IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Cindy
post Jan 28 2008, 03:53 PM
Post #221

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Chestia asta cu virginitatea si vedetele este mai mult marketing, fie ca sunt de o parte, fie de alta a baricadei. (gen Katie Holmes, Jessica Simpson vs Paris Hilton etc). O strategie de imagine, nici nu se stie cat de veridice sunt. In fine..
Oricum daca iti pui atatea intrebari, nu rezolvi nimic. Mai multe fapte, mai putine vorbe. (in cazul nostru, mai putine intrebari in genul celor pe care ti le pui tu). Am si eu o intrebare....de ce il eviti pe Leo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ar putea fi un exercitiu pentru tine..macar de comunicare. El chiar se chinuie aici, saracul... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lxn, frumos din partea lui. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ne poti spune despre ce era vorba? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 28 2008, 03:54 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 04:10 PM
Post #222

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Nu il evit pe Leo,dar am mai spus ca prefer sa comunic virtual.Asa imi place,Nu as dori sa ma intalnesc cu niciuna dintre voi,pt ca as muri de rusine.V-am spus prea multe,si nu as avea curaj nici macar sa va privesc in ochi.

+Quote Post
Cindy
post Jan 28 2008, 04:16 PM
Post #223

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pot sa inteleg ce spui tu, daar cu atitudinea asta nu o sa te shimbi prea curand. In viata trebuie sa iti asumi ce spui si ce esti..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
De asta si spuneam ca ar fi un exercitiu..de comunicare, de depasire a unor bariere etc.
Ahh si oricum, pe messg tot virtual comunicati, el este din Craiova, deci..

This post has been edited by sweet_girl: Jan 28 2008, 04:17 PM

+Quote Post
leo
post Jan 28 2008, 04:16 PM
Post #224

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

"
In fine,se pare ca barbatul acela cand ar fi auzit ,s-ar fi intunecat la fata,s-a uitat lung la ea,s-a ridicat fara sa zica ABSOLUT NIMIC,a achitat nota,si ...................a plecat.
Nici macar la revedere!
Si nu era un barbat recent cunoscut,ci un bun prieten.
"

pai mai Kadenzza, de ce crezi tu ca a platit el masa? sa afle ca ea e virgina?

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 04:24 PM
Post #225

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

asa ma gandeam si eu..............dar ei se cunosteau de mult,nu trebuia sa faca asa.
Si ea s-a simtit foarte prost,dupa.

+Quote Post
lxn
post Jan 28 2008, 04:53 PM
Post #226

Musafir

Sweet, din pacate nu pot spune (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Abia am reusit sa-i spun lui. Fiecare are lucrurile lui importante, bune sau rele, pe care le tine pentru el. Sa nu te superi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ka, desi de multe ori barbatii pot fi extrem de imbecili, nu putem sa generalizam. Si in fond, se face prea mare tam-tam pe treaba asta cu virginitatea, parca daca nu te duci sa te .... iti expira termenul de valabilitate. Ohhhh come on!!! Hai sa nu ne luam dupa gura si mai ales prostimea lumii! Daca nu s-a intamplat pana la x ani, ce, ce-o sa fie? O data si odata se va intampla, si se va intampla cu un om care va aprecia persoana ta, nu faptul ca ceva in tine e intact sau nu. Cut the crap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 28 2008, 05:04 PM
Post #227

Musafir

Asadar tu vrei sa cunosti niste oameni...carora sa le vinzi o imagine despre tine complet nerealista. Vrei sa cunosti oameni care sa te vada si sa te aprecieze pentru ceea ce ai vrea tu sa fii, nu pentru ceea ce esti de fapt. Asta inteleg eu din faptul ca ai dori sa eviti cu orice pret contactul cu niste oameni carora deja te-ai expus asa cum esti tu, cu bune si rele. Ei sunt dispusi sa te accepte asa...si cu toate astea nu ii accepti tu. De ce oare?

+Quote Post
afobia
post Jan 28 2008, 06:45 PM
Post #228

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

OFFTOPIC , adriana lima in gq nu s a exprimat corect , ea nu o prea are cu engleza si a spus in alta revista , din italia , ca nu asta a vrut sa spuna si dupa aia a mai zis in alta publicatie ca a vrut doar sa dea un exemplu bun tineretului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mda , i like adriana lima too (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ma refeream la faza cu virginitatea , kadenzza.

si eu sunt virgina , kadenzza , dar diferenta intre noi doua e ca all day i dream about f*cking (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 28 2008, 06:57 PM
Post #229

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu cred in continuare ca domnisoara de fata isi doreste sa fie unul dintre oamenii "cool" .Am senzatia ca baiatul pe care il prefera ea nu semana cu leo,acesta e prea intelegator,prea calm.
In ciuda faptului ca spune ca vrea un barbat care sa o inteleaga,am impresia ca ea alearga dupa unul mai "macho"
Ka,sper sa nu te superi pe mine,insa tu nu te poti accepta pe tine asa cum esti pentru ca te compari in permanenta cu cine nu trebuie.

+Quote Post
afobia
post Jan 28 2008, 06:59 PM
Post #230

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

D'acord cu Philia

+ adaug

Kadenzza , tu nu ai nevoie de sfaturi , tu ai nevoie de atentie .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si fara sa t sup p mine

+Quote Post

42 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 10:57 PM