![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet,va fi ok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am doua exam grelesi habar nu am cum pot invata la materiile alea.Dar trec si astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oare chiar trec?! In toate sensurile.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mersi, Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 27 2008, 07:27 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Gata!Eu inchid la pravalie.Ne vedem maine!!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma duc sa salatzesc niste telina cu morcov (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ne auzim mai taziu! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna dragutelor!
Bafta la examene Sweet, Philia, Rozy si Lxn! Sa-ti traiasca tatal Lxn! Io, am cautat o harta a Parisului prin saci ca sa i-o dau unei colege care pleaca in delegatie si cand sa deschid harta: hop dau peste PIN-ul de la cardul meu Mastercard pe care l-am cautat anul trecut in mai de mi-a venit rau. Cardul ala l-am anulat, ca cine se mai gandea ca apare pin-ul...asta e. Rozy, vecinii tai seamana cu cei din blocul de vis-a-vis de la noi. Atarna in copaci tot felul de obiecte de lenjerie. Noi cand ne-am luat masina, in prima saptamana, ne-am trezit pe capota cu oase de peste, bucati de carne care au fost aruncate atat de sus...ca deja se indoise un pic capota. Teo, serviciu usor maine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna... pustiu, pustiu?!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai sunt eu pe aici
ghiciti ce fac la ora asta ? ma pensez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Ce odihnita sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara am capitulat pe la 11 (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!!!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Sunt deja la serviciu(cu o ora si 10 minute mai devreme)si ascult muzica.Mai stau cu voi pe forum pana incepe programul . (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Teo vad ca iti e tare drag serviciul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Imi lipsea!!
Imi place ce fac si fac cu placere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cleo si missn7 la multi ani si o viata frumoasa pentru printese.Petrecere frumoasa!!! Aduc si eu ceva dulce (IMG:http://i4.tagstat.com/images/user3/53/77/45/5377454335-62558198.jpg) (IMG:http://i0.tagstat.com/images/user3/53/77/45/5377454335-62558188.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:51 PM |
|