![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe scurt...vreau doar sa ma laud. Am dat doua examene azi si am luat 8 si 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acu fug ca am de recuperat la lucru de cred ca ma prinde ora 10 aci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Di, roaga pe cineva cu titi-car sa te scoata la o plimbare si sa faca o fapta buna in acelasi timp. :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bravo, angel! U rock!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu azi am stat numa cu capul in grile si nici nu mai vad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si mai tarziu ter sa gatesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
se stie ca moldavia e mai saraca decat celelalte regiuni, asa ca noi nu ducem lipsa de .. "tzara" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Forte, buna ideea cu biserica! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
DIn cate vazui eu, fanny, sezonul 4 are deja ceva episoade, vreo 12, din cate vad pe un site strainez. Eu's abia la seria 1 episodul 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am de vazut la greu. Si vad ca ei nu fac toate seriile egale ca numar de episoade, prima a avut 8 ep, a doua are vreo 20 si ceva... sau poate ma insel eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pana acum am recuperat ce am pierdut zilele astea pe forum, acum ma bag la film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Angelu' si spor la trebi! Hai ca trece sesiunea si nici nu simtiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Fanny, imi place mult avatarul tau. E vreun tablou cunoscut (scuza-mi lipsa de cultura, dar nu prea le am cu picturile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
n-am vazut nici un episod. ce e asta? cum e? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
e un filmulet dragalas. eu am reusit sa vad primul episod din prima serie cred aici...dar dupa mi s-a parut prea tarzie ora. io obosesc repede aici!! la 9 juma doarme si patul sub mine!!
dar e de vazut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, imi place mult avatarul tau. E vreun tablou cunoscut (scuza-mi lipsa de cultura, dar nu prea le am cu picturile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )? Am descoperit-o de curand pe artista gratie unui post de pe forum. Nu gasesc exact topicul unde am citit despre SAS Christian, dar poti gasi mai multe lucrari + biografia aici: SAS Christian Atentie, insa! desi personajele sunt inspirate din desenele animate japoneze, uneori sunt surprinse in ipostaze de-a dreptul socante. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 05:39 PM |
|