![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dar de ce sa faci un om de zapada? Eu mai bine m-as duce in padure (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce minunatii pe aici prin bar! Tocmai cand m-am decis sa ma las de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Oricum, virtual nu se pune, nu?
Am si eu o colega de birou sarbatorita azi si ne-a adus diverse dulciuri, dar am reusit sa ma abtin. Albi si eu tot pe-al 2 lea il vreau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani Meg sa fii happy in love, sa termini cu bine scolile si ce vrei tu mai departe sa ti se implineasca.
(IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) This post has been edited by misssn7: Feb 19 2008, 11:15 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
stie cineva ce prefix e 0770 de Romania? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaa!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
stie cineva ce prefix e 0770 de Romania? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Iti spun eu, e digi mobil (reteaua mobila a RDS -lui). Am si eu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning!
m-a trezit mamaie-mea (a se face diferenta intre mamaie si bunica; bunica e cea care sta cu mine),venise se ii dau nush ce semnaturi, si mi-a povestit povestile ei de dragoste,si cum de a ajuns sa stea in Galati (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Uf, da' am avut de recuperat nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani Meg (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
(IMG:http://www.yellow-net.com/classic-flowers/SVFirisredtul_lg1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
the second is my choise!!1 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Albi si eu tot pe-al 2 lea il vreau. eu l-am ales prima, deci stati la coada...vi-l dau mai pe la sfarsitul saptamanii, dupa ce-l obosesc (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Iti spun eu, e digi mobil (reteaua mobila a RDS -lui). Am si eu! si eu, si eu (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) cred ca-s maniaca. ieri m-am trezit la 8 dimineata, am facut curatenie luna si stele si ce mai vreti voi, am pus de o pizza, mi-am spalat toate incaltarile (cele care nu mergeau in masina de spalat), am bagat vreo 5 masini de spalat numa cu toale, am fost la shopping cu maman si...cu toate astea, la ora 2 noaptea nu eram obosita. sa mai zic ca pe la 3, am fost si-am mancat kebab? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am adormit pe la 4juma-5, m-am trezit la 11 si nu am ce sa mai fac. cred ca ma mai apuc de curatenie prin sifoniere, desi am hainele asezate pe umerase in ordinea culorilor ( de la cea mai deschisa la cea mai inchisa) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/shutup2.gif) somebody help me!! megule, la multi ani, inca o data! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 09:46 PM |
|