![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit ieri, de la o prietena, de Craciun, Doisprezece pasi de Akos Molnar, carte editata prima data in 1933, in Ungaria, tradusa prima data anul asta in germana. Despre primariatul sexualitatii, care nu poate fi controlat de conventii sociale sau morale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am citit abia vreo 50 de pagini si-nca nu simt nimic din valtoare, da-mi place, gasindu-l pe Akos Molnar usor medelizand.
Revin cu impresii cand o termin. Mai primesc cateva carti de Craciun, dar nu-s nu stiu ce din punct de vedere literar, au mai mult de-a face cu bucataria fara a fi retetare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Tocmai am terminat Istoria calvitiei mele de Arnon Grunberg
"De un umor negru sfredelitor, romanul penduleaza intre romantismul cautarilor sentimentelor si farsa educatiei sexuale" Le Monde Intradevar una dintre cele mai amuzante si incredibil de realiste carti citite! M-am amuzat copios! Un roman care ia peste picior conditia umana! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doisprezece pasi a fost ok, dar nu mai mult.
Am inceput Julie & Julia - 365 Days, 524 Recipes, 1 Tiny Apartment Kitchen de Julie Powell. O tipa in prag de 30 de ani, secretara in New York, nu foarte fericita in casnicie, incepe sa gateasca dupa "Mastering the Art of the French Cooking" si sa scrie un blog desprea asta, chestie care o implineste. E scrisa dragut si cu umor, o carte usoara despre succese si catrastrofe ale unei tinere gospodine. Si despre viata de zi cu zi in New York. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma plictiseste din cale-afara cartea asta cu Julie si Julia, m-am luptat cu mai mult de 100 de pagini, oi mai citi cateva foi in fiecare zi, poate-o termin intr-un an.
Incep acum Confessions of a French Baker de Peter Mayle. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am terminat de citit "Garlic and Sapphires. The Secret Life of a Critic in Disguise" de Ruth Reichl, care a scris critica restaurantelor in New York Times o bucata de vreme. Mi-a placut cartea foarte mult, am invatat unele chestii noi, are si cateva retete, idei noi (voi incerca si eu data viitoare cand pun mana pe-un peste proaspat bun sa-l prajesc in untura de gasca) si mai ales la ce sa fim atente cand mancam ceva (gusturi, culori, texturi). Iar acum m-am bagat in "The Devil's Garden. A Sinful History of Forbidden Food" de Stewart Lee Allen, despre alimente considerate candva sau acum interzise, fiecare dintre ele fiind impartit unui pacat de moarte. E o carte plina de mitologie si istorie, foarte interesanta (cel putin pentru mine), ceva intre poveste si thriller. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu parca m-am prostit de tot. in vacanta, cand am mai mult timp, citesc mai putin decat in zilele obisnuite. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
uite un motiv in plus sa ma bucur ca am revenit la rutina. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A citit cineva Savage: The Life And Times Of Jemmy Button de Nick Hazlewood? Ma-ntreb daca o fi ceva pentru fiica-mea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput Foreign Brides de Elena Lapin, e simpatica, in genul cum scrie Hanny a noastra. Dar Hanny e si mai si.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Impreuna- Anna Gavalda
Pur si simplu m-am indragostit de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, ma gandesc ca asta-o cartea dupa care a fost facut filmul cu Audrey Tautou. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Azi dimineata chiar m-am gandit ca poate vizionez filmul mai pe dupa-amiaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:57 PM |
|