![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am terminat primu' fel de mancare, rinichiu' m-a lasat (traiasca berea!) si acum ma gandesc - sa il fac pe al 2lea? sa fac curat? sa ma duc la mall? sa ma duc prin bricolage sa imi iau plante? hmmmm. grea alegere
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, n-ar fi rau sa fac la universitate. Nu stiam ca se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La sfarsitul masterului se da un examen, ceva, gen licenta? Ca nu prea stiu, nu m-am interesat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Si eu ma lupt cu etica, dar tot mai dau prin bar, sa vad ce si cum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Forte, as alege mall-ul si apoi bricolagele:D |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
la sfarsitul masterului se da dizertatia(parca asa ii zice (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) io nush daca o sa mai rezist sa fac si master...4 ani de facultate crek imi ajung (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa traiti, m-am trezit, am beut cafeaua, am dat doo banuri; acu ma duc sa ma imbrac si sa o rad la birou; mai am de dat un ban. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io fac mancare si dupa aia ma duc la mall (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma ia sora-mea sa spargem niste bani (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cica-s reduceri la Batta |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua! M-am trezit si eu pe la 11, am facut ceva trebusoare prin casa, a venit tata si ne-a adus ciorbica la pachet; iar ciorba de fasole facuta weekendu' trecut am transformat-o in iahnie de fasole. Deci, am scapat usor cu mancarea pe saptamana asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Doftoreaso, de-abia astept sa ne vedem la o barfa mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bafta dragutelor la invatat! Si eu am de invatat, si n-am apucat sa fac nimic pana la ora asta. Acum ma duc sa-mi spal parul. Angelu' sper sa fie mai maleabili americanii tai...ca aia de la Oracle i-au dat vara-mii decat calificative bune, fara un leu in plus, dupa 6 luni. I-au zis ca marirea se intampla dupa un an....atunci de ce naiba o mai fi avand evaluare dupa 6 luni. Io, n-am ajuns la cumparaturi. Am lasat-o pe marti..poate n-oi mai gasi nimic pe rafturi. This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 03:39 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxy, pe-aici se obisnuieste sa se faca si numai evaluare profesionala, fara sa mareasca salarul. asta, in firmele mari, de obicei.
aici unde sunt eu acum, la fel, mi-au fact evaluare profesionala dupa 6 luni, si prima marire, dupa un an. This post has been edited by pescarush: Jan 20 2008, 04:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am ajuns la biurou; a bagat un capuccino. Acu` ma doare capu`.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine a bagat bre cappucino? vocile din capu' tau? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu gata cu invatatu pentru azi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fusai la cumparaturi,a innebunit lumea...ce e in Real (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 09:50 PM |
|