IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Inima versus Ratiune, Care dintre ele decide mai bine?
Inima versus Ratiune
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 23
Guests cannot vote 
Bia
post Feb 12 2008, 08:48 PM
Post #1

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Cred ca in momentele de cumpana din viata noastra aceste doua entitati se bat cap in cap! O combinatie intre cele doua este greu de realizat. Care dintre acestea decide mai bine: inima sau ratiunea?
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Feb 12 2008, 08:54 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

De obicei, ratiunea alege mai bine.
Dar la mine troneaza inima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 12 2008, 08:56 PM
Post #3

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu merg intotdeauna pe ce simt. Chiar daca alegerea nu-i ea mai fericita, macar stiu ca nu mi-am calcat pe inima.

+Quote Post
rozy
post Feb 12 2008, 09:00 PM
Post #4

Musafir

eu am ales ratiunea, pt ca uneori inima se agata prosteste de cauze pierdute (asta e in teorie, in practica si eu aleg cu inima de cele mai multe ori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 09:02 PM
Post #5

make-up artist

QUOTE(Fanny @ Feb 12 2008, 08:56 PM) *
Eu merg intotdeauna pe ce simt. Chiar daca alegerea nu-i ea mai fericita, macar stiu ca nu mi-am calcat pe inima.

Eu am stat si m-am tot gandit... Daca aleg cu inima si alegerea este nefericita oare nu-mi pare rau ca mi-am incalcat ratiunea? Inima este ranita foarte usor, la fel si ratiunea. In ceea ce priveste ratiunea odata cu aceasta intervine si orgoliul. Cred ca atunci cand inima ti-e calcata doare mai tare decat atunci cand ti-e calcata ratiunea dar inima se repara mult mai usor, ratiunea necesita mult timp...

+Quote Post
kary_pink
post Feb 12 2008, 09:03 PM
Post #6

Musafir

Daca este vorba despre o relatie clar inima, pana la urma o relatie se construieste din iubire, deci din inima!
Atat timp cat relatia merge si cei doi se iubesc troneaza inima, parerea mea.

Nu inteleg prea bine ce'ai vrut sa spui cu momentele de cumpana?! Daca te referi la rupturi ale relatiei si la dezechilibru si te gandesti ca trebuie sa fii rational si sa vezi ca nu merge pana la urma ajungi la concluzia ca tot din inima iei o anumita hotarare...din inima pentru tine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Later edit:alegi ce simti ca este mai bine pentru tine, dar din start atunci cand simti ca inima iti este indoita si ca ar trebui sa fii rational ceva nu este bine...iar uneori in viata oricat ai incerca sa te feresti anumite suferinte chiar nu le poti ocoli indiferent de alegere...

This post has been edited by kary_pink: Feb 12 2008, 09:08 PM

+Quote Post
Meg
post Feb 12 2008, 09:08 PM
Post #7

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Ratiunea.
iubire, iubire.. dar nu se rezuma totul la iubire. si nu ea salveaza totul.
depinde de situatie.

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2008, 09:15 PM
Post #8

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am votat cu ratiunea.
Inima... Ah, ce-ti poate spune inima uneori poate fi extrem de distructiv... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 12 2008, 09:24 PM
Post #9

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

studiu de caz: ce i-a spus ratiunea? ce i-a spus inima?

(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/reuters.jpg)

Cazul s-a petrecut in Germania saptamana trecuta. Un imobil in care locuiau imigranti turci a luat foc din cauze necunoscute. O mama si-a aruncat copilasul de la etajul 3, iar micutul a supravietuit pentru ca un politist care l-a prins cu mainile goale.
In incendiu au pierit 9 persoane, dintre care 5 copii.

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 09:24 PM
Post #10

make-up artist

Maat, nu cred ca e o reactie buna, dar am zambit cand te-am citit, inversul lui: am dat din ras in plans!
Nu stiu, dar ajung sa cred ca pe mine, personal, ma doare mai tare cand imi incalc ratiunea decat inima. Desi aleg si eu cu inima... macar am o scuza. Daca am gresit, ma doare, trece... Cand aleg cu ratiunea si aleg gresit ma simt de parca as fi fost batuta de 1000 de palose iar orgoliul ranit trece greeeeeu! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu nu am gasit o cale de mijloc pana acum, adica si ratiune si inima in aceeasi ecuatie si sa rezulte raspunsul corect si benefic.

As mai avea o dilema de disputat despre noi, femeile, dar in alt topic ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:04 PM