![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi am comandat asta:
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/067868803021.jpg) are reviews f bune |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor, sunt innebunita si eu de cap..toata ziua am cautat produse pe situl de strawberrynet, dar ca sa pot face comanda am nevoie de card la ing? sunt bune produsele? adevarul e ca sunt foarte faine !!! ce imi recomandati ca si creme?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da card ing trebuie , citeste in urma cu cateva pagini ca scrie tot despre cum sa ti faci card etc
produsele sunt f bune eu am fost f multumita comparativ cu cele din magazine creme eu mi am luat clinique dar depinde de fiecare ten |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi mult, am sa caut si sa citesc cum se face, pt ca vreau sa imi comand. sunt tare incantata:)) desi voi stiti de mult de acest site.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
De unde pot cumpara online crema de la Ane Marie Borlind? in farmacii nu gasesc si nici la Bioplant.mersi
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Strumfita, poti sa comanzi de pe Sentia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Feb 8 2008, 02:56 AM |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strumfita, poti sa comanzi de pe Sentia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mersi, am incercat pe Sentia si nu merge comnda, dupa ce complectez formularul, dau inregistrare si nu mai apre nimic. esti sigura ca se mai poate comnda? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe sentia pot comanda numai firmele, ca persoana fizica nu poti.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici ca si firma nu poti comanda ca am incercat.Eu sunt din Tg Mures. Nu am gasit crema nicaieri in tot orasul:))), pana la urma cred ca voi renunta.Puteti sa imi recomndati alte creme, pt ten mix.
Dar fondul de ten de la Vichy este bun? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nici ca si firma nu poti comanda ca am incercat.Eu sunt din Tg Mures. Nu am gasit crema nicaieri in tot orasul:))), pana la urma cred ca voi renunta.Puteti sa imi recomndati alte creme, pt ten mix. Dar fondul de ten de la Vichy este bun? Pt ten mixt sunt bune si produsele de la Boots (in Sensiblu), Clinique, Yves Rocher. Produsele Vichy sunt facute in Ro si nu respecta reteta pt tarile "civilizate", asa ca nu merita sa dai bani pt o calitate indoielnica. Uriage si Bioderma au si ele creme pt ten mixt, la preturi bunicele si au toleranta dermatologica destul de mare. Ce sa va zic, deja sunt experta firmei in ale cosmeticelor, am ajuns sa dau consultanta in make-up si creme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am lucrat in domeniu, multe le-am testat, asa ca pot spune ca am o parere cat de cat avizata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:15 PM |
|