IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sexul anal
ioanacamelia27
post Jan 9 2008, 07:15 AM
Post #1

Musafir

Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jan 9 2008, 08:49 AM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bine ai venit!

Cate dintre voi ati facut-o?
Nu cred ca se va destainui cineva pe un forum public. Suna a sondaj chestia asta... (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif)

e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?

Asta poti decide doar tu, daca e mai bine sau mai rau.

ce parere aveti despre sexul anal?

Daca ma intrebi pe mine, am o parere foarte proasta. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Nu mi se pare ceva firesc... Plus ca aduce odata cu el o groaza de bacterii ce pot infecta atat partenerul cat si pe tine (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) fiind usor sa se transmita infectii, deoarece aceesul catre sange este direct. Este obligatoriu sa folosesti prezervativ, daca te hotarasti sa practici, deoarece pielea din exteriorul si interiorul rectului este foarte delicata si mai sensibila la iritatii sau rani decat vaginul.

+Quote Post
splendora
post Jan 9 2008, 10:34 AM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Mie mi se pare stupid... nu mai stiu ce sa faca si-si deschid alte gauri . (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In curand se va descoperi si sexul in ureche, nari, buric....sau alte orificii. Si unele inca se mai intreaba de ce sunt tratate ca niste papusi gonflabile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2008, 10:40 AM
Post #4

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Valeu splenora... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am citit mai devreme topicul si acum ma intorsesem sa raspund; parca ne-am citit gindurile reciproc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

later edit: de azi de dimineata am avut "placerea" sa citesc cele mai mari timpenii ever la neste posturi... Tulai, Doamne!

+Quote Post
angeldust
post Jan 9 2008, 12:00 PM
Post #5

Musafir

E o chestie de optiuni personale pana la urma. Daca cineva doreste si pofteste, poate face chiar si sex intre degetele de la picioare si e f ok. Daca noi nu practicam si nu ne tenteaza nu inseamna neaparat ca e ceva gresit sau condamnabil. Nu cred ca putem vorbi de "noi descoperiri" in materie de sex...la capitolul asta, toate-s vechi si noua toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2008, 12:05 PM
Post #6

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Anjel, esti de coma; de fapt nu tu, ci imaginatia mea bolinda... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oare com o fi chestia cu sexul intre destele de la picere? Ca acolo chiar ca marimea conteaza, nu ne mai putem ascunde.. dupa degete!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 9 2008, 12:09 PM
Post #7

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Splendora, ce funny esti. Eu am incercat sa fiu mai diplomata. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Fetelor, dar sa stiti ca e o manie generala cu sexul anal peste tot. Cel putin asa am observat eu. Cum era odata cu sexul oral.
Poate-s eu de moda veche, frustrata si inhibata dar sunt anumite chestii legate de domeniul asta care pur si simplu fac sa mi se ridice parul in cap...
Acum am mai mult timp postat...
Deci:
Ioanacamelia27, ti-a cerut cumva in mod explicit iubitul acest lucru? Pun aceasta intrebare pentru ca altfel nu inteleg de ce ti-ai intrebat prietenele despre asta... Mi se pare un subiect cam delicat sa-l discuti la o sueta cu prietenele. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . Tu ai spus ca toate practica acest lucru. Imi vine greu a crede ca TOATE fac acelasi lucru si au FIX aceeasi parere...
Iar daca iubitul ti-a cerut-o si tu esti nesigura si el insista merita sa (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) .

Angelule, nu stiu cat tine de optiuni personale, totusi trebuie sa ne gandim si la consecinte inainte de a actiona intr-un fel sau altul.
Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Jan 9 2008, 01:08 PM
Post #8

Musafir

Eu asa cred..ca tot ce aleg 2 oameni sa faca in pat, de bunavoie si nesiliti de nimeni tine de alegerile lor personale. Pe mine ma cam scot din sarite falsele pudori si acum vorbesc in general, despre real life mai mult decat lumea virtuala.
Inteleg ca nu e un subiect de dezbatut in mijlocul satului, dar in general ma abtin sa dau sfaturi sau sa dau cu pietre legat de subiectul asta in cazul in care nu sunt de acord.
Fiecare sa faca ce pofteste din partea mea, nu judec oamenii dupa fanteziile lor sexuale. Cat despre consecinte....sa fim seriosi...in ziua de azi si sa mananci salata sau sa respiri aer poate avea consecinte dezastruoase dupa parerea unora. Eu ma abtin de la alte comentarii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jan 9 2008, 01:11 PM
Post #9

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

acolo e doar iesire nu si intrare....parerea mea!

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 9 2008, 02:23 PM
Post #10

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

drum cu sens unic adica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

6 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:10 AM