IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jan 27 2008, 07:19 PM
Post #1331

Musafir

Cleolica, fleur de sel e una dintre sarurile cele mai apreciate din lume. E sarea marina cea mai scumpa din cate stiu, se face in zilele cu mult vant si soare, e culeasa cu mana si contine niste chestii care nu exista in sarea de salina. Eu una folosesc numai dintr-asta la chestiile pe care nu le gatesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 27 2008, 07:21 PM
Post #1332

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Prestat macaroane cu branza de burduf. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 27 2008, 08:07 PM
Post #1333

Musafir

la mine se pregateste in bucatarie acuma pizza a la jamie oliver (io nu-s pe acolo, se produc sora-mea cu prietenu' ei, care a dat in patima gatitului de la noi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )dupa aia trec eu la aparat,cu o salata de cruditati si mai vad eu ce

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2008, 08:20 PM
Post #1334

Musafir

Eu am facut ieri o salata de fasole verde cu ruccola, andive, ardei copti, feta, seminte de pin, friptura dubla de muschiulet de porc si prajitura aia lichida in mijloc.

+Quote Post
Cleo
post Jan 27 2008, 09:38 PM
Post #1335

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Jan 27 2008, 12:19 PM) *
Cleolica, fleur de sel e una dintre sarurile cele mai apreciate din lume. E sarea marina cea mai scumpa din cate stiu, se face in zilele cu mult vant si soare, e culeasa cu mana si contine niste chestii care nu exista in sarea de salina. Eu una folosesc numai dintr-asta la chestiile pe care nu le gatesc.

AHA! saru'mana! costa vreo 7$ un bol destul de micut si ma gandeam ca nici gand sa m-apuc sa gatesc cu asa sare scumpa.
Deci la salate pui numai flori de-astea?

Am luat ieri andive si fac o salata . In rest nu ma mai apropii de bucatarie ca nu mai am loc in frigider (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Maine zana mea implineste 8 ani manca-o-ar (asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) mama pe ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si are zi libera de la scoala si cred c-am sa chiulesc si eu. shhhhhhhh

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 27 2008, 09:46 PM
Post #1336

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

La multi ani Cleo fetitei tale si multe vise implinite. Si zana mea buna implineste 5 ani poimaine.Maine tre' sa pun de un tort de ciocolata.
Azi am facut supa cu galusti si ostropel de vitel. Maine tre' sa fac niste salata boeuf ca asa rar fac(una la trimestru:)) si asa ne place, da' in seara asta nu mai aveam chef sa fac maioneza.

+Quote Post
Cleo
post Jan 27 2008, 10:33 PM
Post #1337

moderator

multumesc missn si voua la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 28 2008, 12:07 AM
Post #1338

Musafir

Hai ca se face incetisor si la mine "maine" si-i pot ura scumpilicii lui cleo numai bucurii si-n continuare o viata frumoasa de copil! Cleolica, sa-ti traiasca si infloreasca fata! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

Tocmai m-am hotarat ce fac maine: andive cu prosciuto, camembert (sau gorgonzola, nu stiu inca ce-o sa pun, am de-amndoua in frigider) si un sos din smantana cu oua. Cu salata de ruccola.

+Quote Post
Cleo
post Jan 29 2008, 02:02 AM
Post #1339

moderator

QUOTE(kalua @ Jan 27 2008, 05:07 PM) *
Hai ca se face incetisor si la mine "maine" si-i pot ura scumpilicii lui cleo numai bucurii si-n continuare o viata frumoasa de copil! Cleolica, sa-ti traiasca si infloreasca fata! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

Tocmai m-am hotarat ce fac maine: andive cu prosciuto, camembert (sau gorgonzola, nu stiu inca ce-o sa pun, am de-amndoua in frigider) si un sos din smantana cu oua. Cu salata de ruccola.

multumesc draga mea , la fel si voua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 29 2008, 10:48 AM
Post #1340

Musafir

Cleo, sa-ti traiasca printesa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma mai primesti cu urari cu o zi intarziere? Ieri m-a luat somnu' inainte sa apuc sa scriu. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si inteligenta si la fel de mult talent in bucatarie ca mamei ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

262 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2025 - 04:52 PM