IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Ala80
post Jan 30 2008, 06:29 PM
Post #181

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

EmptyG, pana apare cineva care a folosit-o citeste aici niste review-uri.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 07:23 PM
Post #182

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Jan 29 2008, 09:44 PM) *
Am fost la Dermastyle, in dorinta sa ma programez la Leventer, dar cica are programari fixate deja pana in aprilie, groaznic!!!! Eu nu pot sa inteleg cum vine asta. M-am programat la un coleg de-al ei, stiti cumva cum sunt? La o cautare pe google, nu am gasit nimic despre el. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar banuiesc ca Leventer ar trebui sa lucreze cu profesionisti..Si culmea, consultatia este tot 100 ron, pt 3 lulele, 3 surcele, pe care probabil deja le stiu, nici nu am asteptari sa aflu ceva nou. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

Sweet cred ca ai chit-chit pe creier (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . La cat esti tu de informata de pe net, te mai astepti sa afli noutati de la colegu' d-nei Leventer. Si apoi, iti dai seama, ca ala daca n-o sa vada probleme grave pe fata ta, n-o sa se sesizeze prea tare. Dar las' ca-i bine sa vezi cum se duc 100 de lei in 5 min. Ideea e ca daca stii sa-i pui intrebari s-ar putea, totusi, sa iesi in castig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi amintesc ca noi am dat 420 lei si-am stat o jumatate de ora. Cand ne-a spus cat trebuie sa platim, lui barbata-miu i-a venit rau.
In alta ordine de idei, am primit un Clearance K de la Avene. Tie cum ti s-a parut? Dupa ce termin Effaclar K, vreau sa-l folosesc pe asta...si apoi sa revin la Effaclar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 30 2008, 08:00 PM
Post #183

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(Ala80 @ Jan 30 2008, 06:29 PM) *
EmptyG, pana apare cineva care a folosit-o citeste aici niste review-uri.

wow,uitasem de test ..merci mult ala80 (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 30 2008, 09:47 PM
Post #184

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

lol Afobia, m-am programat la cine am putut, doar nu era sa stau 3 luni precum in audienta la regina neincoronata. De unde stii de Costas, te bazezi pe ceva, de ce naspa?

QUOTE(roxanica10 @ Jan 30 2008, 09:23 PM) *
Sweet cred ca ai chit-chit pe creier (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . La cat esti tu de informata de pe net, te mai astepti sa afli noutati de la colegu' d-nei Leventer. Si apoi, iti dai seama, ca ala daca n-o sa vada probleme grave pe fata ta, n-o sa se sesizeze prea tare. Dar las' ca-i bine sa vezi cum se duc 100 de lei in 5 min. Ideea e ca daca stii sa-i pui intrebari s-ar putea, totusi, sa iesi in castig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi amintesc ca noi am dat 420 lei si-am stat o jumatate de ora. Cand ne-a spus cat trebuie sa platim, lui barbata-miu i-a venit rau.
In alta ordine de idei, am primit un Clearance K de la Avene. Tie cum ti s-a parut? Dupa ce termin Effaclar K, vreau sa-l folosesc pe asta...si apoi sa revin la Effaclar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Roxi, intr-adevar nu am eu cine stie ce pe fata si nici nu ma astept sa imi spuna lucruri revelatoare, ma duc in speranta unor masuri mai drastice ulterioare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
wow!! 420 ron?!?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) normala reactia sotului tau...imi plateam chiria si intretinerea cu banii astia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lol
Mie sincer nu prea mi-a placut crema Cleanance K de la Avene, si nici gelul de curatare. Mai mult mi-au placut Ducray si Roc decat Avene. Si cred ca si Plante System si acum clar LRP. Tu cum te intelegi cu Effaclar?

This post has been edited by sweet_girl: Jan 30 2008, 09:48 PM

+Quote Post
afobia
post Jan 30 2008, 09:57 PM
Post #185

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

cer scz ptr reactia mea cu "naspa" , nu vroiam sa sune asa.

Vroiam sa spun "naspa ca nu te poti programa la leventer" si btw , costas arata misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu cat de bun e ca dermatolog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa stiu cat de bun e fizic vbind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa ne tii la curent , sweeet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

scz inca o data reactiilor mele.

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) d fapt , sweet , toti barbatii sunt misto pentru mine in momentul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
te ai sup ?

si la costas te a programat mai devreme ?

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 09:59 PM
Post #186

Musafir

Da...420 de lei si se intampla prin septembrie anul trecut: 2 consultatii si 3 alunite scoase (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu mai vait fetelor, doar va tin la curent cu preturile. Chiar ma gandeam la Andreica care-si facea nu stiu ce peeling la ea.
Sweet, Effaclarul K e ok...stii ca deja-s la al 2 lea tub. Clearance-ul mi l-a dat o colega, alaturi de gelul spuma de la La Roche Possay si eu i-am dat la schimb Isotrexinul ca n-am vazut vreun efect. Noi facem tot felul de schimburi pe la serviciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Boreade ala de care zici tu cum se prezinta? Desi anul asta fac 30 de ani, tot imi apar cosuri in barba si e musai sa le vin de hac. Sunt fff multumita de Neutrogena Deep Clean Invigorating Cleanser/Mask , am mai scris eu de ea pe aici si de Ceramide Purifying Cream Cleanser de la Elizabeth Arden. Sa vad cum mai imi fac rost de ele, cand termin tuburile pe care le am.

A...apropo de programarea tarzie la d-na Leventer...pe mine ma super enerveaza chestia asta. Adica moare omu' cu cancer pe piele, ca ea e libera dupa abia 3 luni. Stiu ca eram acolo si a sunat o tipa cu un caz grav si alea spuneau intr-una ca nu se poate decat peste x luni.

This post has been edited by roxanica10: Jan 30 2008, 10:02 PM

+Quote Post
afobia
post Jan 30 2008, 10:01 PM
Post #187

Incurabil

roxanica10 , si eu am o alunita pe kre as vrea sa o scot , insa un alt doctor la kre am fost mi a spus ca e cancerigena si ca mai bine o las in pace.

cum erau alunitele tale ? au aparut complicatii or something ?

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 10:08 PM
Post #188

Musafir

Afobia, la mine s-a uitat cu un aparat si-a zis ca nu-s cancerigene si le face pe loc. Aveam una in coltul gurii, cam la 1 cm si toata lumea zicea ca-i cos pentru ca nu era f pigmentata. Ma mai enervam ca trebuia sa pandesc si firele de par care cresteau in ea; lucru pe care-l fac si acum pentru ca desi a 'sapat' adanc, se pare ca radacina firelor de par a invins. Si mai aveam una pe spate, pe care o agresam tot timpul cu sutienul...la aia cred ca-i ok situatia. La asta de pe fata, mi-a ramas o gropita mica, dar oricum nu se observa asa din 'avion'. Trebuia sa merg sa mi-o scot mai devreme. Dac-ar fi mai ieftin, m-as duce sa-mi mai scot si alte 'chestii' (ca nu stiu cum sa le numesc) crescute in plus care le am pe piele...nu prea multe...dar sunt eu obsedata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Dar tie ti-a facut analiza la acea alunita si-i sigur cancerigena?
A..si a mai spus ceva d-na doctor...ca trebuie sa mergem cu alunitele la control anual. Ca sa vedem ce mai apare...ce mai dispare. Mi s-a parut o tipa preocupata totusi de pacient si fara prea multe aere; dar ma deranjeaza chestia asta cu programatu' si cu preturile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Jan 30 2008, 10:09 PM

+Quote Post
afobia
post Jan 30 2008, 10:11 PM
Post #189

Incurabil

sa mergem anual ? eu de la 13 ani sau cam asa nu am fost la o verificare cu alunitele ! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) omg , m ai speriat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o sa i spun lu maicamea de asta , ca ar trebui sa ma duc la un control , nu mai tin minte daca mi a facut sau nu analize , eram prea mica sa mi aduc aminte insa era doctorita buna si a zis k nu se baga la ea .. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) doar k s a intamplat sa mai ma lovesc la ea si am si zgariat o odata cu unghia insa nu a curs sange sau ceva , m a cam usturat ..

de ce as vrea sa o scot ? ca mi e frica sa nu se mareasca !! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) cum ar fi sa ai in mijlocul nasului o ALUUUUUNA!? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 10:21 PM
Post #190

Musafir

Afobia, hai nu te speria chiar asa. Si la dentist si la ginecolog trebuie sa mergi anual...dar cate dintre noi o facem. La tine nu se pune asta cu ginecologul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Pai daca e in varful nasului, e bine s-o inspectezi, adica sa-i faci o analiza si daca-i ok sa ti-o scoti. Asta e parerea mea, dar sunt persoane care considera alunitele sexy.
Scuze de offtopic.

+Quote Post

135 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:56 PM