![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rezolvat problema cu pozele in cate te vedeai "cu totul", lasat numai cele in care se vad ochisorii. La alea there`s no danger.
Lexie voia sa zica ceva de genu: "sa nu indraznesti sa nu mai postezi si la alte topicuri, ca te halim, vrem sa fii aici cu noi.: . Right, lxn? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Salutare, Afobia si La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Bafta sa-ti gasesti alesul si sa fie chiar ala care trebuie! (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Salutare, Afobia si La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Bafta sa-ti gasesti alesul si sa fie chiar ala care trebuie! (IMG:style_emoticons/default/love.gif) Pinkieee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc Rezolvat problema cu pozele in cate te vedeai "cu totul", lasat numai cele in care se vad ochisorii. La alea there`s no danger. Lexie voia sa zica ceva de genu: "sa nu indraznesti sa nu mai postezi si la alte topicuri, ca te halim, vrem sa fii aici cu noi.: . Right, lxn? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mersi , ieri te am asteptat vreo doua ore pana m am prins k nu esti pe forum (IMG:style_emoticons/default/322.gif) THX! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind sint online nu sint ascunsa, ma vezi din pagina de index a forumului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mea culpa, fac public totul! Iarta-ma, afobia, m-au luat dejtele pe dinainte, le-am dat bataia cuvenita! Bineinteles ca ce am vrut sa spun a fost ca sper sa nu ne lasi balta si ca o sa mai postezi si la alte topicuri. Am si eu o scuza pentru greseala mea, nu ma vazusem cu iubitu' de 3 zile si cum sunt la el de ieri, sunt cam cu capul in nori (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Ne-am lamurit, ne-am impacat? Pupiiici, dulcetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Mea culpa, fac public totul! Iarta-ma, afobia, m-au luat dejtele pe dinainte, le-am dat bataia cuvenita! Bineinteles ca ce am vrut sa spun a fost ca sper sa nu ne lasi balta si ca o sa mai postezi si la alte topicuri. Am si eu o scuza pentru greseala mea, nu ma vazusem cu iubitu' de 3 zile si cum sunt la el de ieri, sunt cam cu capul in nori (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Ne-am lamurit, ne-am impacat? Pupiiici, dulcetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kisses |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,969 ![]() |
Anii trecuti {trecuti ceva de gen 10 ani:))} sexul era un subiect TABU, nimanui nu-i pasa ce face vecinul sau vecina in propriile asternuturi, insa de cativa ani incoace, sexul este supramediatizat, daca 50% din testele de sarcina vandute de o farmacie , sunt vandute fetelor sub 16-17 ani! Cunosc cazuri de fete care au avortat la 15 ani si cazuri de fete care au copii la 15 ani. Fete absolut normale, fara probleme acasa sau mai stiu eu ce cazuri de viol. Este mult prea grav deja, atatea cazuri si atatea situatii ! Si toate astea se intampla ,presupun din cauza mass-mediei, reviste , ziare , emisiuni ce promoveaza sexul, ce ii incurajeaza pe tineri sa ia decizii importante intr-un mod foarte superficial. Te face sa crezi ca dispui de un sprijin moral , ca e normal sa-ti incepi viata sexuala cand crezi tu de cuviinta, te face sa te simti comfortabil alaturi de subiect, te face sa ti se para un lucru normal. E un lucru normal, insa nu e normal atat de devreme. E adevarat ca totul este prezentat, actiunea in sine, consecinte, metode de contraceptie, insa tinerii din ziua de azi sunt extrem de superficiali! De cand cu atatea reviste si TV si etc. copii nu-si mai intreaba parintii, nu mai cer sfaturi, actioneaza dupa instincte dupa convingeri idioate sau alte prostii. Mai nou e si o moda , cu sexul. Suna ceva de gen 'nu poti sa fi virgina la 18 ani' pentru ca ori esti urata ori esti fraiera. E complet aiurea. Ca sa nu mai vorbesc de presupusii prieteni, iubitori si draguti si... INSISTENTI! Majoritatea nu dau 2 lei pe nimic, vor doar 's-o faca' ca sa se poata lauda si daca ramai insarcinata, pai nu e vina lui , nu? As putea monologa pe subiectul asta o vesnicie pentru ca am o gramada de argumente contra sexului la varste relativ fragede!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Simt nevoia sa atrag atentia asupra unui lucru important, cu riscul de a fi off topic. Rolul media este de informare, nu de educare. Sunt alte institutii precum scoala si familia (de asemenea, statul) care au rol predominant de educare si protejare a tinerilor pana in 18 ani.
Iar o publicatie pentru adolescenti care merge pe sloganul ,,fa sex astazi ca poate maine vine sfarsitul lumii sa ramai virgin/a" nu are trebui sa existe intr-o societate normala la cap. Eu tind sa cred ca ceea ce se intampla cu tinerii descrisi de Morphy tine de un teribilism specific varstei. Parintii ar trebui sa fie mai liberi in gandire si in exprimare, cand copii abordeaza subiectul sex, la fel si scoala incluzand programe specifice. Nu zic ca profu de mate sau diriga sa le explice tinerilor cum e cu viata sexuala. Exista centre de planing familial, asociatii de voluntari care pot fi cooptate de scoli in proiecte de acest tip. La un moment data am intalnit o persoana care, studenta la psihologie fiind, mergea prin cateva licee pentru a vorbi cu tinerii despre sex. In mod ciudat, spunea acelasi lucru ca si tine Morphy: desi au aces mare la informatii, aplica lucrurile pe care le citesc fara a le trece prin filtrul gandirii. |
|
|
![]()
|
|
Cu riscul de a fi off-topic media are si rol educativ: - nu scoala face educatia, ci familia, peste care se suprapun influentele societatii (scoala, media, anturaj, etc).
Cind se promoveaza false valori si incultura (emisiunile de "divertisment" pline de manelisti si alte vedete semianalfabete-- pentru ca informare fac aproape in exlusivitate stirea, reportajul si documentaruyl, deja intram in altele" aportul media adus inculturii si urmarit doar rating, no matter what. Ma duc sa termin de facut mincarea si ma intorc, ca prea a devenit faina duscutia asta si trebe continuata. Musai. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am mutat topicul despre rolul presei aici
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:43 AM |
|