![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io am cazut in depresie
for no reason |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma chinui cu matematicile speciale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
diseara cica ies in the fuckin club (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io zic sa bei un pahar de vin sa-ti revii....
bre, mie -plusuletele mi se par horror, mai rau ca animalele impaiate. bun e nautul asta fiert, il rod ca pe seminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Femeie, jap jap, lasa depresiile! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Lasa ca dam bairam deseara, beutura, alea alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, intr-adevar, acarienii sunt niste micro-organisme care locuiesc in saltele si perne si se formeaza din pielea noastra moarta si se hranesc cu ea. Si tot acolo, in saltea, isi fac si nevoile, un adevarat camin pentru ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ei sunt cei care cauzeaza anumite boli de piele si astmul si alte afectiuni ale aparatului respirator... Vreti sa vedeti si cum arata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.climoilou.qc.ca/fr/fs02/fs0207/biologie/Acariens/images/grosacarien.gif) (IMG:http://www.maisonapart.com/images/grand/cadre/20070424_120225_acariens.jpg) Ma duc sa-mi fac baie, sa scap de acarieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn, deja m-a apucat mancariciul, numa' cand am vazut acarienii aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ma duc si eu la dus, sa scap de-ai mei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel, tu lucrezi la firma de indieni? acu' daca ti-au marit salarul, trebuie sa mergi la lucru si sambata, mai ales daca primesti liber luni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu lucrez la firma de indieni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lucrez la firma de americani borati si infecti si avem birouri si in India (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie sincer imi convine cateodata sa lucrez sambata. Pentru ca sambata ma duc pe la 11..plec pe la 4 si apoi lunea o am libera. Asa..in mod normal lucrez de la 10 pana pe la 7. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aha... outsourcing.
sa stii ca si mie imi convine sa merg la job in long week-end, stau cate 3-4 ore si apoi imi iau o zi libera. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce groaznici sunt acarienii aia. Am mai auzit si eu despre ei, dar de vazut nu-i vazusem.
Eu am stat in bucatarie pana acum. Sunt f incantata de iahnia de linte. Nici nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. Acum zac in pat, cu burta plina si ma dau pe forum. Vreo 2 ore n-am avut net si cablu si al meu era f stresat. Cat priveste lucrul sambata, prefer sa lucrez de acasa. Nu mi-ar placea sa ma deplasez la birou. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vaaai Lxn...vrei sa imi dai cosmaruri la noapte?!?!?! asa ceva se formeaza din pielea mea?!?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Am gasit poza cu pricina!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu seamana cu a lui Fluturel? Desi nu stiu daca e vorba de aceeasi ipostaza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.filmsite.org/filmfotos/titanic10.jpg) This post has been edited by sweet_girl: Jan 26 2008, 06:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu acum pentru un week-end lucrat, am o zi libera... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu-i prea rentabil. Pana sa se schimbe programul, adica pana saptamana trecuta aveam 2 zile libere in timpul saptamani pentru sambata si duminica lucrate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:44 AM |
|