IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1091 1092 1093 1094 1095 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jan 13 2008, 12:19 AM
Post #10921

Musafir

Aoleu Forte, mi s-a facut rau. Sper ca n-a patit-o prea rau prietenul surorii tale.
Masina aia de spalat vase e faina daca ai multi oameni la masa. Am avut noi la pensiune, la revelion, dar mie mi s-a parut prea mare efortul. Adica trebuia sa clatesti farfuriile si apoi sa le pui in masina. Si un program dura cel putin 1h30min. Tacamurile le spalam de mana, ca masina nu prea facea treaba buna. Singurul lucru misto e ca ies vasele si paharele uscate.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 12:19 AM
Post #10922

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

dom`le, cum apare unu frumusel il decreteaza taaaati dementii gay...
forte, da macar o iesit buni ardeii?

(IMG:http://i1.tinypic.com/ru8k8z.jpg)

+Quote Post
rozy
post Jan 13 2008, 12:21 AM
Post #10923

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ce barbati buey (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
eu ma cert cu al meu...el zice ca ne-am despartit...eu zic ca nu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 13 2008, 12:21 AM
Post #10924

Musafir

Roxi, il admir ca-i rezervat. Face foarte bine ce face, baiat destept. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Forte, bine ca ne-ai lamurit ca nu era vorba despre degetul baiatului cand ai zis de carnea tocata, deja ma trecuse un fior pe sira spinarii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rozy, circula vreun curent de desparteli? E sezonul gripei, lasati prostiile! Tu mai lipseai, ca fluturas a dat startul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by lxn: Jan 13 2008, 12:22 AM

+Quote Post
roxanica10
post Jan 13 2008, 12:26 AM
Post #10925

Musafir

Si eu il admir pe frumusel din acest motiv. Adica mie nu mi-ar fi placut daca era doar un chip frumos.
Lxn, pai tu n-ai auzit ca la prima spalare l-a muscat de deget?!
Rozy, naspa situatie. Sper sa fiti de acord in final.
Di, stiu ca tu le aveai cu prajiturile grecesti. Am mancat luni ceva f misto, mi-a povestit colegu' grec ca-i o prajiutra (seamana cu niste cornulete) care se face special de Craciun. Ne-a adus-o el cumparata de acolo. I-am zis ca de-abia-l astept sa vina cu cateva cutii si la anu'. Am uitat cum se cheama prajitura cu pricina. Stii despre ce vorbesc?

+Quote Post
lxn
post Jan 13 2008, 12:30 AM
Post #10926

Musafir

Ba am auzit, Roxi, insa nu stiam daca n-a ramas ceva din deget pe acolo dupa spalare si apoi s-a tocat carnea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 12:34 AM
Post #10927

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Deci e masina din aia de tocat carne la minut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum vorbind foarte serios, sper ca nu l-a muscat prea rau...De briosele alea ce se aude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
Lasa Roxi ca eu nu's plangacioasa de felul meu si pana si mie mi se intampla cateodata la vreun film sa-mi inchipui una si alta, sa ma pun in locul alora si sa trag cate un oftat serios...Pana la urma multe se intampla si in viata intr-un anume loc la un moment dat.
Rozy pune mana si revino-ti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 13 2008, 12:42 AM
Post #10928

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Rox, bine ca m-ai averizat. Sa fiu si eu cu ochii pe "..." (nu spui ce ca e ilegal) sa mi-l descarc.
Si eu sunt la zi cu Desperate Housewives. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Diana, pletosul ala iti place tie, bre? Nu-i cam neingrijit? Mie asa imi pare.

+Quote Post
lxn
post Jan 13 2008, 12:43 AM
Post #10929

Musafir

Noapte buna, dragelor! Vedeti ce wentworthtzi visati sau masculi feroce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 13 2008, 12:43 AM
Post #10930

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Forte, eu vreau demonstratie live! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

NB, lxn!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1091 1092 1093 1094 1095 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 03:14 PM