![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io minc pizza. de parca ar mai trebui sa ma mai umflu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fluturel...la multi ani copilului!bucura-te de el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sa ma bucur adica sa profit? o sa-ti urmez sfatul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturel....don't hurt him! profita de el...da' sa-i placa si lui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu ma duc sa mananc asaa..subtirel ca de seara....ardei umpluti!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Pe mine ma doare capu de innebunesc!De fapt nu stiu ce fel de durere e asta,ca simt ca am o presiune,ma apasa ceva parca.Si asta a inceput sa se intample in fiecare zi de vreo 2 sapt,cred ca de la calculator mama lui ca stau toata ziua concentrata de-a binelea in ecran si cand imi dau seama deja ma doare capu,cu ameteli,stare de voma...fuckkkkk..
Vreau sa ies la pensie!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
seara buna
sau.. buna dimineata? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am recuperat si eu cateva nopti nedormite... da' macar am luat examenul de azi.. si cred ca pap si ma bag iar la somnic, maine am alt exam. inca nu sunt pe lumea asta.. sper ca voi sunteti mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
meg ii cu curu-n sus azi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fluturas, acu am vazut: sa-ti zburataceasca Fluturelul fericit si sanatos multi ani! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Presiunea atomsferica scazuta + luna plina => toata lumea a fost azi ba deprimata, ba tzafnoasa, ba cu dureri de cap...si io printre ei, pe pozitie fruntasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna seara!
Ma aliez cu lumea buna: am o durere de teasta!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am fost tafnoasa. BIG TIME! Iar a scapat sefa necaftita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
1-0 pentru tine, te-ai tinut in friu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adica de-asta am stat io de straja patriei ieri noapte?????????aaaaaaa ! sa stiti ca aveti dreptate! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 11:45 AM |
|