![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
DECI!!
pentru ca orice concluzie incepe cu deci. io ma crizez iar!! io...daca muncesc 9 si 55 min... sunt pontata 9 ore juma...pentru ca nu s-au facut 10 ore si asa se ponteaza aici!! si evident daca muncesc 9 ore si 25 min se ponteaza 9. voi vedeti logica undeva? ca io nu!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
sunt deprimata de mor...vreau sa fac si eu un credit mic...primul in viata mea si nu-mi dau ca cica n-are credibilitate firma!!!! si firma are cont la ei si face tranzactii destul de mari prin banca lor. plus ca sunt clienta lor de 3 ani, economiile numai la ei le-am bagat. m-au facut sa ma simt ca o infractoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
DECI!! pentru ca orice concluzie incepe cu deci. io ma crizez iar!! io...daca muncesc 9 si 55 min... sunt pontata 9 ore juma...pentru ca nu s-au facut 10 ore si asa se ponteaza aici!! si evident daca muncesc 9 ore si 25 min se ponteaza 9. voi vedeti logica undeva? ca io nu!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) aproximare prin lipsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata! mie mi-a stricat buni ziua de cum am facut ochi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Cum asa, Rozy? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce ai patit rozel?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi a venit postarita.eu dormeam..ma rog..a intrat,mi-a dat pensia si a plecat. apoi a inceput sa urle buni(si cum eu ma trezesc mereu cu dureri de cap,e grav daca urli la mine!) ca Vaaaaaaaaaaai cum am putut sa o bag in bucatarie pe postarita,unde era draga-doamne o cana si o hartie igienica pe masa.ce o sa zica?
deja isi inchipuie cum postarita si toate babele din bloc vorbesc despre hartia mea igienica si patura stramba de pe pat!!! dumnezeule! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by rozy: Jan 23 2008, 12:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E.... si tu acuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) curpapiru tau e cel mai tare subiect de discutie! :LOL
Dom`le, veni Picardu sa ne salute! Capitaneeee! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cine veni mai??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
am bagat in mine c ao vaca... draga mea colega ...care mananca ea de felul ei asaaa..... mi-a pus o portie sanatoasa de paste la pachet... pe care le-am mancat in foamea pe care o aveam, dar acusica ma doare bultica... legat de rozy aa si pe langa chestiile astea facute d ebuni, mai pune si bani din pensie deoparte. ca ea daca moare, de unde dom'le bani de prosoape? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
am mai venit odata, in speranta ca o sa-mi gasesc cheile la bar, da` nu e dom`ne (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) unde muma lor or fi? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 08:44 PM |
|