![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
A nascut mamica lui Phillippe. Inca 4 dracusori superbi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pisoi, am schimbat eu linkul cu youtube-ul ca sa nu facem reclama la site-uri romanesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pisoi, am schimbat eu linkul cu youtube-ul ca sa nu facem reclama la site-uri romanesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaa. scuze, nu stiam ca nu e voie. Promit ca nu mai fac. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
salutare fetelor,
szi, ma mir ca a aparut geanta fara sa lipseasca mare lucru din ea. taare faza aia cu filmuletzul, m-a distrat, dar eu nu cred ca i-a intrebat chiar asa, pentru ca prea se gandesc toti la bani! Rory, spor la invatat, e bine cand ti se pare interesant, ca ai putere mai mare de acumulare Roxi bafta la examen. hihiihi vreau si eu o clona, nu-i rea ideea, dar ne-ar trebui si o clona de primavara, ca pe aici e un frig... cele mai nasoale luni mi se par februarie si martie, cand erai invatat cu primavara si aici e un frig...de -10...si mai mult uneori din cauza vantului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fluturash, cine e Philippe? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Phillippe este pisicul meu iubit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt poze cu el la topicul cu animalute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
aaaa, cel care s-a "suit" in valijoara:)
e simpatic! ma bucur ca are si ceva fratiori acum |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:41 PM |
|