![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e foarte apreciata reteta asta. Asa am facut-o pe fiica-mea sa manance varzuce dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Rog un suflet milos sa ma lumineze si pe mine ca ma apuca nervii :In cat timp mama masii de limba fierbe ca greu se lasa fiarta.O fierb in cucta de vre-o ora si tot nu-i fiarta.Cine m-o fii pus sa fac limba. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fierbe greu missn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu te astepta sa se inmoaie cine stie ce, limba e o carne destul de tare. vezi daca baza e moale, atunci e fiarta. tip: eu o curat de pielite cand e fiarta, si dupa schimb apa si continui sa gatesc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acu' mi-a zis al meu sot: "De ce oi fii luat limba, nu mai stii de pe vremea lui Moco(era catelul nostru ) ca ai mai luat o data si i-ai dat-o lui. Aveam eu un bad feeling da' nu mai imi aminteam de ce.
Stai ca desteapta de mine am oparit-o am curata randurile de piei ce erau pe ea si am taiat-o bucatele mai mici doar doar o fierbe mai repede. Si acu' fierbe o mai las o ora cred ca iese prajita gata, nu mai avem cainele ca pana acu' i-o dadeam. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
kalua, am mancat in berlin o turtita cu cartofi - nu mai retin cum se chema, dar a fost dementiala. parca era un fel de foietaj cu cartofi. ai idee despre ce vorbesc? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pusei pozele la locul stiut acum sa va povestesc
- ciorba de curcan - musaca de cartofi insa :sosul consta din carne, ceapa, ardei rosu si ciuperci cand se racoreste am adaugat un ou iar piureul este cu unt si cascaval apoi cand se racoreste 2-3 oua. Se monteaza ca de obicei. Deasupra iarasi sos de rosii; 2-3 linguri smantana + 1-2 oua - boeuf Stroganof - checul din albusuri dupa reteta Alei80 e la indexul de dulciuri cam asa. gata pauza capu' la fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... era un banc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... m-am apucat de invatat pt la munca si nu prea mai apuc sa va salut. s-aveti o saptamana superba girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, din pacate habar n-am la ce te referi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ai mancat asa ceva la restaurant, la un chiosc sau cumparat pe la vreun magazin?
In februarie trag o fuga la Berlin si pot sa casc ochii dupa asa ceva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut varza murata calda cu carnati.
Azi fac chili cu fasole neagra, orez basmati cu sofran si chutney de papaya. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Panelle cu legume si ciorba ardeleneasca (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am facut ciorba de salata verde si snitel de porc cu pireu, aveam si muraturi da erau in beci si n-am mai mers dupa ele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:57 PM |
|