IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
cris 82
post Feb 17 2008, 11:37 PM
Post #351

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Sar si eu repede!As vrea si eu sa imi iau o crema hidratanta si nutritiva de la ei,ce zici,Sweet?imi recomanzi ceva?Si mai vreau si crema pt ochi de la ei.
Go to the top of the page

+Quote Post
emilly
post Feb 18 2008, 01:50 PM
Post #352

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,314

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) buna fetelor..eu sunt noua pe acest forum..insa vreau sa va spun ca am probleme ca si voi cu acneea..eu am un streptococ auriu..in zona barbiei si cum nu ma mai dau cu nimik pentru cosuri hop ele isi fac aparitia..mari si urate, intai sub piele apoi ies usor la suparafa albe si dureroase..in rest pe toata fata nu am mai nimik..o faza incipienta de cuperoza sa zicem care nu este f grava..care inca se poate trata....asa deci azi am fost la dr. Kozak...si mi-a dat un regim alimentar care cred ca il da tuturor in mare nu mai am voie deloc prajit, nu lapte, nu carne tanara..numai matura ( vita, gaina, porc-nu de lapte, etc) sunt multe de spus cu privire la regimul alimentar...mi-a dat o crema si o pudra pe care o prepara el acolo si o lotiune, niste pastile pt imunitate ..Calcium se numesc....plus un ceai pe care tb sa il beau dimineatza cu 30 de min inainte de masa si tb sa stau 20 de min in pat pe partea dreapta dupa ce il beau....sper sa aiba rezulate....pt ca nu le mai suport...imi trec nu mai am nimik decat urme asa maronii timp de o luna dupa care cand ma oopresc din medicamentatie hop ele apar..cand schimba clima la fel apar..sau trec in functie de cum le place si sunt asa de inestetice...le urasc..cu desavarsire..va tin la curent cum decurge tratamentul meu..va pup si va doresc sa scapti de ele cat mai repede si sa nu mai recideve..am uitat sa va spun ca am 26 de ani si ma lupt cu ac problema de 4 ani cred...

+Quote Post
afobia
post Feb 18 2008, 04:27 PM
Post #353

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

emily , bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

- doamne , ce fel de tratament este asta ? ti a spus pentru ce te ajuta faptul ca stai 20 min in pat pe partea dreapta dupa ce il bei ???

offtopic , de unde esti ?

+Quote Post
asgaard
post Feb 18 2008, 04:38 PM
Post #354

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Unii terapeuti naturisti recomanda chestia asta pentru remediile adresate ficatului... eu de aici trag concluzia ca nu stiu anatomie, ca doar cavitatea abdominala nu e un mare gol in care pluteste ceaiul si daca stai pe dreapta el scalda ficatul... ma rog... Regimul alimentar si un ceai detoxifiant de genul celui de trei-frati patati nu strica in nici un caz.

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 18 2008, 06:24 PM
Post #355

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Asagard si medicul meu de familie mi-a spus ca dupa ce beau ceaiul pentru ficat sa stau 20-30 min pe partea dreapta, cred ca asa ii este ficatului cel mai bine. Oricum, am auzit chestia asta de la mai multi medici generalisti.

emily, bine ai venit! sa ne spui cum merge tratamentul tau desi cred ca trebuie sa ai rabdare 2-3 saptamani ca sa vezi rezultate

+Quote Post
Cindy
post Feb 19 2008, 05:23 AM
Post #356

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cris, eu folosesc acum crema reparatoare A-derma Epitheliale de la Ducray, cu acid hyaluronic, dar este mai mult o crema tratament, adica atat timp cat ai nevoie de ea, pana se "repara" pielea. Hidrateaza si regenereaza pielea. Cel putin momentan mie imi place mult, si nici nu imi lasa pielea cu aspect gras. Are si ingrediente bune (acid hyaluronic, extract de ovaz rhealba, shea butter, vitaminele A, E, fara parfum). Gama A-derma este insa mai larga.
Tu spuneai de La Roche Posay..Nu am incercat cremele hidratante, dar ce am incercat pana acum de la ei chiar mi-a placut, deci ar fi mari sanse sa fie bune si cremele hidratante.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi, tu spuneai ca ai tenul mixt, s-ar putea sa iti placa si tie crema Effaclar hidratanta si matifianta, eu deocamdata sunt foarte multumita de ea. Hidrateaza, imi lasa tenul mai mat decat de obicei si este o foarte buna baza de machiaj, din ce am incercat eu pana acum in materie de creme. De asemeni ingrediente bune.
Pun poze cu ambele, cam neclare totusi..: (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://www.dermaweb.com/dermato/aderma/images/epitheliale.jpg) (IMG:http://www.beaute-test.fr/prod/img9267.jpg)

+Quote Post
emilly
post Feb 19 2008, 09:35 AM
Post #357

Contaminat
*

[buna, da mi-a zis ceaiul este detoxifiant si tb sa stau pe partea dreapta sa ajunga mai bine la bila ca sa o curete...cu el elimn toxinele...am mai auzit astfel de recomandari...de ex tata a fost la un Dr si tot la fel i-a dat nu stiu cate ceaiuri si tb la fel sa stea pe partea dreapta......sper sa aiba rezultate orice ar tbui sa fac! va pup o zi buna

[quote name='bebe_maria' date='Feb 18 2008, 06:24 PM' post='148008']
Asagard si medicul meu de familie mi-a spus ca dupa ce beau ceaiul pentru ficat sa stau 20-30 min pe partea dreapta, cred ca asa ii este ficatului cel mai bine. Oricum, am auzit chestia asta de la mai multi medici generalisti.

emily, bine ai venit! sa ne spui cum merge tratamentul tau desi cred ca trebuie sa ai rabdare 2-3 saptamani ca sa vezi rezultate
[/quo

Neatza......da asa este, tb sa am rabdare..cam 2 luni...tb sa tin regimul strict...sa vedem ce iese ...ceea ce este mai greu ca nu gasesc ce ma pun ei sa mananc ..ca tb mereu proaspat......o sa vad de unde voi procura...mananc numai branza si fructe si o gaina acolo de tara cand s-or duce.....ei...o zi buna

vroiam sa va spun ceea ce folosesc eu pt hidratare..pentru ca in urma folosirii Brevoxylului, mi s-a cam ars zona unde am dat cu el si acum mi-am preparat acasa eu ....cu ulei de masline, vit A, ulei de morcovi si le-am pus intr-un tub si acum este ca un demachiant. mie imi place ca stiu ca este naturala singura problema este ca e grasa si tb sa astpeti ceva pana intra in piele dar chiar hidrateaza...eu zic sa incercati ..la plafar puteti cere orice uleiuri au cu vitamine ..le spuneti ca va trebuie pentru fata si va recomanda de acolo chiar am pus si fiole Floritene ....

voi ce fon de ten folositi sau pudra?....dl dr. mi-a zis sa iau pudra de la Clinique si am luat-o numai ca este prea inchisa sa ma dau mereu cu ea numai cand ma dau cu pudra de la ei merge ca ea este f alba si nu am altfel cum sa o acopar decat cu pudra......dar mai incantata as fi de fond de ten...desi dna .dr mi-a zis ca ar fi bine sa nu mai folosec nimik acum cat fac tratamentul insa dc nu pot sa le las asa exista fonduri de ten speciale pentru tenul cu probleme. aveti idee despre ce fond de ten este vorba?

+Quote Post
Philia
post Feb 19 2008, 09:57 AM
Post #358

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Emily, te rog, incearca sa scrii mai ordonat un pic! E foarte greu de decriptat mesajul tau!

In alta ordine de idei, majoritatea medicilor recomanda sa nu folosesti fond de ten. Dar nu prea multe cele care pot face asta!
Uite aici mai multe date!

+Quote Post
doris_85
post Feb 19 2008, 01:15 PM
Post #359

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 2,966

voi ce fon de ten folositi sau pudra?....dl dr. mi-a zis sa iau pudra de la Clinique si am luat-o numai ca este prea inchisa sa ma dau mereu cu ea numai cand ma dau cu pudra de la ei merge ca ea este f alba si nu am altfel cum sa o acopar decat cu pudra......dar mai incantata as fi de fond de ten...desi dna .dr mi-a zis ca ar fi bine sa nu mai folosec nimik acum cat fac tratamentul insa dc nu pot sa le las asa exista fonduri de ten speciale pentru tenul cu probleme. aveti idee despre ce fond de ten este vorba?
[/quote]

Eu am luat de la Avene Couvrance, fond de ten compact non-comedogen pt ten mixt si pudra, pt ca fondul de ten este prea deschis. Acopera bine si are un aspect natural. Am vrut sa-mi cumpar La Roche-Posay (am impresia ca sunt mai bune), dar nu am gasit. Cand am cosuri purulente nu prea ma dau cu fond de ten, pt ca atunci cand ma demachiez mai mult le irit. Imi dau ca sa acopar petele si semnele, a si roseata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Cum se numeste ceaiul detoxifiant, ca as vrea sa incerc si eu.

+Quote Post
emilly
post Feb 19 2008, 03:22 PM
Post #360

Contaminat
*

scuze pentru scrisul dezordonat dar e defect profesional ..vreau sa zic multe si de scris e mai greu , pt ca imi ia mai mult timp..o sa incerc, promit....

+Quote Post

135 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:48 PM