![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Dore... eu am fost la spectacolul celor de la Flamingo acum 3-4 ani, cand inca nu erau cunoscuti si tin sa te contrazic cum ca nu acceptau sa fie atinsi sau sa atinga! Puneau mana pe fete de numa-numa, le luau pe scena, le si dezbracau chiar. E drept ca asta s-a intamplat acum cativa ani si poate acum tin mai mult la imaginea lor... :-X
Pai nush la Bucuresti cat este biletul, dar in Tm ajunge si la 800.000 in primele randuri, iar in randurile din spate sau chiar sa stai in picioare ... mai jos de 500.000 nu scade in nici un caz! :fluierat: E frumos spectacolul lor, insa eu tot ma intreb daca merita sa dau 50 RON... :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cand au fost la targul de constructii aveau show din doua in doua ore de trei ori pe zi venea asa...
Si eram in fata, ca doar trebuie sa aiba si audienta nu danseaza saracii asa de dragul coregrafiei, nu :fluierat: Binenteles ca muzica era si ea foarte importanta, dar puteam s-o ascult si acasa :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
prima data i-am vazut pe HBO intr-o perioada cand mai aveam timp de uitat la televizor-vb. de trupa americana, pe atunci nu erau prea mediatizate trupele romanesti exista doar un singur bar care avea program de striptease masculin si doar o singura zi pe saptamana
si-am discutat cu prietenele, o perioada, despre acel show televizat! :fluierat: la ceva timp baietii au venit si la noi in tara iar partenerul meu (care asculta fara sa vrea si de multe ori cu un zambet ingaduitor pe buze... prostiile debitate de noi fetele, pe marginea subiectului) mi-a facut cadou 2 bilete in primul rand la spectacolul lor! :o si m-a lecuit definitiv...pt ca am fost, binenteles, la spectacol... m-a incantat ideea ca baietii se straduiau sa ne faca sa ne simtim bine dar sincer, spectacolul se mutase in sala (dat de minunatele spectatoare care erau innebunite sa danseze tipii in fata lor si strecurau la greu banii in slipurile lor). iar eu, uitandu-ma la ce se intampla am inteles ca niciodata n-as accepta sa ma las atinsa de unul dintre ei. in rest muzica buna, atmosfera incendiara, etc. etc. dar atat! cat despre petreceri la care surpriza este un astfel de spectacol (pt sarbatorita si invitatele ei), da...am avut parte si de ele. dar repet. nimic interesant sau nou sub soare ... 8) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
da si eu am fost la un streptease masculin, insa nu am vazut prea mult ca l-am facut eu cu un prieten la un "Sf.Ion", mama, mama, ce mi-au auzit urachile acasa, ca-i luasem toate cele , nevesti-mii ca doar fusese premeditat ??? :fluierat: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Spectacolul "Storm of Feelings" sustinut de Flamingo boys pe 8martie aveti idee cat este biletul?
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
am fost ma aseara , si credeti-ma ca meritaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. e un show de zile mari, baietii sunt super ok, stiu sa se vanda, atmosfera incendiara.
deci m-am relaxat si m-am simtit asa de bine, cum de mult nu ma simtisem, serios. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Missu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) , ma bucur tare mult ca te-ai distrat. Bravo tie ca ai avut inspiratia sa mergi la un astfel de spectacol. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://lekowicz.com/wren_forum/wp-content/imageposts/2006/09/american-flagass.jpg)
DACA TOTI AR ARATA CA EL..... |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
E o meserie ca oricare alta.
Pentru divertisment şi o seară mai deosebită, face! |
|
|
maria2010 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu inteleg ce va place la striperi. Un barbat in tanga si care misca din solduri mi e pare penibil. Ei arata mai bine imbracati decat dezbracati, oricat de bine facuti ar fi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:53 PM |
|