IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cand iubirea ti-e furata miseleste
fortelady
post Jan 4 2008, 01:10 AM
Post #21

Musafir

actuala' lu fostu' meu desi nu ne-am mai intersectat DELOC (dar deloc!) am auzit ca sare in sus de 2 m cand se mai pomeneste in vreun context oarecare numele meu sau simpla mea prezenta in trecutul lu' barba'su. si chiar nu inteleg de ce...
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 4 2008, 01:14 AM
Post #22

Musafir

QUOTE(fortelady @ Jan 3 2008, 06:10 PM) *
actuala' lu fostu' meu desi nu ne-am mai intersectat DELOC (dar deloc!) am auzit ca sare in sus de 2 m cand se mai pomeneste in vreun context oarecare numele meu sau simpla mea prezenta in trecutul lu' barba'su. si chiar nu inteleg de ce...

stie ea bine de ce, forte.
mi-a fost greu sa-mi dau seama ca nu noi, "oficialele" suntem de plans, ci ele.

+Quote Post
Diana.
post Jan 4 2008, 01:22 AM
Post #23

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Spui io de ce: pentru ca ii e frica; asa ie mimoazele : ori se ascund, ori dau pe-afara. Cale de mijloc nu prea e.

Oricum ar fi, exista lucruri in viata care nu se fac, pur si simplu nu se fac. Asta cu bagatu` cozii intr-un cuplu, indiferent in ce stare ar fi el, e unul dintre lucrurile care mie, personal, imi provoaca dezgust. Si sa te mai si lauzi cu asta e culmea nesimtirii...

+Quote Post
Bia
post Jan 4 2008, 08:44 AM
Post #24

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sunt si eu de parere ca un cuplu e un cuplu si ca o a 3-a persoana nu are ce cauta acolo. Si faptul ca roata se intoarce e mai mult decat testata pe pielea mea. Am avut si eu o relatie de 3 ani, relatie rezultata din faptul ca m-am bagat pur si simplu peste el si actuala de pe vremea aia. Dupa fix 3 ani ghiciti ce? Mi-a sutit alta baiatu' exact in acelasi mod. M-am lecuit si am jurat ca nu mai fac de-astea.
Funny e ca acum cea care mi-a facut mie marsavia pateste la fel (am aflat de la fostu' cu care am ramas in relatii de prietenie si doar atat). Acum el e pus in situatia sa aleaga si ma intreaba pe mine ce parere am... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 4 2008, 10:46 AM
Post #25

Musafir

Cert e ca la 17 ani mi se parea f cool si palpitant sa am o relatie din asta "interzisa". Si a fost, ca in telenovele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana s-au calmat apele si s-a asternut praful dupa care problemele reale au inceput sa iasa la suprafata. Mie nu mi-a servit-o omul cu aceeasi moneda, nu m-a lasat pentru alta, dar l-am lasat eu ca avea probleme serioase la mansarda. De atunci mi-am pastrat bunul obicei cu implicatul in relatii defecte ca deh, bad habbits die hard, dar am dezvoltat o adevarata repulsie fata de barbati insurati/logoditi/cu prietene. Nu as mai face asa ceva spre binele meu. De fericirea altora nu m-am considerat niciodata resposabila, dar ma consider responsabila de a mea si stiu ca fiecare are viata pe care o merita. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Daca o femeie care a "achizitionat" un barbat din asta adjudecat deja tine mortis sa isi marcheze teritoriul (sa se laude ca ce bine ii merge ei, sa o muste de kur pe fosta sau sa nu suporte nici sa ii auda numele) o face pentru simplul motiv ca nu e sigura deloc pe ce are si traieste cu spaima ca ala se va intoarce la un moment dat la ex-a. Si de multe ori are si motive. In cele mai multe din cazuri "fluturasul" isi doreste o impacare dupa ce isi satisface curiozitatile. Dar ce femeie cu capul pe umeri l-ar mai primi inapoi?

+Quote Post
Ala80
post Jan 4 2008, 11:30 AM
Post #26

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu cred ca fiecare situatie difera de la caz la caz si nu pot fi facute conexiuni/asemanari intre ele. Poate vorbim de suflete pereche, de un viitor frumos si cald pentru cei doi. Si cand spun asta chiar nu sunt ironica.
Pacat ca o astfel de experienta implica multa durere si suferinta cauzate fix de acele minciuni despre care Martha vorbea in articol. Dar poate asta ne face mai umani, mai buni, ne schimba traiectoria vietii. Redescoperim noi frontiere si realizam ca povestea de dragoste din trecut nu e la fel de frumoasa ca cea din prezent. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 4 2008, 11:58 AM
Post #27

Musafir

Asta este de dorit oricarui om caruia i-a fost furat partenerul: sa-si gaseasca pe altcineva, mai "bun", mai potrivit.

Stiu si eu o poeveste dintr-asta, mama unui coleg si-a gasit pe altcineva. Minciuni, la care copiii stateau pe canapea si se rugau in gand "da Doamne sa nu fie nimic, da Doamne ca mama sa fi fost intr-adevar numai cu o prietena in oras", scene, pana la urma binenteles ca adevarul a iesit la suprafata, mama s-a carat cu noul. Tatal a cunoscut dupa aceea pe-o tipa (cu care acum e casatorit, binenteles) de care pana si copiii spun ca una mai buna pentru tatal lor nu poate sa existe.

+Quote Post
angeldust
post Jan 4 2008, 12:00 PM
Post #28

Musafir

Pai e normal ... eu stiu una si buna : nimeni nu e de neinlocuit si loc de mai bine se face mereu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 4 2008, 12:14 PM
Post #29

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cred ca poate fii vorba si de cat de strong ai bagata in memorie notiunea de familie. Daca ai tai s-au despartit sau au avut reletii extraconjugale e posibil ca si tu sa le calci pe urme.Daca relatia parintilor a fost solida si familia a fost unita atunci cred ca sansele sunt f. mici.
Si mie mi s-a parut tare cool cand eram f. tanara sa am 2 prieteni in acelasi timp, si m-am despartit de cel vechi in favoarea celui nou, care nu era nici pe departe la fel de bun ca cel vechi si apoi am regretat mult timp ca am luat a bad decision si de atunci am zis ca nu mai fac never ever asa ceva.Ma intalneam cu cel nou si ma gandeam la fostul si ii duceam dorul si vroiam inapoi vechea relatie.
E valabila vorba cu vanatorul care alearga dupa 2 iepuri ramane fara nici unul.

+Quote Post
Bia
post Jan 4 2008, 12:38 PM
Post #30

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu cred ca trebuie sa fim constienti ca oricand poate aparea cineva si sa-ti sufle perechea. Nu mai traim vremurile de alta data cand casatoria si logodna erau respectate. Acum parca totul a luat-o razna si cel de langa tine trebuie respectat, iubit, apreciat, etc., exact asa cum ai vrea ca el sa simta pentru tine, dupa regula: ce dai, aia primesti. Oricum, de obicei, cand unul dintre arteneri paraseste cuibul nu o face asa aiurea fara un motiv. Clar celalalt/cealalata are ceva in plus sau pare ca are ceva in plus. Mai dureros e atunci cand se destrama casnicii dupa zeci de ani de convietuire... Eu una inca visez la momentul in care voi sta cu batranelul meu de mana pe banca in parc. Cred in termenul de relatie si nu sunt adepta escapadelor care, pana la urma, ies la iveala.

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 05:52 PM