![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ioanna, am inteles ca e in functie de magazin. (am mai zis eu pe undeva)
nu au catalog ca la avon sa zic, universal valabil. sa ne anunti totusi daca il gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Catalogul e cel prin care se comanda direct din Franta, banuiesc.
Eu m-as limita sa imi iau ce se gaseste in magazinele lor. This post has been edited by ioannaraluka: Feb 27 2008, 11:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In catalogul lor chiar e la oferta demachiantul de ochi. Chiar azi am primit prin posta catalogul. Eu am solicitat de 3 ori catalogul prin posta si nu l-am primit pana acum, desi prima solicitare a fost anul trecut (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Oricum, sper ca va veni odata cu produsele comandate prin posta pe baza unui catalog promotional. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Catalogul e cel prin care se comanda direct din Franta, banuiesc. Eu m-as limita sa imi iau ce se gaseste in magazinele lor. Sa stii ca e mai avantajos sa le iei prin catalog. Sunt mai ieftine, primesti produse cadou, mostre si tot fleul de oferte speciale. Singurul dezavantaj este ca dureaza cam o luna pana le primesti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Stiu ca e mai avantajos, dar nu pot sa astept atata dupa ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Stiu ca e mai avantajos, dar nu pot sa astept atata dupa ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te inteleg, si mie mi s-a cam luat de atata asteptare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar mai am o multime de cosmetice, oricum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nimph, unde le-ai comandat? (cataloagele)
|
|
|
![]()
|
|
nimph, unde le-ai comandat? (cataloagele) Le-am gasit in reviste, le-am primit la serv. Au avut ei o campanie probabil, la anumte produse (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
nimph, unde le-ai comandat? (cataloagele) http://www.yves-rocher.com/ro/relatiaClien...m-catalogul.php Eu am solicitat de 3 ori catalogul prin posta si nu l-am primit pana acum, desi prima solicitare a fost anul trecut (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Oricum, sper ca va veni odata cu produsele comandate prin posta pe baza unui catalog promotional. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am mai auzit 2 cazuri cum ca nu au venit cataloagele solicitate. Mie mi-a ajuns in maxim 2 saptamani de cand l-am comandat(catalogul), insotit de 4 mostre. |
|
|
![]()
|
|
Am primit azi dimineata mesaj de la ei ca mi-au livrat coletul in 29.02. Deci ar trebui sa apara zilele acestea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:37 AM |
|