![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai si pe asta de unde l-ai cumparat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-January 08 Member No.: 3,104 ![]() |
am si eu o rugaminte...cine stie ce produse de par sa-mi iau pentru luciu...arul meu sufera mult din cauza decolorarii si indreptatului zinic..si nu pot sa-l fac cu nimic sa luceasca fara sa-l ingras...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
parul meu sufera mult din cauza decolorarii si indreptatului zinic. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Scuza-ma, dar tu incerci sa ramai cheala? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Meg, de la un salon care foloseste produse profesionale wella.
Bubbles, tot la wella gasesti o crema care protejeaza varfurile si impiedica degradarea lor atunci cand se foloseste placa in exces. Costa 60 ron si face toti banii. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ala, si cum il cheama mai exact pe samponul de la Wella ? Ca si eu am un par trist si batut de soarta, sa-i fac si lui un cadou.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-January 08 Member No.: 3,104 ![]() |
io imi asum riscu...am destul par si nu cred ca o sa-mi cada tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si ma tund foarte des...numai ca am devenit cam dependenta d placa si avand parul scurt si ondulat....nu prea sta bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Asgaard, uite-l:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/wella.jpg) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
aaa...stiu asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) l-am incercat si eu dar sincer pe parul meu nu prea a dat roade.....oricum ati incercat vreodata gama gliss?....aa si daca va trece prin cap vreodata "nivea straight & easy" lasati-o balta ... eu am toata gama si nu intinde deloc,dar mentionez ca inca nu am incercat balsamul de modelat paru desi il am acasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....aaa si salutare tuturor,incerc sa ma integrez cum pot...:">
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:49 PM |
|