IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Striptease masculin
black_widow
post Feb 14 2006, 07:06 PM
Post #21

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Dore... eu am fost la spectacolul celor de la Flamingo acum 3-4 ani, cand inca nu erau cunoscuti si tin sa te contrazic cum ca nu acceptau sa fie atinsi sau sa atinga! Puneau mana pe fete de numa-numa, le luau pe scena, le si dezbracau chiar. E drept ca asta s-a intamplat acum cativa ani si poate acum tin mai mult la imaginea lor...  :-X

Pai nush la Bucuresti cat este biletul, dar in Tm ajunge si la 800.000 in primele randuri, iar in randurile din spate sau chiar sa stai in picioare ... mai jos de 500.000 nu scade in nici un caz!  :fluierat:

E frumos spectacolul lor, insa eu tot ma intreb daca merita sa dau 50 RON...  :magandesc:
Go to the top of the page

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 15 2006, 10:13 AM
Post #22

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Cand au fost la targul de constructii aveau show din doua in doua ore de trei ori pe zi venea asa...
Si eram in fata, ca doar trebuie sa aiba si audienta nu danseaza saracii asa de dragul coregrafiei, nu :fluierat:
Binenteles ca muzica era si ea foarte importanta, dar puteam s-o ascult si acasa :P

+Quote Post
ella
post Feb 15 2006, 04:30 PM
Post #23

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

prima data i-am vazut pe HBO intr-o perioada cand mai aveam timp de uitat la televizor-vb. de trupa americana, pe atunci nu erau prea mediatizate trupele romanesti exista doar un singur bar care avea program de striptease masculin si doar o singura zi pe saptamana
si-am discutat cu prietenele, o perioada, despre acel show televizat! :fluierat:

la ceva timp baietii au venit si la noi in tara iar partenerul meu (care asculta fara sa vrea si de multe ori cu un zambet ingaduitor pe buze... prostiile debitate de noi fetele, pe marginea subiectului) mi-a facut cadou 2 bilete in primul rand la spectacolul lor!  :o

si m-a lecuit definitiv...pt ca am fost, binenteles, la spectacol...

m-a incantat ideea ca baietii se straduiau sa ne faca sa ne simtim bine dar sincer, spectacolul se mutase in sala (dat de minunatele spectatoare care erau innebunite sa danseze tipii in fata lor si strecurau la greu banii in slipurile lor).  iar eu, uitandu-ma la ce se intampla am inteles ca niciodata n-as accepta sa ma las atinsa de unul dintre ei. in rest muzica buna, atmosfera incendiara, etc. etc. dar atat!

cat despre petreceri la care surpriza este un astfel de spectacol (pt sarbatorita si invitatele ei), da...am avut parte si de ele. dar repet. nimic interesant sau nou sub soare  ... 8)

+Quote Post
Mistaco
post Feb 15 2006, 07:12 PM
Post #24

Musafir

da si eu am fost la un streptease masculin, insa nu am vazut prea mult ca l-am facut eu cu un prieten la un "Sf.Ion", mama, mama, ce mi-au auzit urachile acasa, ca-i luasem toate cele , nevesti-mii ca doar fusese premeditat ???  :fluierat: :hainoroc:

+Quote Post
medeea2004
post Feb 23 2006, 10:50 PM
Post #25

Incurabil

Member No.: 112

Spectacolul "Storm of Feelings" sustinut de Flamingo boys pe 8martie aveti idee cat este biletul?

+Quote Post
missu
post Mar 6 2006, 03:37 PM
Post #26

Musafir

am fost ma aseara , si credeti-ma ca meritaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. e un show de zile mari, baietii sunt super ok, stiu sa se vanda, atmosfera incendiara.

deci m-am relaxat si m-am simtit asa de bine, cum de mult nu ma simtisem, serios.

+Quote Post
Dore
post Mar 6 2006, 04:29 PM
Post #27

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

Missu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) , ma bucur tare mult ca te-ai distrat. Bravo tie ca ai avut inspiratia sa mergi la un astfel de spectacol. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 30 2007, 07:07 PM
Post #28

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:http://lekowicz.com/wren_forum/wp-content/imageposts/2006/09/american-flagass.jpg)

DACA TOTI AR ARATA CA EL.....

+Quote Post
contraste
post Jan 2 2008, 08:18 AM
Post #29

Musafir

E o meserie ca oricare alta.
Pentru divertisment şi o seară mai deosebită, face!

+Quote Post
maria2010
post Jan 4 2008, 03:29 PM
Post #30

Musafir

Nu inteleg ce va place la striperi. Un barbat in tanga si care misca din solduri mi e pare penibil. Ei arata mai bine imbracati decat dezbracati, oricat de bine facuti ar fi.

+Quote Post

6 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:53 PM