![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Deci pana la ora asta nu am fumat deloc,dar mult nu mai rezist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La mine faza cu sa ma las dintr-o data,cu vointa nu merge pt ca nu are efect in creierul meu altceva imi trebuie,dar nu stiu nici eu ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cand imi spunea cineva sa ma las de fumat(sotul,mama)din ambitie nu ma lasam,pe cand acum eu am facut-o din proprie initiativa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ,dar nu stiu daca voi reusi,va rog nu ma lasati.Va felicit pe toti aceia care ati reusit sa va lasati,pe bune ca meritati fffffffffffffffffff multe felicitari pt ca mie mi se pare extrem de greu sa fac acest lucru (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) O sa intru mai tarziu sa va spun ce am facut,momentan am o stare (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Va pup pe toti
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
cris, mult curaj in continuare (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
nu stiu ce sa-ti spun, trebuie sa-ti gasesti tu o motivatie : ca vrei sa respiri mai bine, sa simti gustul mancarii, sa nu-ti mai miroasa parul a tutun (eu urasc chestia asta, cred ca trebuie sa fie groaznic pentru cei de langa mine sa stea langa o scrumiera ambulanta), sa ai tenul mai stralucitor, ceva care sa-ti spuna tie ceva, ca toate chestiile abstracte de genul "tutunul iti face rau" nu ajuta cand vrei neaparat o tigara cred ca ma vedeti si pe mine plangandu-ma pe aici cat de curand (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Mersi pt incurajari,Asgaard si de ce nu te astept sa mi te alaturi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Raportez pana la aceasta ora 2 tigari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ,o fi bine o fi rau inca nu stiu mai vedem.Pup pe toti
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De azi incerc si eu: in dupa amiaza asta mi- fost cam rau. Mi-am dat seama ca "raul"e legat direct de cit tutun am bagat in mine azi. Mi-am luat nicorette: dupa incercarea de masticatie a gumei, mi s-a taiat de toate, nu numai de tigari! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fugi de aici! Pe bune te lasi de pufaiala?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Incerc, ca am ajuns sa fumez (cred ca am depasit de fapt) 3 pachete pe zi si in ritmul asta o sa crap soon.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De azi incerc si eu: in dupa amiaza asta mi- fost cam rau. Mi-am dat seama ca "raul"e legat direct de cit tutun am bagat in mine azi. Mi-am luat nicorette: dupa incercarea de masticatie a gumei, mi s-a taiat de toate, nu numai de tigari! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana imi permit un sfat,daca vrei sa te lasi de fumat incearca prin ambitie si cai naturale(abtinerea defapt)...toate cele aparute in farmacii pentru a te ajuta sa te lasi de fumat fac foarte mult rau... Am vazut un episod din Dr House(stiu ca e doar un film dar a prezentat un fapt real) in care un tip de la niste medicamente anti_fumat intrase in coma... Eu te sustin moral de la distanta cu speranta ca intr'o zi voi lua si eu aceasta decizie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai nu sint medicamete propriu-zise ci plasturi cu nicotina si guma de mestecat... mai, are asa un gust timpit guma aia, ca nu stiam cum sa scap mai repede de ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu as fi multumita daca in prima instanta as ajunge la citeva tigari pe zi; problema mea e urmatoarea: de cind am terminat curatenia acasa, home nu se mai fumeaza decit in buzatarie si in zilele cind nu merg la birou fumez cel mult 5-6 tigari, in timp ce la birou cind sint "cuminte" ajung la doua pachete, zici ca fac economie la chibrituri... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai nu sint medicamete propriu-zise ci plasturi cu nicotina si guma de mestecat... mai, are asa un gust timpit guma aia, ca nu stiam cum sa scap mai repede de ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-a luat si mami a mea... Nu le-a folosit inca... O sa ma tin de ea, desi cand o sa vada ce gust au se lasa de ele si se apuca iar de fumat! |
|
|
![]()
|
|
La inceput sint ok, dar cind dai de gustul ala de nicotina, ai senzatia ca te sufoci... sau cel putin asa am patit eu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:44 PM |
|