IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1248 1249 1250 1251 1252 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:24 AM
Post #12491

Musafir

Ce gatesti Forte? Mie mi se pare ca intri in bucatarie des si am impresia ca-ti si place (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Philia, cel mai bine e sa incepi sa citesti niste carti de profil. Fiecare isi cultiva credinta in propriul stil.
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Jan 26 2008, 11:26 AM
Post #12492

Musafir

sal fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

roxanica asta mi l a dat doctorita am auzit si eu ca anumiti doctori fac reclama la anumite marci, acum ori a nimerit doctorita ca firma asta sa fie buna la mine si organismul meu il asimileaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau incep eu sa asimilez mai bine Ca
trebuie si eu sa incerc biocalciu ca mi ar cam trebui niste kg in plus (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
nici eu nu beau lapte iaurt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

philia nici eu nu cred in popi la cate am auzit de ei am impresia ca s mai pacatosi ca restul si din contra ei ar trebui sa ne dea exemplu
uite o chestie sa nu ti mai fie frica si mie imi era: aprinzi o lumanare sau candela ca e mai sigura sa nu se arda ceva si dormi la lumina ei ai grija sa fie pusa intr un vas mic cu apa sa nu se intample cine stie ce
eu am citit intr o carte ca e bine sa arda in casa lumanarea pt ca la lumina vine ingerul nostru pazitor si are grija sa nu se intample nimic
ea ar trebui tot timpul sa arda dar eu nu pot pt ca ori uit, ori se termina dar atunci cand am o problema sau mi e frica o aprind

eu una cred in inger pazitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by divi2007: Jan 26 2008, 11:33 AM

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 26 2008, 11:27 AM
Post #12493

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

buna dimineata, salutare si spor la trebi pentru fetele harnice (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu ma duc sa fac cumparaturi ca aseara mi-a venit frigideru` nou si acu tre sa-l umplu nu? mai incolo, cred ca ma alatur fetelor harnice si pun de o curatenie cum n-a vazut blocul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
bigi, multam pentru cocktail si pentru capsunele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
o zi buna, doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 26 2008, 11:28 AM
Post #12494

Musafir

pai da, imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca ar fi dupa mine si daca ziua ar avea 40 de ore, as petrece acolo muult mai mult timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o sa fac o salata cu naut (nu am facut pana acum), placinta cu pui (reteta Marbellei - chiar, a mai vazut-o cineva pe aici? ca am senzatia ca nu a mai intrat de mult), ceva ciorba, si mai vedem, ca mai e si restu' familiei prin zona si vrea sa se produca in bucatarie

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:31 AM
Post #12495

Musafir

Biocalciu il am de la o firma chinezeasca si-i destul de scum 70 de lei 10 pliculete. Evident, ca nici n-am banuit ca ma voi ingrasa, asa ca mi-am luat 3 cutii din start, pentru o una. Acum am ramas cu ele.

Si salata de naut si placinta cu pui sunt super. Pe Marbella o vad din ce in ce mai rar in zona si atunci la concursul despre filme.
Fluturas, sa-l stapaniti sanatosi! E musai sa-l umpli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 26 2008, 11:33 AM
Post #12496

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

roxi, sanatoase... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ah, pardon, l-ai pus si pe dragonelu` meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am plecaaaaat

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2008, 11:52 AM
Post #12497

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si pe aici e soare, dar e din ala cu dinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:56 AM
Post #12498

Musafir

Fluturas, am uitat ca esti doar tu cu mama ta; dar vorba ta, daca-l punem si pe dragonel...se schimba genul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Szi, tu muncesti in fiecare sambata? Stii ca trebuie sa te plateasca dublu, daca vii sambata la serviciu?

+Quote Post
Fanny
post Jan 26 2008, 12:04 PM
Post #12499

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Ce somn am mai dormit voinicele mele!
Buna dimineata si spor la treburile domestice.

+Quote Post
Ala80
post Jan 26 2008, 12:12 PM
Post #12500

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

neaaaaaaaata!
pe mine m-a trezit vecinul de vis-a-vis cu super muzica! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1248 1249 1250 1251 1252 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 11:49 PM