IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
lxn
post Dec 29 2007, 08:19 PM
Post #761

Musafir

Am vazut aseara The Prestige, mi-a placut povestea, e interesanta si atipica, nu se inscrie in randul filmelor pe banda de la Hollywood.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Dec 29 2007, 10:15 PM
Post #762

Musafir

am vazut A Mighty Heart, cu Angelina Jolie. asa si asa mi s-a parut.
Hot Fuzz - o mare porcarie. incepuse dragut, umorul englezesc imi place, dar spre sfarsit o luase razna de tot. si mai spun de filmele hollywoodiene (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) adevarul este ca m-am intrebat daca nu se vrea o parodie, dar chiar si asa, nu am gasit deloc funny.
Civic Duty - asta mi-a placut, cu oameni de rand spalati pe creier de televiziunile renumite si care nu mai au simtul de a sta deoparte, in momentul in care au vecini care li se par lor ca sunt dubiosi.

+Quote Post
kary_pink
post Dec 29 2007, 11:03 PM
Post #763

Musafir

Abia ce am vazut The break-up, un film dragalas in felul lui dar cu un final prost care strica pana si magia continutului (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Zilele trecute am vazut Waitress care parca a fost ceva mai rasarit dar nu din cale afara...
2 filme cu care sa pierzi timpul si sa schitezi un zambet cand te plictisesti ,cam atat pot spune.

+Quote Post
kalua
post Dec 29 2007, 11:04 PM
Post #764

Musafir

Hot Fuzz e parodie (Point Break si Bad Boys II), de ex. show down-ul de pe insula Castro e pus in scena in satul idilic si dusmanul nu e alti soldati, ci bunici cu parul pus perfect pe bigudiuri plus domnul preot. Pe mine m-a distrat teribil.
Iar Knocke Up mi-a placut pentru ca stiu lume care traieste si ca eroul principal si ca sora tipei insarcinate si paralelele au fost de milioane.

Mi-am propus sa vad Irina Palm, daca mai am un impuls de energie azi, il vad acusica, daca nu, maine.

+Quote Post
kary_pink
post Dec 30 2007, 11:58 AM
Post #765

Musafir

Human Trafficking (2005)

Nu am cuvinte sa spun cat m-a impresionat acest film...este socant si dureros dar prezinta o parte reala a lumii noastre: traficul de carne vie!

~Traficantii din toata lumea au redescoperit cat este de profitabil sa cumperi si sa vinzi oameni.Fiecare dintre aceste fete ar putea fi sora voastra, prietena cea mai buna sau chiar fiica voastra...Fiecare dintre ele ar fi lucrat pana la moarte ca si sclava a sexului.Ucisa pentru infractiunile stapanului lor sau s-ar fi imbolnavit de hepatita sau SIDA.Traficul de oameni a aparut ca si o reactie la perioada de tranzitie pe care o strabat unele tari din estul Europei.
Avem nevoie sa realizam ca sclavagismul modern este doar un curent pentru ca am ales sa il ignoram.~

+Quote Post
lxn
post Dec 30 2007, 10:17 PM
Post #766

Musafir

Tocmai am vazut National Treasure pe TVR, a fost simpatic, mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 31 2007, 08:29 AM
Post #767

Musafir

Eu am vizionat inca o data de Sarbatori "As good as it gets" cu Jack Nicolson si Helen Hunt....super comedie! Am ras si m-am distrat copios cu nesuferitul asta de Nicolson, excelent actor! I se potrivesc de minune rolurile astea de fiinta nesuferita! Apoi "Angry Management" tot cu el, si la sfarsit "Scent of a woman" cu Al Pacino...mmmm, fuse o seara de vis!

+Quote Post
kalua
post Dec 31 2007, 11:51 AM
Post #768

Musafir

Am reusit sa vad Irina Palm cu Marianne Faithfull, un film atat de sensibil, de la mine ia nota 10!

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 31 2007, 03:20 PM
Post #769

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Am vazut a doua oara United 93. Si inca un documentar care nu stiu precis cum se cheama fiindca era dublat in franceza, care aducea n dovezi cum ca intregul atac de la 11 septembrie a fost opera lui Bush, un pretext politic pentru a ataca Iranul si pentru a-si creste el popularitatea. Oricat de curios pare, in acest documentar sunt aduse multe dovezi. O sa postez cand aflu numele original , in caz ca intereseaza.

+Quote Post
pescarush
post Dec 31 2007, 03:54 PM
Post #770

Musafir

QUOTE(kalua @ Dec 29 2007, 04:04 PM) *
Hot Fuzz e parodie (Point Break si Bad Boys II), de ex. show down-ul de pe insula Castro e pus in scena in satul idilic si dusmanul nu e alti soldati, ci bunici cu parul pus perfect pe bigudiuri plus domnul preot. Pe mine m-a distrat teribil.
Iar Knocke Up mi-a placut pentru ca stiu lume care traieste si ca eroul principal si ca sora tipei insarcinate si paralelele au fost de milioane.

Mi-am propus sa vad Irina Palm, daca mai am un impuls de energie azi, il vad acusica, daca nu, maine.

m-m gandit eu ca e parodie, dar n-am vazut niciunul din filmele astea. se pare ca nu sunt genul meu, nicicare. de fapt, nu m-am dat in vant dupa prodii niciodata.
am revazut Good Shepherd, asta mi-a placut.

+Quote Post

158 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 08:29 PM