IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Kadenzza
post Jan 28 2008, 07:38 PM
Post #231

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Nu m-am suparat,recunosc poate ca aveam nevoie de putina atentie ,DAR aveam nevoie si de sfaturi.Am primit suficiente,sunt constienta ca nu se mai poate.Acum depinde de mine.
Tot ce am scris eu inca de la inceput,a parut pt multi ceva copilaresc.Si eu am inteles asta..Voi ati stiut sa va organizati viata,eu nu.Nu e vina nimanui,decat a mea.Lumea sufera din alte motive,iar "traumele"unei pustoaice care inca nu s-a maturizat( desi ar fi trebuit) nu intereseaza pe nimeni.Poate ca totul nu e atat de grav,desi mi s-a parut.
Va multumesc tuturor,tot ce ati scris despre mine este ,sa zicem 98 % adevarat.
Nu o sa va mai intreb nimic,nu mai am ce,va sunt RECUNOSCATOARE (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) editat droaia de zimbareti(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ca m-ati ajutat,sincer nu ma asteptam.
Mi-ati facut un mare bine,desi nu credeti.
Am stat mult de tot pana m-am gandit sa deschid un topic.Pana la urma am facut-o,si nu regret. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
V-am spus totul.Nici la spovedanie nu reusesti sa spui atat.Nici la un psiholog.
E vina mea ca m-am izolat din cauza rautatilor,e vina mea ca nu am stiut ce sa fac.
Nu stiu daca as putea numi ATENTIE ceea ce vroiam,ci mai degraba CONFESIUNE.Nu ma cunosteti,deci sunt anonima,si pot sa spun tot ce ma apasa.Am facut-o ,si nu regret.
Acum trebuie sa ma descurc si singura.
Nu va mai cer atentie,nu va mai cer sfaturi (ati spus ca nu am nevoie),nu va mai cer nimic.Puteti sa inchideti topicul daca doriti,eu in continuare va sunt foarte recunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (mai ales unor persoane,de care m-am atasat aici pe forum).
Va multumesc !!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mwah: editat droaia de zimbareti
Va pup,pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

editat droaia de zimbareti
Go to the top of the page

+Quote Post
leo
post Jan 28 2008, 07:40 PM
Post #232

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Kadenzza @ Jan 28 2008, 04:24 PM) *
asa ma gandeam si eu..............dar ei se cunosteau de mult,nu trebuia sa faca asa.
Si ea s-a simtit foarte prost,dupa.

Kadenzza
....

citeam o carte acum 1 sapt sau doua si autorul impartea barbatii in doua feluri: "nenorociti" si "de treaba". primii sunt barbatii care isi impun punctul de vedere si nu fac nici o actiune in plus daca nu le aduce avantaje. ceilalti ar face orice pentru o femeie, chiar daca nu ii respecta, doar pentru ca ea sa le acorde atentie.

posibil ca tipul sa fi fost din prima categorie si sa fi gandit simplu: "eu vreau sex de la persoana asta. daca nu a facut nimic pana acum e doar o durere de masea. lasa sa nu imi pierd vremea. in timpul asta gasesc alta persoana care are ce vreau".

daca gandesti din "pantofii" unui astfel de tip mi se pare simplu si corect. ar conta ce a simtit ea?

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 07:48 PM
Post #233

Tratabil
**

QUOTE(leo @ Jan 28 2008, 07:40 PM) *
Kadenzza
....
citeam o carte acum 1 sapt sau doua si autorul impartea barbatii in doua feluri: "nenorociti" si "de treaba". primii sunt barbatii care isi impun punctul de vedere si nu fac nici o actiune in plus daca nu le aduce avantaje. ceilalti ar face orice pentru o femeie, chiar daca nu ii respecta, doar pentru ca ea sa le acorde atentie.
posibil ca tipul sa fi fost din prima categorie si sa fi gandit simplu: "eu vreau sex de la persoana asta. daca nu a facut nimic pana acum e doar o durere de masea. lasa sa nu imi pierd vremea. in timpul asta gasesc alta persoana care are ce vreau".
daca gandesti din "pantofii" unui astfel de tip mi se pare simplu si corect. ar conta ce a simtit ea?

Am renuntat sa mai scriu,nu mai am ce.Am spus absolut tot ce m-a durut si am tinut in mine.Tu m-ai ajutat mult,la fel si celelalte fete .Nu ma mai plang,gata! Iti multumesc muuuuuuuuuuuuuuult !
Auzi,daca vrei spune-mi ceva despre tine ( fa-ti un topic,sau scrie aici).Descrie-te asa cum am facut eu .Sunt foarte curioasa.
Spune-mi ceva despre tine (bineinteles,daca vrei).

+Quote Post
leo
post Jan 28 2008, 07:55 PM
Post #234

Dependent

placerea a fost de partea mea... am trecut si eu prin problemele tale cu mult timp in urma si a existat cineva sa ma ajute. am facut si eu acelasi lucru, mai ales ca te-am inteles perfect.

dar, eu nu am capacitatea ta de autoanaliza si nu pot pune in pagina ce simt. eu doar identific ce limite am si lucrez sa le repar. si, exista lucruri pe care nu vreau sa mi le amintesc. prefer sa ramana acolo unde le-am lasat: in urma. mai am si oamenii care le-au provocat. dupa ce termin si cu ei o sa uit totul...
un singur sfat am pt tine: priveste inainte, niciodata inapoi!

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 08:10 PM
Post #235

Tratabil
**

Mai am 3 intrebari,daca imi permiti: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
CE varsta ai ?
CAND ai inceput sa ai probleme,si CUM ai resit sa treci peste ele (cum te-ai maturizat) ?
Ps : Eu nu am capacitate de autoanaliza

+Quote Post
afobia
post Jan 28 2008, 08:13 PM
Post #236

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

daca nici acum dupa atatea posturi , crezi ca nu intereseaza pe nimeni problema ta , kadenzza , atunci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

si nu ti am spus o cu rautate cand ti am spus ca tu cauti atentie si am spus asta doar pentru ca nu se vede vreo schimbare in tine .. nimeni nu a spus si eu nici nu am insinuat ca nu mai poti sa vii sa ceri sfaturi si nici n am cerut asta lol .. d unde pana unde postu asta de adio elady? din cauza penultimului meu post ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jeez

+Quote Post
leo
post Jan 28 2008, 08:18 PM
Post #237

Dependent

afobia

ea e in faza de studiu acum si urmatoare faza va fi cruciala pentru ea. va ramane oare la studiul oamenilor pana crede ca se perfectioneaza indeajuns sau va observa ca teoria fara practica nu ajuta la nimic si ca trebuie sa traiasca fiecare succes si esec "live" si sa invete din ele?

QUOTE(Kadenzza @ Jan 28 2008, 08:10 PM) *
Mai am 3 intrebari,daca imi permiti: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
CE varsta ai ?

CAND ai inceput sa ai probleme,si CUM ai resit sa treci peste ele (cum te-ai maturizat) ?
Ps : Eu nu am capacitate de autoanaliza

am 25 de ani. la 21 de ani inca mai aveam probleme despre personalitatea mea, insa mi-am dat un sut dureros si am zis: "cat de incompetent poti sa fii sa lasi viata sa treaca pe langa tine. cine astepti sa te ajute cand fiecare are prapastiile lui? hai scol' amu si fa-ti viata asa cum o vrei sa fie"....

si se pare ca ma descurc pe mai toate planurile.

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 08:28 PM
Post #238

Tratabil
**

QUOTE(afobia @ Jan 28 2008, 08:11 PM) *
daca nici acum dupa atatea posturi , crezi ca nu intereseaza pe nimeni problema ta , kadenzza , atunci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
si nu ti am spus o cu rautate cand ti am spus ca tu cauti atentie si am spus asta doar pentru ca nu se vede vreo schimbare in tine .. nimeni nu a spus si eu nici nu am insinuat ca nu mai poti sa vii sa ceri sfaturi si nici n am cerut asta lol .. d unde pana unde postu asta de adio elady? din cauza penultimului meu post ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu ,in niciun caz.Dar m-am trezit la realitate.Sa stii ca totusi,am reusit sa ma schimb putin.O iau de jos. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu mai e timp sa ma plang,nu mai pot,nu mai stiu ce sa zic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pe tine nu m-am suparat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ps ; Mi-a placut ce ai scris :"diferenta intre noi doua e ca all day i dream about f*cking" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Misto !!!!!!!
Pa,mai vb!
QUOTE(leo @ Jan 28 2008, 08:18 PM) *
am 25 de ani. la 21 de ani inca mai aveam probleme despre personalitatea mea, insa mi-am dat un sut dureros si am zis: "cat de incompetent poti sa fii sa lasi viata sa treaca pe langa tine. cine astepti sa te ajute cand fiecare are prapastiile lui? hai scol' amu si fa-ti viata asa cum o vrei sa fie"....
si se pare ca ma descurc pe mai toate planurile.

Si cum ai inceput,ce ai facut,cum te-ai realizat ? (eu am o obesesie cu intrebarile) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ai spus ca te descuri pe mai toate planurile.
Te descurci in dragoste,cariera,societate?

+Quote Post
leo
post Jan 28 2008, 08:35 PM
Post #239

Dependent

kadenzza...

in dragoste ma descurc bine. chair bine...si nu in stilul in care cred alti barbati bine, adica o fata la saptamana. in ultimul timp am avut mult noroc si mi-am apropiat persoane care ma apreciaza mult.
in cariera sunt multumit dar exista loc de mult mai bine ( a se citi + part-time). vechiul meu obicei de a alerga dupa bani. norocul altora ca nu alerg dupa ai lor.
in societate mai e problema pentru ca nu prea socializez, iar cu cei care nu au un cod al bunelor maniere cel putin la nivel avansat nu socializez deloc. asta da problema pt mine! si nici nu sunt genul care sa socializez in disco, cluburi si la chermeze....
sunt inca stingher in societate si stiu ca deocamdata cand ies am nevoie de o partenera pentru ca sa fiu pe pozitii...

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 28 2008, 08:46 PM
Post #240

Tratabil
**

Bravo tie.!
Sper sa reusesc si eu !
Poate o sa mai vb vreodata !
Pa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post

42 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 10:45 PM