IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cand iubirea ti-e furata miseleste
Ala80
post Jan 4 2008, 12:40 PM
Post #31

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Bine punctat, Pink! Si eu visez la batranelul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jan 4 2008, 12:45 PM
Post #32

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Ala80 @ Jan 4 2008, 12:40 PM) *
Bine punctat, Pink! Si eu visez la batranelul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oricum, pana una alta imi doresc un inel, o familie. Mie familia imi inspira siguranta si mi-ar placea sa traiesc alaturi de cineva cu care sa impart fericirea si tristetea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu cred ca as putea vreodata risca o relatie lunga pentru un oarecare. Asa sunt eu, mai fidela... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 4 2008, 01:01 PM
Post #33

Moderator Global

Member No.: 1,055

QUOTE(Ala80 @ Jan 4 2008, 12:40 PM) *

Dar sa ne intrebam si cati barbati viseaza sa stea pe bancuta cu batranica lui. Pe la 50-60 de ani, parteneri ce provin din cupluri cu super-vechime se despart pentru ca, in general, barbatii, nu suporta ideea de batranete si moarte. Iar amorul ii loveste cand vad o tinerica dornica sa le acorde putina atentie, contra cost (aici nu ma refer doar la bani ci si la statut).
Primul caz care-mi vine in minte e cel al cuplului Roman.
Partea proasta e ca la o varsta inaintata, femeilor le este foarte greu sa-si refaca viata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 4 2008, 02:34 PM
Post #34

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Eu cred ca poti sa ti-o refaci la orice varsta.
Cunosc un cuplu extrem de fericit care s-a format la o varsta destul de tarzie. El are 60, ea 50. Sunt ca doi porumbei si bat lumea in lung si-n lat.

+Quote Post
Diana.
post Jan 4 2008, 02:43 PM
Post #35

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fiecare iubire are viata si durata ei; rar se intimpla (insa, slava Domnului, se mai intimpla!) ca unele iubiri sa dureze o viata.
Dragostea e o suma de compromisuri pe care le facem din dorinta de a fi alaturi de celalalt; e o suma de trairi, de sentimente, e o treapta in devenirea noastra ca entitati umane.
Cind o dragoste moare, indiferent din ce motive, putem alege sa stagnam, sa mergem mai departe, sa uitam sau sa pastram intr-un colt al inimii doar partea ei frumoasa.
Si mie imi place sa vad batrineii mergind la brat, plimbindu-se in parc... e dovada irefutabila ca se poate si ca exista speranta pentru perenitate...

+Quote Post
Cindy
post Jan 4 2008, 02:55 PM
Post #36

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Nu mi se pare foarte potrivit titlul "Cand iubirea ti-e furata miseleste", problema este mai complexa decat atat..

Si mie mi-ar placea sa vad batraneii plimabandu-se, tinandu-se de mana etc..dar chiar atrageam prietenilor mei atentia de foarte multe ori cand vedeam cupluri mature, plimbandu-se la distanta de 1 m unul fata de altul, fara nici o dovada de afectiune, fara nimic, parca doar din inertie. Le spuneam ca decat asa, prefer sa nu ma casatoresc niciodata. Din pacate, multe relatii cu vechime "evolueaza" spre asa ceva..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 4 2008, 03:11 PM
Post #37

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Titlul e foarte potrivit, e titlul articolului -care se refera strict la femeile care ramin singure datorita unui asemenea eveniment, daca citesti articolul din site o sa vezi ca am dreptate. Nu e "de ce inseala barbatii" (exista din noiembrie un articol pe tema asta in site). Faptul ca discutia topicului s-a dus pe alta panta, e altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie cel mai mult din el imi place finalul:
La un moment dat, sub povara unei tranzactii in care tu ai dat la troc suflet, timp, trup si sentimente dar ai primit in schimb lipsa de sinceritate, minciuna, tradare... in acel moment orice dragoste moare in chinuri.
Fie-i tarana usoara!
Ai castigat, o data cu moartea ei, tot ce e mai frumos pe lume: libertatea ta si respectul de sine.

+Quote Post
scumpic
post Jan 4 2008, 03:22 PM
Post #38

Incurabil

Member No.: 2,663

Eu cred ca sint doua situatii sau chiar trei:

1. e situatia in care el te inseala cu cea mai buna prietena pentru ca pica la farmecele ei si il mina curiozitatea dar, apoi vrea sa se intoarca la partenera lui si zice ca gresit si isi cere iertare, caz in care poate fi iertat dar dupa ce scoti si untul din el, in timp ce prietena trebuie "aranjata" ca sa stie toti ce fel de om e;e greu aici cu increderea in el pe care nu stiu daca o mai poti recapata, eu nu stiu daca as putea;
2. situatia in care te inseala cu prietena cea mai buna si vrea sa rupa tot si sa ramina cu ea, caz in care nu ai ce face pentru ca inseamna ca s-a indragostit si nu mai e nimic de facut;
3. situatia asta cind isi gaseste pe cineva pe messenger, pentru mine e de neinteles, de ce ar sta pe messenger de vorba cu femei cind are o partenera? Asta inseamna ca ceva nu merge in relatia aia si asta s-ar vedea tot timpul , nu e nevoie sa astepti sa isi gaseasca pe cineva pe messenger, si daca vezi ca nu merge de ce sa mai stai, ca sa pierzi timpul?
Mai bine treci mai departe si gasesti pe cineva cu care sa mearga.

+Quote Post
angeldust
post Jan 4 2008, 03:56 PM
Post #39

Musafir

Scumpic, la 17 ani poate se aplica ce zici tu...dar cand e vorba de relatii de lunga durata in care ai investit timp, efort si sentimente nu merge chiar asa cum zici tu "nu mai merge ceva il lasi si gata, nu mai stai". Daca toti ar face asa si ar da bir cu fugitii cand apar probleme nu ar mai dura nici o casnicie. Normal ca e mai usor sa lasi totul balta si sa fugi in bratele altcuiva dispus sa iti sufle in kur dar asta nu dovedeste decat lipsa de caracter, care mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala si in noua relatie.
Asta cu agatatul pe messenger bag de seama ca e ultimul racnet in materie de agatamente. Si e normal...e super comod asa...pentru putori si pentru lasi care nu vor sa treaca prin corvoada de a agata o femeie in lumea reala, de a trai cu teama respingerii, etc, si in plus daca au deja o relatie e cel mai comod asa ca "idioata" nu suspecteaza nimic.

+Quote Post
Cindy
post Jan 4 2008, 06:34 PM
Post #40

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Maàt @ Jan 4 2008, 05:11 PM) *
Titlul e foarte potrivit, e titlul articolului -care se refera strict la femeile care ramin singure datorita unui asemenea eveniment, daca citesti articolul din site o sa vezi ca am dreptate. Nu e "de ce inseala barbatii" (exista din noiembrie un articol pe tema asta in site). Faptul ca discutia topicului s-a dus pe alta panta, e altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie cel mai mult din el imi place finalul:
La un moment dat, sub povara unei tranzactii in care tu ai dat la troc suflet, timp, trup si sentimente dar ai primit in schimb lipsa de sinceritate, minciuna, tradare... in acel moment orice dragoste moare in chinuri.
Fie-i tarana usoara!
Ai castigat, o data cu moartea ei, tot ce e mai frumos pe lume: libertatea ta si respectul de sine.

Maat, nu o lua ca pe o critica. Am spus-o in sensul ca eu nu cred ca vina ii apartine in exclusivitate cuiva, uneori cauzele pot fi mult mai profunde decat ce se vede la suprafata. A nu se intelege ca aprob un astfel de comportament.
Am citit articolul, cat si "Spectrele fostelor iubiri", frumos scrise...Felicitari autoarei!!

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 06:43 PM