![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Indubitabil.....naspa
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ooooo fahnell!
welcome back! |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte nu te minuna prea mult (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) cum apare , cum dispare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o experienta foarte neplacuta in domeniu. Era cel mai bun amic, seful gastii de baieti.. un dur ce mai.
Cand am ajuns in pat s-a dovedit atat de ..moale incat de atunci stiu ca doar gura este de el (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mereu ii spun asta cand ma enerveaza "Mihaie, numa gura e de tine!". Am trecut peste episod dar am ramas cu un gust amar. Suntem in continuare prieteni dar de bine nu a fost |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 15-January 07 Member No.: 1,046 ![]() |
Cel mai bun prieten ramane cel mai bun prieten. De fapt eu il vad ca pe un frate si m-as gandi ca as face incest daca ar fi vorba sa se mearga mai departe de atat....
In afara de asta relatia de prietenie nu ar mai putea reveni la ce a fost in vecii vecilor si e pacat sa strici o relatie de prietenie pentru o noapte de dragoste. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,133 ![]() |
dar care e problema???
Cel mai bun prieten al meu - si e foarte bun, credeti-ma, ne-am scos unul pe celalalt din niste rahaturi mari de tot - e si cel pe care-l chem daca am chef de "una mica". Se intampla f rar si chiar atunci cand se intampla ramanem prieteni si doar atat. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
dar care e problema??? Cel mai bun prieten al meu - si e foarte bun, credeti-ma, ne-am scos unul pe celalalt din niste rahaturi mari de tot - e si cel pe care-l chem daca am chef de "una mica". Se intampla f rar si chiar atunci cand se intampla ramanem prieteni si doar atat. beeetooon!!! am avut si io in faculta o relatzie d-asta, c-o amica mai mare k mine cu ceva ani: "tizu (nikname-ul de atunci), ce zici de "una mica, de intretzinere"? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
trolling
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
nu prea cred in prietenie...amicitie pura intre doua persoane de sex opus....cel putin prin mintea unuia vor trece intrebari de genul "cum ar fi daca...?" mie mi s-a intmplat de cateva ori sa sesizez astfel de tensiuni in relatii de amicitie si atunci totul s-a stricat. pur si simplu nu cred in relatii de amicitie intre un barbat si o femeie. iar un amic "pt una mica" pt mine n-ar mai fi doar un amic, pt ca nu pot avea "una mica" fara sa fiu implicata emotional, doar asa...de amorul artei...l
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am un amic f bun, caruia-i spun frate si n-am avut si sunt sigura ca nici el n-a avut vreodata alte ganduri decat cele de prietenie. Ne intelegem super si-l simt aproape. Nu trebuie sa ne scriem zilnic, ca sa mentinem relatia. Uneori trece si-un an si nu vorbim. Il stie si al meu sot si nu are nici un fel de gelozie. Mie mi se par minunate aceste prietenii si f rare in viata de zi cu zi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:32 PM |
|