![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prea multa jungla de traversat pana la buda. No problem, ma razbun la ora. Acolo-s (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)
eniuei, parintii-s patroni la galerii si euro, le-o angajat si sofer, la 13 ani, ce mai vrei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hesus...ce sa mai vreau? vreau si io sofer normal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpurgicule, tu numai de-astia de bani gata ai in clasa?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
QUOTE hesus...ce sa mai vreau? vreau si io sofer normal Pe Eduardo Verastegui?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 13 2008, 05:07 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam jumate, dar si aia 1/2 sunt printre cei mai de sus financiar din judet, niste moftangii, majoritatea. Comparativ, in clasa aia exista o fetita care nu si-a cunoscut niciodata tatal, maica-sa munceste de rupe pe un salariu modest cu care trebuie sa intretina si o bunica si o matusa cu alzheimer, vine mereu pe jos in fiecare seara dupa fata de la scoala sa n-o lasa singura. Fetita e foarte silitoare si buna la invatatura si mojicele astea cu bani nu pierd nicio ocazie sa-si bata joc de ea, sa o denigreze in fata profilor, cam jigodii asa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Chiar ca ce jigodii!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Cred ca ai ceva de furca cu ei! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Frate, la ce ore ati tras jaluzelele! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O fi prea devreme...dar ma risc! Buna dimineata!! Cafeaua-i gata. (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cafele.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Neata!
Fanny, la fix ai aterizat! Ce dezmat a fost aseara dupa ce am plecat eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Las' c-ai avut si tu parte de dezmat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ce barbati buey (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) eu ma cert cu al meu...el zice ca ne-am despartit...eu zic ca nu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fereasca! bine ca v-ati inteles pana la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) v-ati cam dezmatat aseara. un berbat bine nu ati pus deoparte si pentru mine? ca am fost cuminte (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
kari, nu e clara in pisici, nu o pot pune... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) las ca ramine aia de-acu pin agasim alta ... pisici! ma cheama al meu o tai acasa! hev fan gagici! pup iu revin dimineata cu o ciorba de potroace, sa ne dregem! Ii las mostenire lu anjelu berbatu meu de pe pajinile anterioare, sa aibe grija de el.. auzi, fata sa-l invelesti bine, ca raceste repede! luv iu garlz! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) in primu' si-n primu' rand, neatzaaaaaa. ce fuse dezmatzu asta pe aici????? in al doilea- anjel si cu ala si cu doctoreasa se marita cu mine. si ca orice barbata geloasa, le interzic sa se uite la altii sau sa posede peturi d'astea misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angel. ai vreo explicatie? da' logica mama, logica. ca altfel iti dau doo-trei la fundu' ala misto! acuma o sa ma duc sa fac un dush... si sa brioshesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 01:21 PM |
|