![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Aici e topicul despre subst comedogene http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=264&st=0 Apropos de asta, mi-am luat fdt Superstay Silky de la Maybelline, ma gandeam ca pretul e mai mult decat ok si se lauda si pe site si pe eticheta ca nu e comedogen. In afara de faptul ca nu am fost impresionata, cand citesc lista de ingrediente constat cu stupoare ca mai contine si Sodium Chloride, grad 5 de comedogenie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Tin minte ca am folosit demuuult, acum vreo 6-7ani Giordani Gold, fdt impotriva imbatranirii. Stiu ca ma simteam bine cu el, lasa un aspect catifelat, era chiar ok (nu o revelatie, dar destul de bun). Am verificat ingredientele (ma batea gandul sa-mi iau din nou) si descopar si aici ingredientul "minune" (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) A folosit careva Giordani? Sa ma orientez spre Revlon sau Max Factor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arissuca, iti recomand Revlonul. Ala si Walpu sunt f multumite de fdt de la Revlon. Daca dai un search afli si ce tip de fdt folosesc.
Eu sunt incantata de Doublewear-ul de la Estee Lauder, dar daca nu ma demachiez o zi, imi apare dermatita. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Arissuca, iti recomand Revlonul. Ala si Walpu sunt f multumite de fdt de la Revlon. Daca dai un search afli si ce tip de fdt folosesc. Eu sunt incantata de Doublewear-ul de la Estee Lauder, dar daca nu ma demachiez o zi, imi apare dermatita. Roxanica, merci frumos pt sfat! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) O sa caut atunci Revlon. Sper sa gasesc in Mall. BTW, se gaseste si la farmacie? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca nu l-am vazut in farmacii. Incearca la mall. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Arissuca , multumesc pentru urlul cu acel topic (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:06 PM |
|