![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clara, sigur incepe sa-ti traga muschiul la cantar. Eu nu mai lucrez brate ca deja mi s-a dezvoltat prea mult muschiul de la mana, nici nu mi-as fi imaginat ca atat de rapid. Nu prea imi place ca si gamba mi s-a marit cam mult, vad asta ca incep sa am probleme in a-mi incheia cizmele. In rest, vreau sa fac mai mult cardio. Spor!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
mercic fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am incercat s ieu coarda la sala, sunt multe fete care o folosesc si e ok, mai mult de 10 min nu pot face. Walpu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu vreau sa ma axex mai mult pe cardio adica alergat pe banda ( fac si o ora pe viteza de 8) si spinning :
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am gasit accidental pe net exercitii de tae-bo si m-am apucat sa fac. Poate ca e din cauza ca nu sunt eu foarte obisnuita cu sala, exercitiile, (mai faceam cateodata, destul de rar pilates) dar mi s-au parut chiar difcile, solicitante si nici nu am putut sa fac fata ritmului alert pe care il impuneau. Nu mai spun ca m-au durut muschii cateva zile bune, desi nu am reusit sa fac decat vreun sfert din ceea ce trebuia. Oricum, mi-am propus sa perseverez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,050 ![]() |
salut
Am inceput si eu sa merg la sala acu vreo 2 saptamani.Pana acum am facut bicicleta,stepperi,genuflexiuni,banda...etc(am lucrat fesierii si coapsele).A inceput sa se vada pe fese .Am observat ca au devenit mai tonifiate:) Ce voiam eu sa intreb:in partea de sus a bazinului am colacei,mai proeminenti in lateral,si ...sunt destul de stresata din cauza lor. In rest nu am mari probeleme:ceva burtica,solduri,fundulet. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
salut Am inceput si eu sa merg la sala acu vreo 2 saptamani.Pana acum am facut bicicleta,stepperi,genuflexiuni,banda...etc(am lucrat fesierii si coapsele).A inceput sa se vada pe fese .Am observat ca au devenit mai tonifiate:) Ce voiam eu sa intreb:in partea de sus a bazinului am colacei,mai proeminenti in lateral,si ...sunt destul de stresata din cauza lor. In rest nu am mari probeleme:ceva burtica,solduri,fundulet. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Ekasianamnesis! Si eu tot cu aripioarele sau colaceii sau cu se numesc am ceva probleme, si pe mine m-ar interesa sa stiu cum pot scapa de afurisite. Pentru fesieri, ce mai este bun in afara de stepper? Desi eu nici cu stepperul nu prea ii simt, mai mult picioarele..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 3 2008, 02:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Pretty please, ma ajutati si pe mine cu un raspuns? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am inceput si eu sa ma duc la sala, cam greu ma mobilizez de multe ori sa ma duc, dar incerc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 19 2008, 06:11 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
- este un aparat de stai pe burta, iar pernutele legate la scripetele cu greutati stau in spatele gleznei indreptate oblic spre jos fata de pozitita orizontala a corpului, picioarele vin ridicate spre spate pana aproape la orizontala perfecta.
- un aparat in care stai in picioare si faci practic acelasi lucru, numai ca miscarea e mai ampla simai simpla. - aerobic, stai pe saltea in patru labe, piciorul in spate perfect intins la nivelul corpului, paralel cu solul, indoi piciorul aducand talpa spre fesier fara a lasa din miscare in jos si revii si tot asa pana iti tremura muschiul, in serii de 12. - pentru burtica, serii de abdomene muuuuuuuuuuuuuulte si cardio, ca daca e sa se duca grasimea de undeva se duce si de-acolo. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
sweet intreaba antrenorul de la sala ce exercitii sa faci pt fese si abdomen, pe parte de aparate, eu iti recomand pt fese fandarile, 3 serii a cate 15 repetari pe un picior, si la fel pt celalalt, pt a tine spatele drept foloseste si gantere de 2 kg. pt abdomen cardio si abdomene. Poti sa ai zi de antrenament numai de cardio ( cu intensitati diferite) si abdomene la final o minima dieta si multa rabdare.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragelor,eu am slabit 1.5kg in zece zile pentru ca am renuntat la zahar si carbohidratii rai, precum faina alba, orez, cartofi etc. Am consumat insa paine facuta din tarate si faina integrala. Am tot citit si posturile felelor care tin Montignac si am mai invatat cate una alta de acolo.
Am facut si mai multa miscare, plimbari energice prin padure. Mi-ar fi placut sa fac jogging dar mai mult de 2-3 minute nu pot alerga, asa ca mi-am zis eu ca si plimbarile energice sunt bune pentru ca intra la capitolul cardio. Eu urasc dietele pentru ca deprima ingrozitor, dar aceste schimbari pe mine m-au ajutat mult. |
|
|
![]()
|
|
Mersi pentru raspunsuri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Walpu, am facut si eu la aparatele de care spui tu, dar am simtit mai mult ca lucreaza gambele! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cardio fac, o sa incerc si restul exercitiilor. Asta daca stiu eu foarte bine ce inseamna cardio. Care sunt toate exercitiile cardio, sa ma edific si eu? Instructorul e genul care deja m-a invitat in oras si altele, nu prea mai imi vine sa apelez la el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vreau in mod deosebit sa slabesc, mai mult pentru tonifiere. Desi eu am slabit de cand m-am apucat de sala, vreo 3 kg. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:46 PM |
|