![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hey:*cum va mai merge cu roaccutanu`l?n`ati mai dat nici un semn de viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la mine se mentine imi mai apare cate 1,2 cosuri ...in rest sunt multumita...sper sa scapam de acnee o data cu ajutoru roacc..va pup
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna! Eu nu am mai scris demult....am si eu la activ 142 zile de tratament cu roaccutane.....sunt mult mai bine decat la inceputul tratamentului.....dar din pacate nu m-am vindecat definitiv (adica, tot am mereu cate 4 cosuri, desi nu ar mai fi normal dupa atatea luni). Iau 20 mg pe zi...si o sa continui asa pana ajung la valoarea cumulativa de 120 mg/zi....adica tratamentul meu se va lungi pe o perioada e aproape un an. Ceea ce am observat eu este ca imi cade cam mult parul....dar nu stiu daca asta se datoreaza roaccutanului sau faptului ca am nascut (si multe se plang de acest fapt din cauza sarcinii). Alyna07, tu extern folosesti doar aceasta masca cu argila, miere si lamaie? sau mai folosesti si vreo crema impotriva acneei? ai folosit roacutane in timpul sarcinii?pentru ca prietena mea avea scris pe reteta ei de la dermatolog , ea folosind roacutane , nu sarcina 6 luni de la intreruperea tratamentului asa ca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) d aia te am intrebat |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Georgy tie in functie de ce ti-a zis doctorita ca trebuie sa iei 7000 mg? de greutate? sau de ce?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmm.. si la mine se cam mentine, imi tot apare cate un cos.Dar nu vreau sa ma plang, pt ca eu am sscapat de explozia aceea de la inceput de care mi-era foarte groaza... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt bine si ma bucur cand aud asta de la altii... sunt foarte fericita... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate vi se pare ridicol, dar acum, dupa ce am vazut cum e sa am cosuri pe fata, dupa ce am scapat de ele sunt mult mai multumita de mine insumi decat inainte... inainte imi gaseam defecte in orice,nu-mi placea nasul, parul(pt ca nu-i drept (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), picioarele(pt ca nu-s mai lungi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) bla'bla... prostii... acum, am invatat sa-i multumesc lui Dumnezeu pt "pur si simplu" faptul ca sunt sanatoasa(am pus in ghilimele pt ca celor bolnavi cred ca li se pare unul dintre cele mai grele lucruri din lume sa redevina sanatosi, desi noi consideram lucrul asta ceva normal, incat nu mai stim sa multumim pt el...).Ii multumesc pt ca am o familie pe care-o iubesc chiar daca mama e din nou la sute de km de mine... ii multumesc ca o am, ca ma iubeste si ca are grija de mine chiar si de unde e... pe cand alti copii sunt orfani si nu s-au bucurat niciodata de ceva impreuna cu vreun parinte... Ma scuzati de off'topic... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca onsiderati ca nu e potrivit puteti sa-l stergeti... Stiu ca nu pot schimba lumea... dar pot sa visez, nu?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ai scris frumos alyna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
ai folosit roacutane in timpul sarcinii?pentru ca prietena mea avea scris pe reteta ei de la dermatolog , ea folosind roacutane , nu sarcina 6 luni de la intreruperea tratamentului asa ca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) d aia te am intrebat Bineinteles ca nu am folosit roaccutane in timpul sarcinii, am inceput trat cu el la 2 saptamani dupa ce am nascut, asta ca nu alaptam. Acum sunt in perioada delicata a lunii si nu prea stau bine cu tenul (speram ca datorita trat cu roacutane, sa scap mai usor). Eu nu prea stiu ce sa folosesc extern. Pana acum foloseam gelul Sebium de la Bioderma si am zis sa-l mai schimb pt ca il foloseam de aproape 1 an, asa ca mi-am luat gelul si o crema de la Roche Posay (Effaclar si Effaclar k). Nu pot sa spun mare lucru de aceste produse, pt ca le folosesc de putin timp (de vreo 5 zile), dar am observat ca gelul imi usuca rau tenul, imi dau cu crema apoi, iar dimineata iar am tenul uscat. Chiar nu stiu ce sa mai folosesc! Voi ce mai folositi? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
multumesc bebe_maria (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dana, poate nu gelul e de vina, ci Roaccutane-ul... ar trebui sa-ti iei o crema super hidratanta pt ten.Si eu ma gandesc si caut sa iau ceva potrivit... M-am gandit la crema de galbenele de la Farmec pt ten mixt. Asa o sa ma mai ajute putin si la cicatricile pe care le mai am de la acnee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca gasesti ceva bun sa postezi pls si aici.va pup
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu pe tot tratamentul cu Roacc am folosit crema cu SPF 50 de la bioderma care mi se parea si destul de hidratanta...crema de galbenele pentru mine a fost comedogena din pacate.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
EmptyG crema de la farmec ai folosit-o? sau alta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mie si 2 cuburi de gheata pe fatzuca imi fac bine; dezumfla putin, dar sigur din monstruleti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum sunteti cu Roaccutane-ul? :*
This post has been edited by alyna07: Jan 15 2008, 11:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Doamne, fetelor, nu stiu ce sa mai ma fac! Eu mereu am probleme, parca nu mai scap! M-am trezit azi cu o iritatie ingrozitoare, tenul e uscat, rosu, iar pe obrazul drept mi-au aparut niste cosuri cam naspa! Eu chiar nu stiu ce produse pt ten sa mai folosesc! Am folosit atatea si uite unde am ajuns. Nici o crema nu ma ajuta si pe mine (ultimile, effaclar si effaclar k mi-au uscat ingrozitor tenul, acum am revenit tot la bioderma si tot asa uscat e). Am aplicat si crema cicalfate...care e pt ten intolerant, cu iritatii si degeaba. Ce sa mai zic ca dianele si roacutane (care iau de 5 luni si jumatate nu ma ajuta nici astea). Si am avut si zile cand eram mai bine (si credeam ca sunt pe drumul cel bun). Sunt asa deprimata azi.....cred ca nu voi scapa niciodata de acneea asta...si parca am si obosit sa lupt cu ea...si atatia bani am dat pe creme si pastile....si degeaba.... Ma intreb ce o avea organismul meu de nu ma vindec....Cred ca tot v-am plictisit...Va pup
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
da alina,in functie de greutate(eu d ex am 1.78 si vreo 59 de kg) si nu stiu ce a mai calculat ea acolo de a ajuns la 7000 chiar am sa o intreb cand ma mai duc...conteaza f mult sa se tina cont de greutate cu roacc trebuie pus la punct ca la carte si stai linistita si mie imi mai apare cate un cos de ex am unu acum in barbie:Ddar nu mai am nici eu explozia aia de care toata lumea se speria si asta pt ca in ultima vreme am mancat neadecvat...si eu cum mananc prosti cum poc cate un cos....tre sa fiti foarte atente cu alimentatia ...si eu ma simt mult mai bine in pielea mea sper sa scap de tot cu ajutorul lui dumnezeu si voua va doresc din toata inima ...eu am incredere si incerc sa nu ma stresez ca pielea simte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
dana,nu fi deprimata o sa vezi ca totul o sa fie bine probabil e ceva neinregula...nu mai folosi alte tratamente in afara de roacc decat o crema hidratanta ...dermatoloaga mi`a zis...nu mai incerca tot felul de chestii(eu ce mai folosesc este scrubul cu malai cam 1 data pe sapt ca sa nu`mi agresez pielea care imi face bine si atat) lasa roacc sa`si faca treaba ai incredere in el si o sa ajung iar la alimentatie ca sunt cam maniaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe ea...ai grija ce mananci trebuie sa tinem si mica dieta.bafta si nu mai fi deprimata pup fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by georgy_georgy: Jan 16 2008, 01:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:58 PM |
|