![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sigur nu as putea primi inapoi un barbat care m-a tradat. Sunt de parere ca firul innodat nu tine, plus ca nodul ala e tare inestetic. Nu as putea ierta niciodata tradarea si daca l-as primi inapoi, nu l-as mai privi niciodata cu aceiasi ochi. Plus ca mi-ar fi frica tot timpul sa nu mi-o faca iar.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da...daca vorbim de inselat...nici eu nu cred ca l-as primi inapoi...dar...din propie experienta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...stiu ca uneori ruptura poate proveni si din motive foaarte stupide...si atunci daca nici unul nu trece de orgoliu se duce nabii o relatie degeaba.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa fiu sincera, eu n-am suferit niciodata dupa cei de care m-am despartit, in schimb am suferit f tare de singuratate! Nu suportam sa stau singura in casa si sa n-am cu cine iesi afara...acum, culmea, m-am obisnuit si cu asta, adica mi-am zis: daca tie nu-ti place sau ti-e rusine sa iesi cu tine insati afara, atunci ce pretentie mai ai de la cei din jurul tau sa te placa? Asa ca, sincer 100%, chiar nu-i inteleg pe cei care sufera din dragoste, sa ma ierte Dzeu, ca nu vreau sa jignesc sau sa vorbesc cu pacat. Dupa fiecare despartire a suferit in primul rand orgoliul meu, dar mi-am zis: n-a fost sa fie! Iar atunci cand ne-am despartit din marlania partenerului, hmmm, atunci chiar n-am suferit de dorul lui deloc, chiar mi-a venit sa-mi dau cu pumnii in cap pentru ca nu i-am vazut proasta crestere mult mai devreme. Ce sa zic, acum traiesc cu ideea ca viata e prea scurta ca sa mi-o umplu cu regrete, depresii si alte stari/ sentimente negative. Nimic nu-i vesnic! Asa ca "traieste clipa"! Daca el/ea te-a lasat, inseamna ca n-a stiut sa te aprecieze si-n concluzie, isi merita noua/ noul partener(a). Poate ex-ul si ce are acum sunt mult mai compatibil, mai ales in partile lor negative, decat erai tu cu el. Gandesc la modul general. Poate Dzeu a vrut sa se intample asa, fiindca tie ti-a rezervat ceva mult mai bun. Ati gandit vreodata asa? Eu asa am concluzionat totdeauna.
De exemplu acum, dupa 20 ani de casnicie si 40 ani de viata, daca prin absurd s-ar intampla sa ne despartim, as gandi asa: ce-a fost frumos din relatia noastra s-a consumat, am avut ocazia sa facem acest copil minunat, sa traim o iubire frumoasa, ii multumesc lui Dzeu pentru toate aceste minunatii. Poate de acum incolo El imi rezerva ceva mult mai bun, potrivit sufletului si personalitatii mele de acum. Let's do it! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr wise de as gandi si eu asa poate viata nu mi ar parea asa complicata si grea
te admir pt faptul ca vezi numai jumatea plina a paharului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Dr Wise (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ultima ta fraza m-a dat gata.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dr Wise, si eu te admir. Cred, fetelor, ca trebuie sa luam exemplu! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) In fond si la urma urmei are super dreptate...
QUOTE daca tie nu-ti place sau ti-e rusine sa iesi cu tine insati afara, atunci ce pretentie mai ai de la cei din jurul tau sa te placa? Aici am eu de lucrat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Exact asa gandesc si eu, dar doctorul nostru intelept a reusit foarte bine sa puna punctul pe i.
QUOTE daca tie nu-ti place sau ti-e rusine sa iesi cu tine insati afara, atunci ce pretentie mai ai de la cei din jurul tau sa te placa? Din perspectiva asta, nu privisem niciodata. Thnx pentru pont, Dr_wise! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ya, ya, danke! pai cand a plecat sotul meu la Buc in mai 2006, am suferit cumplit de singuratate, ma gandeam, eu cu cine mai ies la plimbare dupa-amiezile, cu cine mai merg la plaja (in weekend), cu cine fac piata, intr-un cuvant, cu cine mai ies afara?!!! Sunt sortita exilului in casa?!!! Si am pus in aplicare "cugetarea" respectiva. Si stiti ce bine ma simt? Mai ales pe plaja sau la shopping (bineinteles, n-am avut curaj sa-i spun ca am fost la plaja singura si am savurat la maxim statul precum o foca pe banchiza la soare, in fosnetul valurilor, strigatele pescarusilor si mirosul de nisip incins, citind in tihna o carte buna, fara sa ma frece nimeni la cap cu "mi-e foame, mi-e sete, n-ar fi bine sa plecam acum, ca ne asteapat copilul la masa"...copilul de 19 ani...etc). Apoi, au aparut o multime de activitati "benefice" (aerobic, citit, mers la cinema), pe care inainte nu le aveam in plan sau nu aveam timp pt ele, din cauza ca-mi dedicam timpul liber exclusiv familiei...credeti ca aveti de castigat prea mult din a va dedica trup si suflet celor dragi? Va zic eu ca nu, chiar incepeti sa deveniti dependente de ei, iar ei(sau el, dupa caz) sa considere ca asa-i normal, sa le cantati in struna, iar persoana voastra sa dispara din ecuatie, usor, usor....dragutelor, viata e scurta, tineretea si mai scurta, asa ca profitati (in sensul bun al cuvantului) si faceti tot ceea ce va poate ridica moralul si ceea ce va da incredere in voi, astfel incat sa va simtiti tot timpul frumoase, sexoase, inteligente si independente. Bineinteles, nu o independenta dusa la extrem, fiindca asa cadeti in latura cealalta, a egoismului si-a singuratatii.
In final, ideea ar fi urmatoarea: atata timp cat va puneti sperantele si increderea totala intr-un partener, exista riscul ca el sa va insele o data si-o data aceasta incredere, este om, nu sfant, si nu trebuie sa-l idealizati. L-ati idealizat, ati fost convinse ca el e raiul pe pamant, sufletul vostru pereche, etc, atunci cand va va rani, veti suferi exponential. Luati-o usor, usor, dar mai ales ganditi tot timpul ca viitorul va rezerva ceva mult mai bun. Iar cei care va inseala, mama lor, sa se duca invartindu-se! Noi sa fim sanatoase si vesele, ca belelele curg! PS: mi-am adus aminte ca am citit intr-o revista o fraza interesanta, a propos de "batranelul" de langa voi: casniciile lungi sunt divorturi ratate, iar divorturile sunt casnicii ratate...right! Si eu sunt o visatoare si-o romantica, da' nici nu stiti cat adevar contine fraza asta!!! This post has been edited by dr_wise: Jan 5 2008, 09:23 AM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, nu vrei sa te mariti cu mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ? (stiu, am cerut-o aseara si pe anjel de nevasta, da io zic ca putem face impreuna un fericit menage a trois)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
io nu suprot sa merg singura pe strada, la shooping nu mai vb cu toate ca hainele ce le iau singura sunt mai frumoase decat atunci cand merg cu altcineva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
iar la cinema sau alte activitati la fel nici nu ma gandesc, nu stiu sunt speriata de bombe cred, dar tot timpul trebuie sa am pe cineva langa nu mi explic daca te mai citesc wise o sa devina molipsitor optimistul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) io zic sa facem terapie cu dr wise sa ne mai scrie ca la mine deja e cronic pesimismul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:51 PM |
|