IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Ice_qween
post Jan 26 2008, 11:21 PM
Post #201

Musafir

QUOTE(afobia @ Jan 26 2008, 10:59 PM) *
ice_queen [fana within temptation?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ] , bafta ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) daca n ai timp de plimbari , renunta doar la dulciuri.

plus , e vorba doar de 2 kile , nu 20 ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt sigura ca ai doar pitici pe creieri si u look just fine! >:D<

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )...nu sunt fana,desi canta fain.Nu de acolo mi-am pus user name-ul,mi-a placut mie cum suna (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .O sa renunt la dulciuri de tot si o sa fac exercitii acasa,iar la primavara o sa incep si plimbarile. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

wow,ai rezistat 1 an? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) respectele mele,sincer.Nu stiu daca sa ma bag pt 2 kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau reusesc cu gimnastica si fara dulciuri si mai exclud painea eventual si prajelile.Ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc la toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 26 2008, 11:38 PM
Post #202

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

QUOTE(leo @ Jan 26 2008, 10:03 PM) *
kadenzza....slabirea nu este o tortura. de exemplu fratele me a slabit de la 90 de kilograme la 75 (avand in vedere ca are 1,81 e super bine) doar reducand la 0 painea si pastele fainoase (mananca si in prezent doar mamaliga) si dulciurile cu exceptia ciocolatei.

eu cred ca e desutl de bine asa si nici nu ti se pare ca treci printr-un post. iar 200 de abdomene (in timp sa nu te apuci asa din prima ca nu te mai scoli din pat dupa) poti face si tu in fiecare seara fara sa te duci sa consumi banii la sala, unde stai doar 1/2 ora si transpiri cat pentru 3 ore.

Bravo lui ca a reusit sa slabeasca !!!!!!!!!!!!!!!
In curand topicul se va transforma in diete!
E greu sa slabesti ....dar e si mai greu sa te mentii cu atatea tentatii in jur.
Imi plac dulciurile, eram (si sunt in continuare) o mare fana Cola .Bautura asta e o obsesie pt mine.O beau de la 7 ani,zilnic.Nu pot trai fara ea!
2-3L pe zi.
E un drog.

Pt ca inainte nu ieseam pe nicaieri,aveam un regim sedentar si mancam non-stop ( de cele mai multe ori nici nu-mi era foame).M-am ingrasat intr-un asemenea hal,ca toti ma strigau grasana,balena .
Imi aduc aminte,acum vreo 2 ani eram in oras,si niste idioti care stateau in masina (era un trafic infernal) au inceput sa rada de mine.Ma strigau "Fa graso,pune mana si slabeste!' 'Ce mananci de arati asa?"
Erau in mijlocul soselei,cu masina oprita,si au strigat tare sa fie siguri ca aud ( eu mergeam pe alee).
Pt ca erau in trafic ,au auzit si ceilalti din alte masini si toti se uitau la mine.Stiu pt ca i-am vazut
Trebuia sa spun si asta,ca in fond si la urma urmei nu mi am nimic de ascuns.( E un topic cu amintiri )
Poate ca sunt proasta,dar mie mi-a placut cum eram.Nu e bine sa fi gras,dar ma simteam bine in pielea mea.
Cand am slabit aratam ca un mutant la 47 de kg.Mi se vedeau oasele,imi tremurau mainile,aveam cearcane,ochii ieseau in evidenta.....aratam ca un cadavru.Dar unii ma laudau si imi spuneau ca am facut un lucru bun slabind,ca inainte eram oribila. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Si acum m-am ingrasat din nou ( nu ca atunci,Doamne Fereste!).Trebuie sa ma apuc de dieta,ca iar ma vad ceilalti si imi spun ca nu am ambitie.O sa rada de mine.
DAR EU NU-I LAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
QUOTE(Ice_qween @ Jan 26 2008, 11:21 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )...nu sunt fana,desi canta fain.Nu de acolo mi-am pus user name-ul,mi-a placut mie cum suna (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .O sa renunt la dulciuri de tot si o sa fac exercitii acasa,iar la primavara o sa incep si plimbarile. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

wow,ai rezistat 1 an? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) respectele mele,sincer.Nu stiu daca sa ma bag pt 2 kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau reusesc cu gimnastica si fara dulciuri si mai exclud painea eventual si prajelile.Ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc la toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Dieta Atkins e pt cei grasi (scuze de exprimare)
Pt 2 kg e mult prea simplu !!!!!!!! Bea multa apa,fa putin sport ,si mananca usor .Nu uita de salata verde-Face minuni!!!!!!!!!!

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 26 2008, 11:46 PM
Post #203

Musafir

Ce oameni,doamne....
Sotul meu cand a fost mic era f gras(pe la 10 ani)pt ca mama lui ii dadea o tona de dulciuri pe zi,iar copii au inceput sa il strige grasutul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .La12-13 ani a avut asa o ambitie ca o vara intreaga nu a iesit din casa si a mancat doar o data pe zi(si atunci ceva usor,pui sau peste la gratar)si a slabit 20 de kg.Putin mai incolo s-a apucat si de sala si s-a facut super.Acum e numa bun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar a ramas cu o frica.Mananca de max 2 ori/zi de cele mai multe ori o singura data si atunci putin pt un barbat.Si daca vreau sa ii dau mai mult nu vrea,desi stiu ca nu se scoala satul ncd de la masa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Eu cand l-am cunoscut nu se atingea de dulciuri,chips-uri etc.Spunea ca nu ii plac,dar defapt ii era frica ca se va ingrasa din nou.

+Quote Post
afobia
post Jan 26 2008, 11:54 PM
Post #204

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ah , acum inteleg , iti cam transmite si tie starea asta .. de "frica de a lua kilograme in plus".

Nush ce sa spun , ice_queen , au parintii mei un prieten d familie doctor care are o vorba "cu cat mananci mai prost , cu atat mai bine!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n am inteles niciodata dc zice asta , insa .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah , m am gandit sa o spun :(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 27 2008, 12:00 AM
Post #205

Musafir

QUOTE(afobia @ Jan 26 2008, 11:54 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ah , acum inteleg , iti cam transmite si tie starea asta .. de "frica de a lua kilograme in plus".

Nush ce sa spun , ice_queen , au parintii mei un prieten d familie doctor care are o vorba "cu cat mananci mai prost , cu atat mai bine!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n am inteles niciodata dc zice asta , insa .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah , m am gandit sa o spun :(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :

Nu imi transimite pt ca de spus o spune ff rar,doar cand insist eu mult sa pape...si cateodata cand se vede el gras si cu burta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si atunci rad de el si ii spun ca as vrea eu asa abdomen ca si al lui.Eu chiar am kg in plus,chiar mai mult de 2.Inainte avea 54-55 kg,acum am 59...deci ar trebui sa slabesc 4-5 ca sa fiu la fel ca si in tinerete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ma multumesc si daca scap doar de 2 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 27 2008, 12:16 AM
Post #206

Incurabil

ice_queen , (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) el sigur te place asa cum esti altfel ti ar reprosa ! eu tot nu cred ca esti grasa , ma gandeam ca mi zici un nr fantastic d kilograme , 59 e okai! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sigur esti tanara si acu' , nu ti mai face probleme !

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 27 2008, 12:25 AM
Post #207

Musafir

QUOTE(afobia @ Jan 27 2008, 12:16 AM) *
ice_queen , (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) el sigur te place asa cum esti altfel ti ar reprosa ! eu tot nu cred ca esti grasa , ma gandeam ca mi zici un nr fantastic d kilograme , 59 e okai! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sigur esti tanara si acu' , nu ti mai face probleme !

da,el ma place ca imi spune de 100 de ori/zi si se si vede,doar mama mea imi spune mereu ca sunt grasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma tot bate la cap sa slabesc uneori chiar exagereaza.

+Quote Post
afobia
post Jan 27 2008, 12:31 AM
Post #208

Incurabil

Si cu ea acum .. parerea barbatului conteshte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in cazul asta , cel putin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 27 2008, 12:34 AM
Post #209

Musafir

QUOTE(afobia @ Jan 27 2008, 12:31 AM) *
Si cu ea acum .. parerea barbatului conteshte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in cazul asta , cel putin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) asa e (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) doar ca si eu trebuie sa ma simt bine in pielea mea,nu?o sa las dulciurile si ma pun sa fac si exercitii zilnic,cred ca ajunge...sper cel putin. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 27 2008, 12:43 AM
Post #210

Incurabil

its purrfect (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post

42 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 03:05 PM