IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1097 1098 1099 1100 1101 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jan 13 2008, 02:23 AM
Post #10981

Musafir

BG, eu nu stiam ca exista o restrictie la Blue Cap, adica sa nu ma dau prea des cu ea. Ma dau atunci cand imi apare nenorocita de dermatita (uneori si 3 zile la rand); sunt multumita ca-si face efectul.
Ala, sunt gata pozele, ca nu pot pleca la somnic?.
Rozy, bine ca s-a rezolvat problema.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 02:24 AM
Post #10982

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Pozeaza Ala pozeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca maine dau iama in magazine daca pozezi bine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' nu d'alea vechi, astea cumparate acuma!
Rozy nu stai si tu la un pahar? Macar de poza asa,hah? De multumire ca i-ai bagat mintile in cap la omu' tau sau de ciuda ca e...cum ai zis tu mai sus ca io nu-mi permit sa reproduc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 13 2008, 02:27 AM
Post #10983

Musafir

nu mai stau...ca deja c'est plus tarde pour moi (i suck at franch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )...dar jur ca maine imi iau un bidon de bere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 02:30 AM
Post #10984

Membru de Onoare

Rox eu m-am exprimat bine sa stii, nu incerca sa ma faci sa ma simt ametita deja (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Nu stiu daca e vreo restrictie ceva, ma gandeam doar ca nu-l folosesti zilnic ci doar o data la nu stiu cand, cand ti se pare tie ca se vede afurisenia...Nush de ce aveam impresia asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ala hai baga si tu ceva alcoale la stomac, te rog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maat si daca crede lumea ca esti/suntem halcoliste ce!? Noi stim cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sa nu uit: Rox sa te simti bine maine si, daca vrei, sa ne spui cum a fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:35 AM
Post #10985

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

bigi, omu meu e in birou lui, nu-s ce butoneaza, iar ii trazneste sa se apuce de nu-s ce proiect.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe care va trebui sa i-l demontez si remontez eu cu ideile mele de marchetinga... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu, la mine trilplul ala nu e absolut deloc virtual, chiar sta bine intr-o ceasca de cafea... ma duc la frigider, cred ca am neste pastrama de caprioara si neste albastralea de brinza ca nu mere beuturica pe inima goala! nici cu lichioru asta ametit ramas de la craciun, da decit nika...

rozy, miine vii cu bericica ca altfel esti halita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) luv iu, garl!

bigi, daca crede careva si ne birfeste ca sintem halcooliste , sa ne pupe fix in ...! nu stiu cum stati voi cu "derierul" da la mine poate pupa jumatate de china si tot mai e loc de pupaturi si pentru cealalta jumatate, da? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) noroc, sa fim sanatoase, voiase si sa ne bucuram in continuare de compania faina ce-o avem! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 13 2008, 02:36 AM
Post #10986

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

BG, am epuizat toate resursele. Maine ma duc la cumparaturi! Bate vantul in frigider! Plus ca vreau sa incerc sa revin la vechile obiceiuri (bucatareala)! Mi s-a dat comanda de mancare, deci gatesc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:38 AM
Post #10987

Fondator eLady.ro

daca ai primit comanda, da-o si tu mai departe; de catering si comenzi acasa nu s-a auzit prin zona? io cind is varza ii spun jumatatii mele: "ori ce e prin frigider, ori uita-te la pliante: ai el greco, mamma mia; make up ur mind ca-s lesinata si daca nu te hotarasti repede, io bag in mine ce vaz in fata ochilor si tu ramii cu burta goala, capisci?" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 02:40 AM
Post #10988

Membru de Onoare

QUOTE(Maàt @ Jan 13 2008, 02:35 AM) *
bigi, omu meu e in birou lui, nu-s ce butoneaza, iar ii trazneste sa se apuce de nu-s ce proiect.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe care va trebui sa i-l demontez si remontez eu cu ideile mele de marchetinga... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Ala gatesti acuma femeie?!

Rozy sleep well beibi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:41 AM
Post #10989

Fondator eLady.ro

ma duc la frigider ca nu mere triplu nici de-a naibii pe inima goala, am zis pe pajina presedenta..karina, unde gaseste fata o poza de terina de-aia cum zici tu? am pusara reteta sus da nu gasesc poza misto si-i pacat de retea...apropos, am niste caprioara in congelator, cre ca miine ma apuca harnicia, ca prea suna bine terina vinatoreasca... miam!

+Quote Post
Cindy
post Jan 13 2008, 02:44 AM
Post #10990

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

A mai ramas bautura si pentru mine?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1097 1098 1099 1100 1101 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 06:57 PM