![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat stai pe acolo Scumpic? Am trecut si eu prin South Carolina in drum spre Florida. Frumoase poze. Sa mai faci si sa ne mai arati si noua.
Adevarul e ca in aceasta perioada sunt preturi f bune la biletele de avion catre State, dar numai sa poti sa-ti iei concediu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Roxanica stau pina la 31 martie aici si da, au fost biletele destul de bune la pret.Si eu as vrea sa vad Florida intr-o zi.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, scumpic, asta da concediu!
ce dor mi s-a facut si mie de Atlantic si plaja alba. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu mai am concediu deloc pana in iulie. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma gandesc si eu sa "atac" South Carolina, poate anul viitor. brrrr, si cand ma gandesc ca la noi se anunta o furtuna de zapada nasoala.. incepe la noapte si tine maine toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) acum ma rog sa fie asa de rau dimineata, sa nu pot pleca de acasa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mai bine decat sa fie circulabil cand plec eu si sa vina vijelia cand sunt la job, ca apoi cum mai vin acasa? a, ca uitasem ce vroiam sa spun (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) frumoase locuri si poze. (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 1 2008, 04:19 AM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Da, sint frumoase locurile, acum e cam pustiu ca nu e sezon, dar in martie deja incep sa vina.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am citit pe fuga pe net ca-i o insula "ecologica" si ca se incearca sa se pastreze asta. Ne poti spune xceva despre asta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Scumpic e tare frumos si daca mai e si ecologica atunci jos palaria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa faci tot ce-ti place tie si sa te intorci(daca trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )cu bateriile incarcate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asaaa, ce pot spune eu de aici despre insula ecologica...e foarte protejata vegetatia nativa de aici, sint copaci, ce am vazut eu multi pini si palmieri foarte mari, in virsta, sint paduri intregi , treci pe sosea si de o parte si de alta sint numai copaci.Sint locuri unde sint puse bariere sau imprejmuite, nu poti sa treci decit platind sau deloc.
Se merge mult cu bicicletele, printre copaci nu prea sint masini, de fapt noi eram singura masina pe acolo.Bine acuma nu e nici sezon,sint numai localnicii pe aici, poate mai incolo, cind vin turistii. Casele sint dispuse in cerc in jurul terenurilor de golf si exista si cite o laguna.Noi avem una in spatele casei si am inteles ca acolo, in laguna sint aligatori si serpi, chiar si pe linga casa apar noaptea si nu ai voie sa le faci nimic, stufarisul nu il tai, nu le strici habitatul natural...Nu poti sa tai copaci nici pe proprietatea ta fara aprobarea orasului, trebuie avut grija cum iti pui sistemul de irigatie si alte lucruri pe proprietate sa nu strici radacinile copacilor, pe linga casa trebuie plantata vegetatie numai de aici, din zona.Eu insa am adus niste seminte de flori din Romania... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , imi era o frica la vama sa nu ma prinda... Aria pavata din jurul caselor trebuie sa fie cit mai redusa, sa lasi mai multa iarba si flori. Masinile sa fie bine intretinute, sa nu dea noxe, oricum cu masinile nu te apropii de plaja, ca sa ajungi la plaja intri mai intii cu masina printr-un punct de control, platesti si apoi o parchezi la parcarile hotelurilor, dupa aceea treci pe jos printre flori, pomi, prin parcuri si abia apoi ajungi la plaja. Pe plaja bineinteles nu trebuie lasate chestii din plastic care e non-degradabil. Si sint foarte mult protejate broastele testoase, care vin aici in anumite luni sa isi depuna ouale, trebuie avut grija sa nu le sperii, sa nu le pui lumini in ochi de la aparatul de fotografiat, sa le privesti din spate, sa nu le atingi...dar eu nu am vazut inca, nu stiu daca in perioada asta apar, cred ca mai pe vara. Ceea ce imi place mie mult e ca se folosesc mult bicicletele, vezi peste tot oameni pe biciclete. Dupa parerea mea sint chestii obisnuite, nu ceva iesit din comun, dar americanii au stiinta "show-lui", prezinta tot ce fac ca si cum ar fi ceva extraordinar. Va mai povestesc pe parcurs,sa mai ies si eu pe aici.In timpul saptaminii eu nu pot sa ies decit pe aici, prin jurul casei ca nu am masina, dar in weekend ma mai duc ei cu masina sa mai vad locuri. Este si o zona istorica foarte frumoasa la 15 minute de aici, la Savannah, de fapt acolo e si aeroportul unde am aterizat si orasul asta e foarte frumos si la fel si Charleston, sper sa ajung sa le vad. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Casele sint dispuse in cerc in jurul terenurilor de golf si exista si cite o laguna.Noi avem una in spatele casei si am inteles ca acolo, in laguna sint aligatori si serpi, chiar si pe linga casa apar noaptea si nu ai voie sa le faci nimic, stufarisul nu il tai, nu le strici habitatul natural... Ce faceee? (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Vino acasaaa! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, pai a zis ca sta pana pe 31 martie...si apoi vine acasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Scumpic, sa ne tii la curent cu ce te delectezi pe acolo, ca noi te urmarim indeaproape. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
ce frumos e.....o singura intrebare ..de ce te mai intorci?e cald,soare,plaja,laguna,ce te face sa renunti la toate alea pt a veni in romania unde e frig,mizerie,aglomeratie,zgomot....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:56 PM |
|