IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme miraculoase
bebe_maria
post Jan 12 2008, 05:03 AM
Post #121

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Am incercat de la Clinique si au fost oribile pentru tenul meu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (dramatically different moisturizer si un sapun lichid pentru ten mixt parca). Estee Lauder nu am incercat decat Advanced Night ... si nu mi s-a parut ca merita banii asa ca nu am mai incercat alte produse cu gandul ca sunt overrated..

Nu stiu de ce nu reusesc si eu sa gasesc ceva care sa tina cat de cat sub control dimensiunea porilor, sebumul din zona T si super deshidratea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jan 12 2008, 04:53 PM
Post #122

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu ma refereama la gama Pore Minimizer sau cum se numeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , stiu ca aveau la Clinique, EL.
Incearca sa folosesti mai multe creme alternativ: una matifianta pt zona T de exemplu, hidratanta pt obraji sau alte zone uscate, deshidratate, ceva pt reducerea porilor in zonele cu probleme..Poate ai incercat, dar altceva nu stiu ce sa spun. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 13 2008, 04:46 AM
Post #123

Membru de Onoare

Merci sweet, ideea e ca eu daca incerc un produs de la o firma (produs potrivit tenului meu, crema asta hidratanta mi-a fost recomandata de consilierii Clinique) si sunt nemultumita de el imi pierd incredere in toata compania... poate nu e bine, unele produse sunt mai bune altele mai putin poate... dar nu mi-a mai venit sa dau bani pe ele. Poate ar trebui sa incerc pt ca daca le iau de la macy's cred ca le pot returna in caz ca nu-mi sunt bune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Multumesc pt incurajari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 14 2008, 11:06 PM
Post #124

V.I.P.

Bafta atunci, daca le incerci! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ai incercat si cum te sfatuisem, cu mai multe creme nu doar una pt toata fata?

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 15 2008, 03:52 AM
Post #125

Membru de Onoare

Nu inca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , stiam ca nu e bine sa dai cu mai multe creme o data si de-asta... uite o sa studiez si incerc si asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 15 2008, 08:19 PM
Post #126

V.I.P.

QUOTE(bebe_maria @ Jan 15 2008, 05:52 AM) *
Nu inca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , stiam ca nu e bine sa dai cu mai multe creme o data si de-asta... uite o sa studiez si incerc si asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai te dai cu mai multe in sensul ca fiecare portiune cu crema ei specifica! Nu vad de ce nu ar fi bine! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 15 2008, 08:23 PM
Post #127

Musafir

Pai si eu fac ce zice sweet, tenul meu e impartit in vreo cateva parti majore si pe fiecare le tratez adecvat necesitatii lor. Pe zona T eterna lupta, ochii primesc altceva, obrajii spre tample hidratare maxima, buzele exfoliere si hidratare+emoliere, gat si decolteu exfoliere si hidratare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 16 2008, 06:14 AM
Post #128

Membru de Onoare

Nu stiu, eu asa stiam de mai mult timp ca nu e bine sa te dai cu mai multe creme o data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Oricum, mi se pare logic ce ziceti voi pt ca pana la urma nici pielea mea nu e la fel peste tot. Am inceput sa citesc despre IDEALIST de la ESTEE LAUDER, suna tentant.. si e 50$, un pret acceptabil...

+Quote Post
scumpic
post Jan 16 2008, 01:02 PM
Post #129

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Da, e foarte buna Idealist, si eu m-am dat cu ea si vreau sa imi mai iau.

+Quote Post
dizzye
post Jan 16 2008, 01:43 PM
Post #130

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

la produse miraculoase pun lotiunea exfolianta sos de la clinique (folosesc de 3 luni, nu mai imi apar cosuri decat rar si pielea e mult mai neteda), demachiantul crema tot de la clinique, idealist de la estee lauder, exfoliantul si masca de regenerare de la juvena..plus masca clear difference de la estee lauder
despre advanced night repair pot sa zic ca am avut o mostra , l-am folosit in loc de idealist si am fost chiar f multumita

+Quote Post

25 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:19 PM