IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Placa de intins parul
elacaterina
post Feb 3 2008, 08:24 PM
Post #151

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,204

QUOTE(afobia @ Feb 3 2008, 08:17 PM) *
il am si eu , produsu de la kallos , ala mai albastru deschis , dar eu cand l am fol n am stiut ca trebuie sa pun doar o picatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi , elecaterina

si am folosit d la kallos si tratamentul acela pentru par , balsamul , e bunicel , dar tot o sa incerc produsul de la wella sa vad cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tratamentul nu mi s-a parut extraordinar,chiar nu am remarcat nimic mai special dacat ar face si un balsam obisnuit,si de incercat tratamente m-am plictisit...acum cand simt ca o ia razna parul meu si nu ma mai asculta iau chel stop si ma dau o saptamana cu el si isi revine(mie imi cade mult din cauza stresului)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Feb 3 2008, 08:38 PM
Post #152

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

daca il lasi 30 min cat trebuie sa isi faca efectul , mie mi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

"iau chel stop" - ce vrei sa spui ?

+Quote Post
elacaterina
post Feb 3 2008, 08:47 PM
Post #153

Tratabil
**

Member No.: 3,204

QUOTE(afobia @ Feb 3 2008, 08:38 PM) *
daca il lasi 30 min cat trebuie sa isi faca efectul , mie mi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

"iau chel stop" - ce vrei sa spui ?

eeee nu e asa de rau pe cat pare.....e solutie pentru persoanele cu calvitie,dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa ai trei fire in cap,eu am parul des,deci nu se pune problema ca sunt cheala:D dar imi place acest tratament pt ca daca imi cad 20 fire de par pe zi mi se pare exagerat(normal este 100 fire pe zi) si asa ca o data la o luna ma dau cu solutia asta in cap si de 3 ori intr-o saptamana de la a doua aplicare daca imi cad 5 fire e minune imi intareste foarte mult radacina parului si nici nu mai are aspect de mop(nu pt ca ar fi ars dar asa imi sta parul meu natural,este des,ondulat,fir gros,lungime medie)

+Quote Post
Loricica
post Feb 3 2008, 09:39 PM
Post #154

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,207

La 2 zile t indrepti ? nu ti se electrizeaza parul , ai probl cu asa ceva ?

Ba de cand folosesc mi se electrizeaza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am tot auzit de placa Bioionica...ete na.. prea tarziu.
Mi`e teama sa nu`mi distrug de tot paru...da` nu pot rezista fara sa ma intind (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Spray`urile de protectie termica uleiesc paru tare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Exista masti pe care sa le prepari in casa?Stiu io...ou cu nu-stiu-ce(poate vbesc prostii)
Ce masti recomanzi?(am par fara volum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )

+Quote Post
afobia
post Feb 3 2008, 10:09 PM
Post #155

Incurabil

Loricica , eu nu am ce sa ti recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cel putin momentan

o sa cumpar niste produse de la wella , vad cum sunt si va spun si voua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Loricica
post Feb 3 2008, 10:20 PM
Post #156

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,207

Era intr`o revista coolgirl toate produsele pt toate tipurile de par.Produse pt ondulat pt indreptat pt volum si toate astea...acuma mi`am amintit...trebuie sa caut revista:D

+Quote Post
ayleda
post Feb 4 2008, 11:35 AM
Post #157

Tratabil
**

From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

Hair repair de la Schwarzkopf are efect si asupra electrizarii. Si mai folosesc masca impotriva deteriorarii parului de la Kallos. Pot sa zic ca imi intind parul o data pe saptamana, dar de exemplu acum nu mi l-am mai intins de o luna aproape. Vreau sa incerc sa imi fac bucle cu placa...sper sa imi reuseasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 5 2008, 11:16 AM
Post #158

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(afobia @ Jan 31 2008, 12:43 AM) *
e complicat cu foehnu ! e chiar complicat ! cel putin pentru mine , sweet! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Da, stiu..dar in timp cred ca obtii indemanarea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pe mine m-a intrebat toata lumea daca mi-l facusem cu placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar parul meu nu e chiar foarte cooperativ, fir destul de gros, par des, tendinte de ondulare, cand sta foarte bine cand foarte aiurea, de-asta am spus ca daca s-a putut la mine..se poate la oricine!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
afobia
post Feb 5 2008, 12:09 PM
Post #159

Incurabil

sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 7 2008, 02:09 AM
Post #160

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mie metoda PERIE + USCATOR DE PAR mi se pare cea maia vantajoasa pentru sanatatea noastra capilara. Eu pana acum vreo luna am exagerat cu placa si l-am cam ars, desi il dadeam eu cu toate cele (cand iti in drepti varfurile si bretonul zilnic, produsele de protectie nu prea mai au efect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ce face disperarea din om? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum il las natural. Nu tu placa, nu tu uscator (desi am unul ionic profi Satinique).
Onduleuri cu placa mi-am facut si eu. Ies dragut, dar parca tot ondulatorul e de baza. Eu am de la Remington de ceramica neagra si e super ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

26 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:16 PM