IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce voiai sa te faci "cind vei fi mare"?, ...daca iti mai amintesti!
FluturasCuReacti...
post Oct 11 2007, 09:04 PM
Post #21

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

meg tre sa o facem si pe asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
purple
post Nov 25 2007, 11:21 AM
Post #22

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,552

pai, eu am vrut sa ma fac paznic de cimitir (nu stiu de unde... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), luptator de sumo (eu asa credeam ca se numesc luptatorii ninja), cautatoare de comori, pirat, scriitoare, actrita.
a, si cand eram mica de tot vroiam sa ma fac "mileasa" (mireasa). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 14 2007, 10:01 PM
Post #23

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am vrut sa ma fac exact asa: actrita, regizoare, scenografa milionara. Pe vremea aia sa fii milionar era ceva (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu am ajuns nimic din toate asta, dar ma duc la teatru cat pot de des si de fiecare data plec cu o tristete in inima ca nu mi-am urmat visul. Dar...cine stie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ala80
post Dec 15 2007, 03:01 AM
Post #24

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu mi-am dorit sa devin "doctorita" pentru a o salva pe bunica mea bolnava de cancer. Din pacate visul nu s-a materializat, dar...viata e plina de surpize. Niciodata nu e prea taziu sa o iau de la capat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
antenutza
post Jan 8 2008, 04:25 PM
Post #25

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

eu am vrut comandant de unitate pentru ca il vedeam pe taica-meu si pe vremea aia eram mandra de el...apoi mi-am revenit si nu am mai stiut..o vreme am vrut mecanic ..sa surubaresc toata ziua la masini ..sa le repar sa ma enervez ca nu merg si sa fiu fericita cand merg bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mi-a trecut pentru ca nu e de femei..prea mult misoginism in breasla (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...acum visez cu ochii deschisi ce sa fac cu viata mea... analizez meseria de chelner la inaltime... poate poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).. fara birou, fara program fix...plimbare prin lume si mereu pe fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jan 8 2008, 08:30 PM
Post #26

Musafir

Avocat, asa ca am facut facultatea de Drept dar desi mi-a placut la nebunie am realizat apoi ca am `gura` pentru asa ceva dar nu si suflet...

Visam sa fiu si doctorita sa `repar` inimi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 8 2008, 09:31 PM
Post #27

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

fluturel, cica te pune si la partea mecanica.. adica, daca ramai cu tiru'n drum, ce faci?
trebuie sa te apuci sa schimbi roata, sa desfaci, sa te uiti..
asa ca.. ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 8 2008, 10:22 PM
Post #28

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cred ca toata lumea a vrut sa fie doctor in copilarie, macar o data. Tin minte ca erau si tot felul de jocuri cu doctorita si pacientul etc..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu visam ca o sa salvez vieti, o sa inventez leacuri, ca o sa salvez lumea samd..Mai tarziu m-am reprofilat si am vrut sa fiu avocat, judecator, si mai tarziu voiam sa dau la Psihologie, ca o persoana profunda ce sunt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..am intrat, dar pana la urma am ramas la altceva. Sa vedem mai departe..
Uitasem, cand eram mica mai voiam sa fiu si moderator de talk-show. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tin minte ca majoritatea colegelor mele din generala voiau sa fie "fotomodel sau actrita". Si eu ma revoltam, mi se pareau foarte superficiale, plus ca na.. multe dintre ele nu aveau nici calitatile necesare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 8 2008, 11:58 PM
Post #29

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(Meg @ Jan 8 2008, 09:31 PM) *
fluturel, cica te pune si la partea mecanica.. adica, daca ramai cu tiru'n drum, ce faci?
trebuie sa te apuci sa schimbi roata, sa desfaci, sa te uiti..
asa ca.. ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

da...mi-a zis var-miu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) oricum, mai am un an sa ma gandesc. ca abia la 21 de ani, poti sa dai de permis pentru tir (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Mar 3 2008, 11:26 AM
Post #30

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

eu vroiam sa ma fac doctorita,apoi cantareata,apoi ''fata de-aia care machiaza''

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:26 AM