ca deja miroase multa lume a el (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si caut de ceva vreme un parfum pe gustul meu si nu gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am incercat Miss Diro Cherie si nici ala nu-mi place. Mi-a placut Guerlain, dar sotul a zis ca miroase a baba, iar despre altul care mi-a placut - Love in paris d ela Nina Rici a zis ca e comun. Si nush ce parfum sa-mi iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie nu-mi plac nici Wish, nici Angel. Sun mult prea tari pt gustul meu...pardon, pt nasul meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am avut si mi-a placut Deep Red de la Hugo Boss. Mai am un pic de Coco Mademoiselle, dar nu-mi cumpar altul cand il termin, ca deja miroase multa lume a el (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si caut de ceva vreme un parfum pe gustul meu si nu gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am incercat Miss Diro Cherie si nici ala nu-mi place. Mi-a placut Guerlain, dar sotul a zis ca miroase a baba, iar despre altul care mi-a placut - Love in paris d ela Nina Rici a zis ca e comun. Si nush ce parfum sa-mi iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ai incercat pure poison de la dior? sunt la a 3-a sticluta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ferre mai este f dragut, am pus ochii pe el, l-am testat si persista f bine. mai poti incerca si lancome miracle forever |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:58 AM |
|