IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ritual de infrumusetare/scheme de tratament
geoo
post Feb 1 2008, 01:45 PM
Post #31

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Feb 1 2008, 01:25 PM) *
pragmatica si sigura ar fi extensiile de gene......(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu cred .....

Unde se gaseste acest Mavala si in concluzie ce e? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
marioana
post Feb 1 2008, 01:57 PM
Post #32

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Eu l-am cumparat de la sensiblue, si teoretic regenereaza genele si le face mai lungi....

+Quote Post
geoo
post Feb 1 2008, 03:02 PM
Post #33

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(marioana @ Feb 1 2008, 03:57 PM) *
Eu l-am cumparat de la sensiblue, si teoretic regenereaza genele si le face mai lungi....

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deja m-ai convins sa-l cumpar! Nici eu nu ma pot tine de ricin si pe langa asta cand ma dau am probleme cu vederea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 3 2008, 01:50 AM
Post #34

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

De ce nu? Mi-ar placea mai pe viitor, nu acum.
Am vazut si eu Mavala la Sensiblu, este pana in 40ron. Mai aveau si foarte multe chestii pentru unghii.

+Quote Post
Philia
post Feb 3 2008, 10:12 AM
Post #35

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Girls,pentru unghii este bun intaritorul de la Farmec.Eu il folosesc cam de 1 luna si unghiile s-au mai intarit si nu se mai exfoliaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2008, 01:30 PM
Post #36

Musafir

ioana44, pe acest forum este interzisa reclama in propriul scop, se ia ban din cauza asta.

+Quote Post
lil'lee
post Jun 2 2008, 08:37 PM
Post #37

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,993

am si eu o problema fetelor....sunt mai noua pe aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...am dat search p google tratament antiacneic...si am dat d voi....si am probleme cu tenu care a inceput sa isi faca de cap rau d tot...nu folosesc nimik in mod special...decat argila de la aslavital.si nu da rezultate aproape deloc.fond d ten trebuie sa port mai toata ziua din cauza jobului...nu pot sa apar la munca cu nebunia d p fata mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...ce sa fac?app.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2008, 11:29 PM
Post #38

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai Lil`lee, viziteaza topicul de acnee..este atat de multa informatie, incat as putea spune ca e chiar exhaustiva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2008, 11:30 PM

+Quote Post
Ereshkigal
post Sep 5 2009, 12:44 PM
Post #39

Contaminat
*

Member No.: 6,622

In legatura cu ritualurile de infrumusetare. Al meu sapun e pe duca si cred ca voi opta pentru altul, fiindca mie odata cu utilizarea frecventa a unui sapun mi se duce entuziasmul prin urmare no more little thrill in za morning.
Cred ca il voi lua pe cel de la Uriage cu Cu-Zn fiindca n-am vazut gama Hyseac la Sensiblu. Cel de la Avene avea ceva parabeni iar cel de la A-derma parfum si niste chestii care nu mi-au placut. parca m-am mai uitat la cateva ca Eucerin & co. Spun ca vreau sapun dermatologic si nu spuma/gel/lapte/solutie micelara fiindca mi-e mai comod dimineata la 6 si fiindca am senzatia ca padul de bumbac o sa mi se taraie pe fata si o sa o irite (absurd de altfel).

As mai avea o rugaminte, imi puteti recomanda o crema pentru ten acneic dar nu cine stie ce gras, care sa se potriveasca manusa vremii reci si care sa fie asa mai.."inocenta" si "low risk". Daaaaaa, desigur.

Totusi daca solutia micelara de la Bioderma, Sebium merita..eu ma risc.

- si fiindca am usoara senzatie ca as fi nitel off-topic spun si eu ca uleiul de ricin e bun pe gene, bun bun bun ! si se vad rezultate repejor, dar pentru par e cam greu de dat jos fiindca se incleie pe scalp.

This post has been edited by Ereshkigal: Sep 5 2009, 12:46 PM

+Quote Post
bubumeli
post Sep 8 2009, 10:56 PM
Post #40

Contaminat
*

Member No.: 7,131

buna.eu am un ten mixt,mai gras in zona T. si il curat in 4pasi. Ma spal pe fata foarte si incep asa: 1.imi pun plasturi puncte negre pt nas(intrun plic sunt 3,iar eu ii folosesc si pt barbie) de la Montagne Junesse si stau 20min cu ele apoi ma spal cu doar cu apa dupa care aplic 2.masca exfolianta cu castraveti tot de la Montagne Junessecu stau 15min, ma spal iar si 3.masca tonica de fata detoxifianta cu lamaie si ginseng o aplic si stau 15min ma spal si 4masca tonica de fata cu minerale de la marea moarta si tot 15min stau cu ea pe fata dupa care ma spal si eu aplic o crema de la neutrogena(masca nr 4ajuta la hidratare).le gasim in super marketuri si nu sunt scumpe 6-7lei.fac asta la 2 sapt jumate si nu am nici macar un cos,pete sau ceva de genul.am fost mult si la cosmetica....dar daca incetezi sa te mai duci e naspa,apoi am incercat tot felul de masti babesti......inafara de cea cu miere si faina de malai(malai,smantana,miere si putin bicarbonat-pt gomaj si fata si corp,super inainte de epilare cu ceara)pt mine nu au avut efect....cam atat....am vrut sa va spun ce fac eu si sunt multumita,chiar si cosmeticeana care ma epileaza imi spune....

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:13 PM