![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu stiu de ce aveti voi impresia ca unele persoane sunt inconjurate de prieteni.probabil confundati amici cu prieteni.crezi ca orice colega poate fi o potentiala prietena?neeaahh....ok..va intelegeti superi bine.va distrati faceti caterinca,mergi cu ea peste tot...etc.si ce?? daca nu e langa tine sa-ti dea servetele sa-ti sufli mucii cand bocesti,daca nu-ti imprumuta bani cand esti in kkt,daca nu e capabila sa-ti dea un sfat bun...atunci e doar o colega.partener de distractie mai precis.am avut si eu bune prietene.si mi s-a acrit de ele si nici macar nu mai caut una!ma multumesc cu amicele cu care ies la un suc si intr-un club.
am o singura persoana in care am incredere...e baiat,dar chiar si lui ii fac confidente pana la o anumita limita. si bineinteles sor-mea (pup abinutza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) cu care am o relatie cum putine surori au (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, asa e, ai dreptate. prietenii vin la orice varsta, trebuie doar sa stii sa-i alegi.
eu mi-am facut prietene foarte bune si dupa 30 de ani. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
mi-a placut sa citesc tot ce ai scis ,elacaterina desi prima parte mi s-a parut putin cam trista....eu cred ca prietenii adevarati ,loiali si sinceri se gasesc in timp (nu inceta niciodata sa acorzi sanse oamenilor cand vine vorba de prietenie ). Si mai cred ca tu ai o atitudine de invidiat !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sincer sper sa gasesc si eu prieteni sinceri si loiali,dar sunt 100 % de acord cu tine se gasesc in timp si inca nu imi pierd speranta ms esti o dulce |
|
|
babyiepurash |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!sunt noua pe aici si am indraznit sa creez un topic nou pt a va cere o parere...simt nevoia sa ascult mai multe voci inainte de a inainta...
Ma numesc Roxana si am 17 ani si 2 luni.Am cunoscut un baiat la sfarsitul verii anului 2006.Sunt sportiva...el sportiv...ne-am cunoscut la mare cand eram in cantonament cu liceul sportiv...a fost o simpla prietenie...nimic mai mult.A inceput scoala...si invatand la acelasi liceu si facand antrenamentele in acelasi timp...ne intalneam zilnic in sala de sport.De la un "salut" cu zambetul pe buze am ajuns sa schimbam cateva cuvinte in fiecare zi cand ne intalneam la sala..si mai mult...am ajuns sa ne pupam pe obraz ca intre "prieteni".Intr-o seara cand ma intorceam de la antr. am primit un bip de la el (avea nr meu de la mare de cand ne-am cunoscut si am facut schimb de nr dintr-o prostie).I-am rasp la bip foarte uimita caci era prima data cand imi dadea bip.Am inceput sa ne bipuim si din greseala ma taxase.M-a sunat repede si a inceput sa-si ceara scuze si etc si m-a impresionat.Toata seara am stat numai cu gandul la ce se intamplase si dupa aprox o ora...m-a sunat din nou ..sa-si mai ceara scuze o data si sa-mi zica "noapte buna".Am urcat in al noualea cer in clipa aceea fiindca imi dadusem seama ca imi plcea de el.Timp de o luna am vb mereu prin msj din ce in ce mai aprinse si a ajuns la cuvinte de genul "esti o bomboana...mi-e dor de tine"..."sunt acasa ratusca mea.te sarut dulce pe guritza!"... "somnik usor ingerash mic.pt mine esti foarte speciala.te iubi mult!"....desi nu aveam in comun decat o prietenie stransa....intr-o seara mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca imi place de el si ca vreau sa fim impreuna...a ramas foarte surprins de tupeul meu....si mi-a zis ca acelasi lucru vrea si el si etc...si ne-am sarutat pt prima data...era 6decembrie2006...simteam ca zbor de fericire....au urmat multe clipe frumoase impreuna insa...sarbatorile mi le petreceam departe de el...eu fiind din oras...el dintr-o localitate la 40km departare...statea in internat cand venea la scoala in oras si pleca acasa in weekend.A fost frumos pana in primavara anului 2007 cand multe pers atat de sex masculin cat si feminin au inceput sa bage intrigi in relatia noastra...el fiind un idol al fetelor prin liceu...eu...una din preferatele baietilor din liceu...au reusit sa ne desparta pt o saptamana....el ma ruga sa nu mai bag in seama gura lumii insa...mica si naiva..nu puteam sa ocolesc...si greseam....La sfarsitul anului scolar...ne-am despartit...el plecand la el in sat in vacanta de vara...pt o perioada de 2 luni jumatate...eu ramanand in oras.A venit o singura data si ne-am vazut in oras...pe la sfarsitul verii cand am inceput sa ne bipuim si sa ne sunam din nou.Nu mai era ce fusese odata si nici nu credeam ca o sa mai fie.A inceput scoala...ne-am reintalnit...sentimentele au reluat culoare si a inceput sa fie bine...nu-mi venea a crede.Dupa doua luni a plecat pt o perioada de 5 saptamani in Piatra-Neamt la un ot de pregatire pt sportivi foarte buni cum era si el deasemnea.Am vorbit non-stop la telefon.ne-am reintalnit pe 20 decembrie...am mai stat 2 zile impreuna si din nou si-a luat zborul la el acasa in sat caci venise vacanta de iarna:(.Am organizat un revelion cu 10 cupluri ...toti prieteni de catarama si sportivi din liceu.A venit in oras sa-l petrecem impreuna.Ne-am distrat minunat...a stat cu mine toata seara ...am dansat ne-am imbratisat...ne-am hranit...am ciocnit sampanii impreuna...superb...Parintii mei erau plecati la munte si am profitat de ocazie si l-am luat sa doarma la mine...si fratele meu o luase pe iubita lui si sora iubitei lui...sa dormim toti impreuna la mine acasa.Am dormit in acelasi pat...si acele 4 ore cat am stat impreuna sub aceiasi patura mi s-au parut de vis...il simteam atat de aproape...imi placea sa-l privesc cu doarme...A 2a zi cand ne-am trezit am iesit cu totii la o plimbarica prin zapada....clipe de vis...in ianuarie2008 am plecat din nou in cantonament de pregatire a sportivilor la Vatra-Dornei pt 8 zile...a fost minunat si acolo...clipele petrecute impreuna....acum 2 saptamani ai mei au plecat la iasi si am ramas cu verisoara mea singure acasa.l-am chemat de la internat...smabata seara fiind...sa mai stam de vorba.am ajuns sa ne sarutam infocat si sa ne imbratisam prin pat insa nimic mai mult.El nu ma grabeste deloc.nu are nici o intentie...totul e"cum vreau eu"...cum spune el...ma simt foarte atrasa de el si am un sentiment ciudat cand ne lipim trupurile...as vrea sa fiu a lui insa am multe temeri...as vrea sa am sfatuiti ca nu stiu cum sa procedez:mi-e teama sa-mi incep viata sexuala am imrpesia ca varsta de17 ani e o varsta frageda...insa il doresc din tot sufletul meu....si mai am o teama:el...termina liceul...peste cateva luni...nu se stie ce se va alege de relatia noastra...nu stiu daca va ramane in oras sa lucreze ca politist sau il vr trimite mai departe....si mi-e teama ca totul se va rupe....oare merita sa fac acest sacrificiu si sa ma las in voia sortii?va rog sa ma ajutati! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iepurasule, eu in locul tau as spune NU.
Esti atit de frageda... ca NU INCA. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deobicei sfatuiesc ca alegerile in viata sa fie luate cu inima(cu inima atunci cand esti destul de copt la minte sa nu ai regrete pe viitor) dar in cazul tau Baby sfatuiesc sa te mai gandesti la consecinte, la faptul ca relatia dupa cum spui si tu nu stii ce viitor are si crede'ma ca daca faci dragoste cu prietenul tau il vei dori si mai mult langa tine, vei deveni si mai vulnerabila...
Imi place povestea ta, mai ales prima parte, imi place sa vad ca exista inca adolescenti care nu se arunca direct in mrejele sexului, ca exista inca inceputuri de relatii cu pupicei si prietenie initiala. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si da, varsta de 17 ani este o varsta frageda si daca tu insuti recunosti asta inseamna ca simti ca nu esti destul de informata si destul de dezvoltata emotional sa faci pasul asta...Incearca sa ceri sfaturi si celor mai apropiate persoane tie, fratele sau parintii tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, povestea ta mi-a facut sa-mi amintesc de perioada liceului, cu bip-uri si pupaceli pe furis, cand inima ti-o lua razna in piept numai cand trecea El pe langa tine. Si desi nu a trecut mult timp de atunci, numa' vreo 3-4 ani, daca m-as pune in locul tau, insa cu mintea de acum, as spune NU. Daca as gandi insa cu mintea de atunci, probabil as ceda.
La varste ca a ta, fragede, esti tentat sa descoperi multe si sa afli multe si uiti uneori sa gandesti rational. Insa la tine imi place ca ai rationat singura si ti-ai dat seama ca liceul se termina curand si s-ar putea ca relatia voastra sa se incheie. Ar fi pacat sa ai o prima experienta sexuala, de altfel importanta pentru orice fata, cu un baiat de care nu esti sigura. Si crede-ma, daca faci pasul si relatia vostra se rupe, iti vei fi dorit ca baiatul cu care se intampla sa fie alaturi de tine in continuare in timp, sa-ti fie alaturi si sa te legi de el trupeste si sufleteste frumos. Sfatul meu este sa le dai ragaz mintii tale, sufletului si trupului sa-si dea seama ca-i bine sa faci pasi mici si siguri in locul unora mari si riscanti. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
si eu subscriu la ce au spus fetele - acum poti sa alegi, dar dupa aia, nu mai poti sa te intorci la ce esti acuma.
si eu ma bucur sa vad ca gandesti si mai departe...si e bine ca te gandesti la ce se va intampla dupa ce termina el. Si eu zic sa ii mai dai un pic de timp relatiei (vezi ce se mai intampla dupa ce termina el:) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Baby te apreciez pentru maturitatea de care dai dovada!
Si eu zic sa nu te grabesti, pentru ca daca va e dat sa fiti impreuna, o sa fiti indiferent daca tu faci pasul asta acum sau mai tarziu! Mai asteapta ca o sa aveti destul timp sa faceti si dragoste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: Inca o data mi se dovedeste ca sportul modeleaza foarte frumos personalitatile! Ce sport faci tu, draguta? |
|
|
babyiepurash |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baby te apreciez pentru maturitatea de care dai dovada! Si eu zic sa nu te grabesti, pentru ca daca va e dat sa fiti impreuna, o sa fiti indiferent daca tu faci pasul asta acum sau mai tarziu! Mai asteapta ca o sa aveti destul timp sa faceti si dragoste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: Inca o data mi se dovedeste ca sportul modeleaza foarte frumos personalitatile! Ce sport faci tu, draguta? Multumesc mult de sfaturi!...lupte libere practic:)...nu e un sport dur...chiar daca denumirea reflecta atlceva....multumesc mult inca o data!am sa tin cont desfaturile voastre! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:42 AM |
|