IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Bacardi_Girl
post Jan 22 2008, 09:36 AM
Post #111

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Aaaaaa! De abia acum am vazut "semnatura"! Chiar asa, trebuie schimbata! Trebuie sa gasesti ceva optimist in care vrei sa crezi si cu timpul vei incerca sa gasesti motive si sa vezi lucrurile altfel pentru a ajunge sa crezi cu adevarat in acel motto. Si asta e inca un lucru care te va ajuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edit: Vom fi cu ochii pe ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 22 2008, 09:37 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
leo
post Jan 22 2008, 09:51 AM
Post #112

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

da, sigur ca trebuie schimbata semnatura. de multe ori chestiile astea fac legatura direct cu creierul nostru si devin program de viata.

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 22 2008, 02:38 PM
Post #113

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Gata ,am sters mesajul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .Inca nu am gasit ceva care sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ,o sa caut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 22 2008, 05:17 PM
Post #114

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

ce zici de asta?

A fi indragostit/a de cineva inseamna mult mai mult decat a fi stapinit/a de un sentiment coplesitor - inseamna a lua o hotarare, a face o judecata, a te angaja printr-o promisiune.
Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic n-ar exista nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii.
Sentimentele vin si se duc. Cum as putea promite statornicie daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma biziuesc pe judecata mintii si pe vointa caracterului?

mie mi-a placut intotdeauna. Parafrazarea dupa tataie, Eric Fromm© (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2008, 07:06 PM
Post #115

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Mai Leo.....Tot respectul! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Poate schimbi tu ceva la fata noastra.

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 22 2008, 07:09 PM
Post #116

Tratabil
**

QUOTE(leo @ Jan 22 2008, 05:17 PM) *
ce zici de asta?

A fi indragostit/a de cineva inseamna mult mai mult decat a fi stapinit/a de un sentiment coplesitor - inseamna a lua o hotarare, a face o judecata, a te angaja printr-o promisiune.
Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic n-ar exista nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii.
Sentimentele vin si se duc. Cum as putea promite statornicie daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma biziuesc pe judecata mintii si pe vointa caracterului?
mie mi-a placut intotdeauna. Parafrazarea dupa tataie, Eric Fromm© (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

Imi place ce ai scris,dar e pacat ca nu cunosc sentimentul. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu stiu ce inseamna sa fi indragostit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insa,am auzit ca e foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ............................................................................

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2008, 07:12 PM
Post #117

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(Kadenzza @ Jan 22 2008, 07:09 PM) *
Imi place ce ai scris,dar e pacat ca nu cunosc sentimentul. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu stiu ce inseamna sa fi indragostit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insa,am auzit ca e foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ............................................................................

Scuze,dar nu ziceai ca "iubeai"pe cineva care nu iti impartasea sentimentele?

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 22 2008, 07:29 PM
Post #118

Tratabil
**

QUOTE(teocris7 @ Jan 22 2008, 07:12 PM) *
Scuze,dar nu ziceai ca "iubeai"pe cineva care nu iti impartasea sentimentele?

Ba da,dar asta s-a intamplat pe la 15-16 ani.Eram mai mica,in perioada adolescentei,cand hormonii........stii tu.Mi-a placut foarte mult de el.Toate fetele erau indragostite de el,caci era genul de baiat dur,plin de tatuaje,se imbraca bine,etc.Stii ca unele fete se simt atrase de "baieti rai"Era vecinul meu,si il vedeam zilnic.Nu stiu daca am fost 'indragostita,poate doar ma atragea.caci era destul de frumos,si destul de dorit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..Dar intre noi nu s-a intamplat nimic,el mi-a spus tot ce simte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ,m-a nenorocit. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu mi-a mai pasat de nimic.L-am uitat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Chiar si acum cand il vad simt ca mi se face rau.Il urasc din tot sufletul.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Cindy
post Jan 22 2008, 07:41 PM
Post #119

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Probabil trebuie sa inveti sa ierti in sufletul tau ca sa poti sa uiti si sa treci peste toate astea, sa incepi o noua viata..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 22 2008, 08:35 PM
Post #120

Tratabil
**

QUOTE(sweet_girl @ Jan 22 2008, 07:41 PM) *
Probabil trebuie sa inveti sa ierti in sufletul tau ca sa poti sa uiti si sa treci peste toate astea, sa incepi o noua viata..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu pot sa iert,caci nu sunt facuta din gheata.Iertatea e umana.Sunt capabila sa ii iert,sa uit,dar EI NU MA LASA.In continuare ma trateaza exact cum ma tratau la inceput.Daca si-ar fi cerut scuze,sau daca m-ar fi lasat in pace ar fi fost ok.Dar nu,caci vesnic au ceva de comentat.Ma sfideaza mereu,ma jignesc mereu,nu ma lasa in pace.Problemele mele din copilarie continua si in prezent.Nimeni nu regreta,nimeni nu-si cere scuze,toti se poarta urat,nimic nu s-a schimbat.
Cand ii vad,stiu la ce sa ma astept..........Cum spune unul ceva,cum incep toti.Nu stiu ce sa fac,cum sa reactionaez,ce sa spun.Ii las,par nepasatoare,dar numai eu stiu ce e in sufletul meu.
Ai dreptate,trebuie sa iert,doar asa ma voi simti mai bine,dar daca ei imi vor face rau mereu,imi va fi imposibil.

+Quote Post

42 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:41 PM