![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
il am si eu , produsu de la kallos , ala mai albastru deschis , dar eu cand l am fol n am stiut ca trebuie sa pun doar o picatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi , elecaterina si am folosit d la kallos si tratamentul acela pentru par , balsamul , e bunicel , dar tot o sa incerc produsul de la wella sa vad cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tratamentul nu mi s-a parut extraordinar,chiar nu am remarcat nimic mai special dacat ar face si un balsam obisnuit,si de incercat tratamente m-am plictisit...acum cand simt ca o ia razna parul meu si nu ma mai asculta iau chel stop si ma dau o saptamana cu el si isi revine(mie imi cade mult din cauza stresului)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
daca il lasi 30 min cat trebuie sa isi faca efectul , mie mi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
"iau chel stop" - ce vrei sa spui ? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
daca il lasi 30 min cat trebuie sa isi faca efectul , mie mi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "iau chel stop" - ce vrei sa spui ? eeee nu e asa de rau pe cat pare.....e solutie pentru persoanele cu calvitie,dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa ai trei fire in cap,eu am parul des,deci nu se pune problema ca sunt cheala:D dar imi place acest tratament pt ca daca imi cad 20 fire de par pe zi mi se pare exagerat(normal este 100 fire pe zi) si asa ca o data la o luna ma dau cu solutia asta in cap si de 3 ori intr-o saptamana de la a doua aplicare daca imi cad 5 fire e minune imi intareste foarte mult radacina parului si nici nu mai are aspect de mop(nu pt ca ar fi ars dar asa imi sta parul meu natural,este des,ondulat,fir gros,lungime medie) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 3-February 08 Member No.: 3,207 ![]() |
La 2 zile t indrepti ? nu ti se electrizeaza parul , ai probl cu asa ceva ? Ba de cand folosesc mi se electrizeaza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am tot auzit de placa Bioionica...ete na.. prea tarziu. Mi`e teama sa nu`mi distrug de tot paru...da` nu pot rezista fara sa ma intind (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Spray`urile de protectie termica uleiesc paru tare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Exista masti pe care sa le prepari in casa?Stiu io...ou cu nu-stiu-ce(poate vbesc prostii) Ce masti recomanzi?(am par fara volum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Loricica , eu nu am ce sa ti recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cel putin momentan
o sa cumpar niste produse de la wella , vad cum sunt si va spun si voua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 3-February 08 Member No.: 3,207 ![]() |
Era intr`o revista coolgirl toate produsele pt toate tipurile de par.Produse pt ondulat pt indreptat pt volum si toate astea...acuma mi`am amintit...trebuie sa caut revista:D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Hair repair de la Schwarzkopf are efect si asupra electrizarii. Si mai folosesc masca impotriva deteriorarii parului de la Kallos. Pot sa zic ca imi intind parul o data pe saptamana, dar de exemplu acum nu mi l-am mai intins de o luna aproape. Vreau sa incerc sa imi fac bucle cu placa...sper sa imi reuseasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
e complicat cu foehnu ! e chiar complicat ! cel putin pentru mine , sweet! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, stiu..dar in timp cred ca obtii indemanarea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pe mine m-a intrebat toata lumea daca mi-l facusem cu placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar parul meu nu e chiar foarte cooperativ, fir destul de gros, par des, tendinte de ondulare, cand sta foarte bine cand foarte aiurea, de-asta am spus ca daca s-a putut la mine..se poate la oricine!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie metoda PERIE + USCATOR DE PAR mi se pare cea maia vantajoasa pentru sanatatea noastra capilara. Eu pana acum vreo luna am exagerat cu placa si l-am cam ars, desi il dadeam eu cu toate cele (cand iti in drepti varfurile si bretonul zilnic, produsele de protectie nu prea mai au efect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ce face disperarea din om? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum il las natural. Nu tu placa, nu tu uscator (desi am unul ionic profi Satinique).
Onduleuri cu placa mi-am facut si eu. Ies dragut, dar parca tot ondulatorul e de baza. Eu am de la Remington de ceramica neagra si e super ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:16 PM |
|