![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Forte, esti totala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai omu profita ca nu prea stiu sa vb.adica io ma descurc! ma inteleg cu ei cu toti, dar daca ma enervez...vb in j'pe limbi si i-am pierdut!
adica...nici eu nu prea inteleg ce zic cand ma enervez.... da-mi intaresc nervii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ce faceti?Vegetez si eu pe aici..ca n-am nici un chef de munca azi..nu-s ce-am..trag de niste descrieri de azi dimineata si inca mai am....lucru asta trebuia terminat in vreo 3 ore...mie azi de lene imi ai vreo 8..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
domle, sa va povestesc, intr-o minipauza, experienta mea pe alte site-uri...asadar, m-am inscris in primavara anului trecut pe un site american, special pt vorbitorii sau invataceii intr-ale lb italiene...lume acolo din toate colturile pamantului...eu, cum sunt mai sociabila si aruncatoare de poante, hai sa fac glume, poate ne imprietenim...mai fratilor, lume frigida de frigida! astia strainezi, daca le zici ceva, se uita crucis la tine sau te cred la agatat!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) bunaoara, un americam din Arizona si-a tras o poza noua, adicatelea inainte avea un buldozer (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) iar acum si-a pus o poza cu el, dar facuta de la distanta. I-am zis, Walt, mie-mi place sa-mi privesc prietenii in ochi, iar in poza asta, fir-ar sa fie, nu ti se vad ochii! Uite, toti au poze in care li se vede fata...cu exceptia lui Calum, care si-a tras o poza cu kiltul lui, dar e "absenta motivata" tinand cont ca are picioare sexy si nici kiltul nu-i de lepadat. La care Walt a replicat "si eu am picioare frumoase, chiar mai frumoase decat ale lui Calum!". OK, let's start "Gara delle belle gambe" in cazul asta! Sa vedem care are picioare mai frumoase. Si cu ce ma alesei? Cu pm de la Walt, in care ma intreba daca vreau "black mail photos" cu el. Ptiu, drace! Nu va spun ca, pana la urma, tot Calum a iesit invingator, se pare ca gagicile din orice colt de lume adora barbatii in minijup. A tb sa-i trimit premiul promis, adica 2 sticle de vin. Anyway, era vin dulce din propriile rezerve si nu mai prezenta importanta.
Da, dragutelor! Asta-i viata in occident! Anosta! Mai bine pe tarlaua noastra! Nici nu stiti ce bine ma simt in gasca noastra! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 04:35 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
vreau si eu colo la italiana... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
da pe unde esti doftore? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
???..din Cta, nu se vede?! Why, bazi?
This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 05:19 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
wise chiar i ai trimis vin la domnul ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
aaa ba daaa acum vad...
pai si de ce vrei sa inveti italiana? doar pentru tine asa....?? si chiar...chiar ai trimis vimul? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa strici tu vinul pe americanii care nu inteleg glumele no way ce nu mai erau si alte site-uri de parlit in italiana ii ziceai arivederci si gata.
Albinuta cand iti face atatea mizerii individul inseamna ca isi simte scaunul subred. Nu-l lasa sa te enerveze ca el cred ca tocmai asta urmareste nervoasa fiind sa gresesti si atunci din nou sa se ia de tine.Baga-l undeva in gand de cate ori te enerveaza si concentreza-te pe munca ta. N-are rost sa te pui cu prostul. |
|
|
![]()
|
|
pai nu ma pun cu prostul!!
eu imi vad de treaba mea, dar crede-ma ca ma enervez involuntar! si asa imi calc prea mult pe inima! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:00 PM |
|