IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Poveste de dragoste adolescentina, Of, of, dragostea asta!
rozy
post Feb 4 2008, 01:12 PM
Post #11

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
nuuu,nu vreau sa o invat prostii...dar zic si eu ...ca doar nu demult am fost si eu a 12-a (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ely
post Feb 4 2008, 01:13 PM
Post #12

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,211

QUOTE(rozy @ Feb 4 2008, 01:02 PM) *
troll ne-troll,mi-a placut sa-i citesc povestioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
off...cand cresti iubirile au cu totul un alt curs...cuplul nu se mai gandeste cand o sa aiba loc primul sarut,ci cand o sa ajunga la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
deci clar ely e in gimnaziu.mi-aduc si eu aminte de indragostelile din gimnaziu...eu cu o colega il urmaream pe unu in fiecare pauza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci nu esti obsedata...asa se manifesta la varsta ta...sa stai cu ochii pe el cand iese afara,sa treci "intamplator" prin fata blocului lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mmm...nush ce sfaturi o sa primesti tu aici.odata ce cresti e greu sa mai privesti situatia prin ochii unei fete de 13-14 ani
wowhoho 18? poi la varsta asta nu ar mai trebui sa intri in pamant de rusine ca a aflat ala ca il placi.si daca colegii tai rad de chestiile astea sunt cam infantili (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

E POSIBIL CA SI COLEGII MEI SUNT DESTUL DE INFANTILI PT CA MIE NU MI SE PARE CA AR TREBUI SA SE RADA DE ASTFEL DE LUCRURI.DAR PROBABIL CA NU TOTI SAU TOATE AU IUBITI SAU IUBITE! si eu intru in pamant de rusine pt ca nu stiu ce reactie o sa aiba.......si in ora noi inca mai trimitem bilete

This post has been edited by ely: Feb 4 2008, 01:18 PM

+Quote Post
afobia
post Feb 4 2008, 01:16 PM
Post #13

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

ely , nu trebuie sa minti in legatura cu varsta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa stii ca nu conteaza asa tare si eu una cel putin am intrebat o ca fapt divers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si in legatura cu lumea care spune ca esti ciudata ca n ai prieteni multi , asta e o prostie pentru ca prietenii adevarati sunt greu de gasit.poti spune de exp ca esti constienta de acest lucru si nu ti place sa bagi in seama pe oricine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si iesi mandra din situatia asta.

iar la capitolul "distractie" , toti vad in mod diferit distractia : unii se distreaza dansand morti de beti pana dimineata , altii se distreaza doar vbind frumos la o masa , facand glume , etc ... depinde cum e fiecare persoana in parte!

+Quote Post
ely
post Feb 4 2008, 01:19 PM
Post #14

Contaminat
*

afobia ......eu chiar nu am mintit in legatura cu varsta..........oricum ms de raspunsuri

This post has been edited by ely: Feb 4 2008, 01:19 PM

+Quote Post
rozy
post Feb 4 2008, 01:19 PM
Post #15

Musafir

ooofff...da' de ce sa-ti fie rusine mai? (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) el nu stie nimic sigur,tu fa-o pe indiferenta...daca il intereseaza o sa te intrebe chair el.si daca mai fac misto colegele in fata tuturor,spune ca tu de fapt ai zis ca nu iti e antipatic. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) poate asa ii ranesti orgoliul si o sa se straduiasca sa-ti fie mai mult decat simpatic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
afobia
post Feb 4 2008, 01:25 PM
Post #16

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

"Eu i-am spus ca nu e adevarat si ca ea vrea sa ma faca s-a ma simt groaznic pt ca s-a certat cu mine, IAr dupa ce eu am plecat ea i-a mai spus-o o data dar o alta prietena fff buna de-a mea mi-a luat apararea si din cate am auzit el nu prea a crezut ca il iubesc sau poate ca nu a vrut sa ii spuna prietenei mele........si cand o sa dau iar ochii cu el o sa ma simt groasnic (daca el nu ma iubeste o sa rada ....pariez pe asta) VA ROG ...SPUNETI-MI SI MIE CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ ASTFEL INCAT ASA ZISA MEA PRIETENA SA NU MAI IMI SPUNA CA A VAZUT EA CA IL PRIVESC INSISTENT PE BOGDY ...."

ely , in legatura cu "ely il place pe bogdy" blablabla , ar trebui sa raspunzi f normal si fara sa pari afectata de asta intr un mod mai sarcastic de exp ai putea spune ceva de genul "il plac la fel de mult ca voi toti de altfel" sau poti spune o persoana sau un profesor kre nu l place deloc pe bogdy asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa vezi ce fatza face el , toti or sa rada si scapi din situatia aceasta jenanta ..

incearca sa scapi cu ceva glumite si zambete , sa nu se vada ca iei in serios tot ce ti s spune si ca esti foarte pasiva si nu stai tu sa ti bati capusorul cu toate problemele astea "inutile" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar sa lasi impresia asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

cand dai cu ochii de el , te porti foarte normal , fi sigura pe tine si nu te mai simti prost , nu trebuie sa pui la suflet glumitele colegilor tai , sigur nu esti singura din clasa de care s a spus ceva sau pe care au atacat o cu vreo remarca din asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si nu l mai privi prea mult pe bogdy :* si cand faci asta priveste l normal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) comporta te exact cum te trateaza ..

.. daca il vezi ca se poarta rece si dur si distant cu tine , fa si tu la fel .. o sa si puna tot felu de intrebari gen intrebarile pe care ti le pui si tu din cauza lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu mai stiu sa scriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai vad bine , tot editez raspunsurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 4 2008, 01:53 PM
Post #17

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mama, ce amintiri mi-a trezit topicul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu din clasa a V-a pana intr-a VIII-a am umblat cu limba scoasa dupa unul. Si tot astfel de dileme aveam si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 4 2008, 02:06 PM
Post #18

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

eu nici nu vorbeam cu omul, doar imi programam pauzele si itinerariul catre casa in functie de locatia sa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 06:47 PM
Post #19

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,204

buna..uite eu sunt tot la liceu a 13(profesionala)si stiu cat de rai sunt "colegi si prietenii"am trecut si eu prin foarte mult eprobleme de genu asta si cu asa zise prietene alaturi,dar usor usor am inceput sa ma debarasez de lume si sa nu ma mai intereseze parelile altora,recunosc ca imi e si mie greu uneori pt ca vreau si eu sa stiu ca m pe cineva alaturi care sa ma sustina macar din un anumit punct de vedere,dar am si obosit sa le dau prietenelor n sanse,nu iti recomand sa fii ca mine dar pot sa iti spun cum sunt eu acum :nu ma intereseza ce crede lumea despre mine,spun mereu adevarul in fata chiar daca uneori doare ,ironica,majoritatea persoanelor ma apreciaza pt felul meu de a fi(rece si directa)respectata.eu cand simt nevoia sa vrb cu cineva de regula aleg un baiat pt ca intelege altfel decat o femeie si nu critica asa de mult,prieteni nu prea am nici eu dar am colegi si sincer e greu sa iti mai faci prieteni adevarati in ziua de azi ultima care m-a dezamagit pe mine este colega mea de banca pe care o stiu de 5 ani si am facut o gramada impreuna si cand la cunoscut pe prietenul meu nu mi-a spus ca i se pare un inganfat a stat si a rabdat pana pe data de 3 ian 2008 cand s-a gandit ea sa imi scrie pe mess ce nu ii convine la el (eu stau cu el in casa si avem calc comun )nu m-a deranjat faptul ca a spus ce a spus si l-a jignit m-a deranjat faptul c anu s-a gandit ca el era cu mine in casa si putea sa vada ce scrie ceea ce s-a si intamplat ca pana sa apuc eu sa termin discutia cu ea s-a trezit si a vazut tot ce a scris si am avut mare taraboi ca eu trebuia acum sa impac si capra si varza ca la mien in clasa sunt decat 2 fete (eu si ea) si cu el nu aveam motive sa ma cerd ca pana la urma eu stau cu el nu ea....
asa ca ai grija la prietene...
legat de baieti cu cat esti mai fitzoasa,mai antipatica si ii ignori mai mult cu atat isi doresc mai mult sa stea cu tine ca au impresia ca esti un trofeu...
nu vreau sa par increzuta dar te rog credema ca cu cat esti mai rea cu atat e mai bine pt tine(legat de baieti ma refer,dar nu la genu sa ii injuri sau sa ii bati ca asta denota lipsa de educatie)rea la genulsa nu le permiti multe glume si sa le-o retezi repede cand incep ei cu glume proaste,fii mai diplomata,mai increzuta si in primul rand ai incredere in tine asta e cel mai important...daca faci lucrul asta o sa fii mult mai frumoasa si mai sigura pe tine in primul rand faci asta pt tine si abia apoi intra in calcul si restul persoanelor din jurul tau....
sper ca nu par o nesuferita dar eu consider ca e mai bine sa iti fie tie bine...tu esti pe primul loc in viata ta si abia apoi urmeaza restul...
sper ca m-am facut intelesa din ce punct de vedere vad eu viata si lumea....
pup bafta

+Quote Post
ely
post Feb 5 2008, 09:24 AM
Post #20

Contaminat
*

mi-a placut sa citesc tot ce ai scis ,elacaterina desi prima parte mi s-a parut putin cam trista....eu cred ca prietenii adevarati ,loiali si sinceri se gasesc in timp (nu inceta niciodata sa acorzi sanse oamenilor cand vine vorba de prietenie ).

Si mai cred ca tu ai o atitudine de invidiat !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:00 PM