![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Graine et le mulet(Cous Cous) 2007
Un film care desi lung(circa 150 min) poate continua la nesfarsit pentru ca vorbeste despre viata si familie.Un film cu multe simboluri, despre cultura araba in lumea europeana...Un film care scoate in evidenta caracterul puternic al femeii arabe... Mi'a placut foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am revazut Meet Joe Black...a nush cata oara, dar tot mi-a placut la nebunie! Iar Brad Pitt arata... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ador filmul asta!:)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vazut Die Hard 4. fain cind vrei sa te destinzi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
The devil wears Prada.A doua oara.Mi-a placut.
A si am vazut acu vreo doua seri My Big Fat Greek wedding! Foarte comic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu merg inainte cu filmele 2007: am vazut asa: doua cu teroristi - The Kingdom si Rendition, unul cu monstri - Cloverfield (filmat fain, in rest... (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) ) si mai faine We Own the Night si Irina Palm.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Capote, film biografic al scriitorului american Truman Capote, in perioada de scriere a romanului In Cold Blood. Ce personalitate interesanta excelent interpretata de Philip Seymour Hoffman care a primit o groaza de premii pt acest rol, magnific realizat.
Eastern Promises iarasi un film interesant, cu mafia ruseasca. The Dreamers, film in rama, tinerete, sexualitate, film european. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Across the Universe (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) (soundtrack-ul tre' sa recunosc ca e reusit )
English Patient....desi am auzit multa lume incantata de filmul asta , pe mine nu m-a dat pe spate. Nu a "ajuns" pana la mine.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revazut The Shawshank Redemption foarte bun.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am revazut Meet Joe Black...a nush cata oara, dar tot mi-a placut la nebunie! Iar Brad Pitt arata... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si mie imi place tare mult filmul asta l-am vazut de multe ori si tot l-as mai vedea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:30 AM |
|