IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Nimphetamin
post Jan 31 2008, 09:34 AM
Post #261

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Da, vreau mov. nu kair puternic.
iti place?
il vrei? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jan 31 2008, 10:07 AM
Post #262

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

e foarte dragut dar la fata mea galbejita ma feresc de nuantele de pruna....imi arata ochii de parca am plans 3 zile sau am hepatita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mie imi plac nuantele de mov, uite aici un mov pe care-l am si mi se pare dragut......dupa nuanta pare acelasi, o sa verific si la YSL daca este trecut corect aici

da, este acelasi, dar confirmarea o s-o fac de acasa cand o sa vad ce scrie exact pe al meu. ce este fain la el este faptul ca are si o portiune lucioasa, il poti purta cum vrei, mat sau sclipicios sau combinate. maine o sa ma machiez cu el sa vad exact si cat rezista....

faina comanda ta, in special clinique....sunt mare fan (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 31 2008, 10:09 AM
Post #263

Membru de Onoare

QUOTE(Altheea @ Jan 31 2008, 10:07 AM) *
e foarte dragut dar la fata mea galbejita ma feresc de nuantele de pruna....imi arata ochii de parca am plans 3 zile sau am hepatita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mie imi plac nuantele de mov, uite aici un mov pe care-l am si mi se pare dragut......dupa nuanta pare acelasi, o sa verific si la YSL daca este trecut corect aici

da, este acelasi, dar confirmarea o s-o fac de acasa cand o sa vad ce scrie exact pe al meu. ce este fain la el este faptul ca are si o portiune lucioasa, il poti purta cum vrei, mat sau sclipicios sau combinate. maine o sa ma machiez cu el sa vad exact si cat rezista....

faina comanda ta, in special clinique....sunt mare fan (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Da, movul ala imi place f m (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pai chiar voriam sa-mi iau un travel set de-ala, dar fara farduri, doar cosmetice. Si cand ma prins oferta nu am ratat-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 31 2008, 11:46 AM
Post #264

Musafir

si la mine se vede un maro mai mult un fel de cireasa coapta

super ce ti ai mai comandat si mie imi place setul clinique (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

fetelor am vazut ca suntem dependente de strawberry (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu abia astept sa mi vina comanda apoi din nou fac alta mai ales ca am vazut reduceri de valentine s (IMG:style_emoticons/default/read1.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 31 2008, 11:47 AM
Post #265

Membru de Onoare

Da, strwberry creeaza dependenta. Le-am innebunit si pe colegele si prietenele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 31 2008, 07:36 PM
Post #266

Musafir

M-ati molipsit si pe mine! Am facut ieri comanda, dupa lungi ore petrecute pe site. Avand card, am luat un Bvlgari Clasic ce intra in contul zilei de 8 martie din partea prietenului meu, deci practic, nu mi-am luat nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Momentan scrie ca plata e pending.
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri, de acum, i'm addicted too.

Meg, nu cunosc stila, nu am mai folosit, insa sunt curioasa cum e gloss-ul. Nu am mai asteptat pentru ca e foarte buna oferta de 50% reducere pentru parfum si mi-era teama sa nu o pierd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 31 2008, 07:38 PM
Post #267

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

si eu astept cu infrigurare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cele 2 comenzi.. cam mult le ia sa ajunga (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
marioana
post Feb 1 2008, 04:48 PM
Post #268

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Mi-e mia venit azi comanda, a durat exat 2 saptamani de cand am pus-o pe site pana au venit produsele. Si a fost prima comanda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-am luat inca 2 creme de la Guinot si un corector tot de la ei. Si am primit cadou un creion de ochi de la Lancome.

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 1 2008, 06:38 PM
Post #269

Membru de Onoare

QUOTE(marioana @ Feb 1 2008, 04:48 PM) *
Mi-e mia venit azi comanda, a durat exat 2 saptamani de cand am pus-o pe site pana au venit produsele. Si a fost prima comanda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-am luat inca 2 creme de la Guinot si un corector tot de la ei. Si am primit cadou un creion de ochi de la Lancome.

Sunt bunele cremele de la guinot?

+Quote Post
marioana
post Feb 1 2008, 08:33 PM
Post #270

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Cea de ochi (hydrazone) e mai buna decat clinique repairwear. Dar alt termen de comparatie nu am. Eu sunt multumita de ele, dar sunt cam scumpe. Asa cum am spus si pe alt topic, cand o termin pe cea de fata o sa incerc ceva dermatocosmetic sa vad diferenta. Doar trebuie sa vad care e mai hidratanta fara sa para grasa.

This post has been edited by marioana: Feb 1 2008, 08:33 PM

+Quote Post

96 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:24 PM